Ironmaster

14 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Ironmaster komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ironmaster gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De communicatie van Ironmaster wordt geprezen vanwege de motiverende aanpak die klanten helpt om hun fitnessdoelen te bereiken (100%). Klanten zijn zeer tevreden en bevelen het ten zeerste aan (100%). Echter, sommige klanten geven aan dat er ruimte is voor verbetering in de snelheid van antwoord op vragen (70%). Over het algemeen biedt Ironmaster uitstekende communicatieondersteuning voor klanten die hun fitnessdoelen willen behalen.

“Gemotiveerd om fitnessdoelen te bereiken”

“Highly recommend”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

E. Pieters - 6 maanden geleden

  • Topkwaliteit en voelen heel stevig aan
  • Quick-Lock-systeem is superhandig
  • Gemotiveerd om fitnessdoelen te bereiken

Ryan - 6 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Quality equipment and packaging
  • Superb customer service
  • Highly recommend