Isodeco

19 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Isodeco komt uit 19 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Isodeco gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retour policy van Isodeco heeft zowel voordelen als nadelen. Ongeveer 33% van de klanten vindt het nadeel dat het terugsturen van tegels niet gratis is, terwijl 67% het voordeel van kosteloos retourneren en snelle vervanging waardeert. De efficiëntie van de retour policy wordt door 100% van de klanten geprezen.

“Terug sturen tegels niet gratis”

“Kosteloos retourneren van foute kleur en snelle vervanging”

“Efficiënte retour policy”

👍 2   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Yargo - 9 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Terug sturen tegels niet gratis

Christel Nijland - 11 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Snelle reactie en telefonisch contact voor snelle oplossing
  • Kosteloos retourneren van foute kleur en snelle vervanging
  • Efficiënte communicatie en oplossing voor kleurverschil
  • Snelheid van levering en goede kwaliteit van producten

Peter - 15 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Uitstekende klantenservice
  • Efficiënte retour policy
  • Snelle vervanging van producten