Kinderkraft

14 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Kinderkraft komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Kinderkraft gevonden hebben:

ErvaringenSite (11)
TrustPilot (3)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Kinderkraft heeft een zeer snelle klantendienst met veel keuzemogelijkheden (80%), maar mist regenbescherming voor de kinderwagens (20%). De website-ervaring wordt als slecht beschouwd (40%).

“Slechte website-ervaring”

“Snelle klantenservice met veel keuzemogelijkheden.”

“geen regenbescherming bij kinderwagen”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

N. Moens - 4 maanden geleden

  • Producten van goede kwaliteit
  • Slechte website-ervaring
  • Geld werd afgeschreven zonder bestelling
  • Vertraging bij terugbetaling

L. Nguyen - 5 maanden geleden

  • Snelle klantenservice met veel keuzemogelijkheden.
  • Stipte levering van kwaliteitsvolle producten.

Clara - 5 maanden geleden

  • geen regenbescherming bij kinderwagen