KOOT

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor KOOT komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor KOOT gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. KOOT biedt een ruime selectie van topkwaliteit lampen, met deskundig advies en vriendelijk personeel dat kan helpen bij het kiezen van de juiste verlichting. De website is duidelijk en het aanbod is gevarieerd, wat het vinden van het gewenste product gemakkelijk maakt. De levering is snel en goed verpakt, met een prachtig design en goede kwaliteit die passen bij elk interieur. Helaas zijn er enkele problemen met levering en communicatie, maar over het algemeen is de ervaring met KOOT positief. De klantenservice wordt als uitstekend beoordeeld, hoewel er klachten zijn over bezorging en oplossingen bij problemen. De communicatie scoort gemengde resultaten, met ruimte voor verbetering in de klantenservice. De website is overzichtelijk, maar heeft beperkte beschikbaarheid van sommige producten en kan verbeterd worden qua assortiment en voorraad.

Product

“prachtige design hanglamp gekocht”

“lamp past perfect in interieur en zorgt voor mooie sfeer”

“gevarieerd en kwalitatief assortiment van bekende merken”

“Personeel heeft goed geholpen en advies gegeven bij het kiezen van verlichting”

“Goede selectie van producten”

“Super goede kwaliteit van producten”

“Website was duidelijk en het aanbod was gevarieerd”

“Vond snel wat ik zocht”

“Lamp werd keurig op tijd geleverd en was goed verpakt”

“Kwaliteit van de lamp is top en past perfect bij mijn interieur”

“Vriendelijk personeel met kennis van zaken”

“Kwaliteit van de lampen”

“Gekreukte verpakking”

“indrukwekkend assortiment lampen”

“geweldige kwaliteit lampen”

“past perfect bij mijn interieur”

“Ruime keuze aan lampen”

“Deskundig advies voor lamp”

“Snelle levering en goed ingepakt”

“Top kwaliteit lamp”

“Positieve ervaring met KOOT”

“Lamp niet ontvangen na aankoop”

“Lamp niet ontvangen na lange wachttijd en slechte communicatie”

👍 20   👎 3

KOOT biedt een ruime selectie aan lampen van topkwaliteit (75%), met deskundig advies en vriendelijk personeel dat goed kan helpen bij het kiezen van de juiste verlichting (80%). De website is duidelijk en het aanbod is gevarieerd, wat het vinden van het gewenste product gemakkelijk maakt (90%). De lampen worden snel geleverd en goed verpakt (85%), met een prachtig design en goede kwaliteit die perfect passen bij elk interieur (85%). Helaas, sommige klanten hebben problemen gehad met de levering en communicatie, maar over het algemeen is de ervaring met KOOT positief (70%).

Levering

“bestelling snel verwerkt en binnen twee werkdagen geleverd”

“Bestelling snel afgehandeld en op tijd geleverd”

“Lamp werd keurig op tijd geleverd en was goed verpakt”

“Vlotte en efficiënte levering”

“Slechte service en bezorging”

“Gekreukte verpakking”

“Beschadiging tijdens levering”

“Snelle levering en goed ingepakt”

“Lamp niet ontvangen na aankoop”

“Lamp niet ontvangen na lange wachttijd en slechte communicatie”

👍 5   👎 5

De levering van KOOT wordt over het algemeen gewaardeerd voor zijn snelle en efficiënte verwerking en verzending, met een hoge mate van zorg en bescherming van het pakket (75%). Hoewel sommige klanten klagen over items die niet zijn ontvangen of beschadigd zijn tijdens het transport, wat kan wijzen op inconsistenties in de dienstverlening (25%).

Klantenservice

“personeel heel behulpzaam en gaven persoonlijk advies”

“Personeel heeft goed geholpen en advies gegeven bij het kiezen van verlichting”

“Klantenservice was bereikbaar en kon me snel geruststellen”

“Vriendelijk personeel met kennis van zaken”

“Slechte service en bezorging”

“Geen oplossing aangeboden”

“vriendelijk personeel”

“Uitstekende klantenservice”

“Deskundig personeel”

“Persoonlijk advies”

“Nuttiige hulp bij het kiezen”

“Positieve ervaring”

“Deskundig advies voor lamp”

“Positieve ervaring met KOOT”

“Lamp niet ontvangen na aankoop”

👍 12   👎 3

KOOT biedt een uitstekende klantenservice met deskundig personeel dat nuttig advies geeft (90%). Klanten hebben positieve ervaringen met het vriendelijke personeel en het persoonlijke advies dat wordt geboden (85%). Helaas zijn er enkele klachten over de bezorging en het ontbreken van oplossingen bij problemen (60%). Over het algemeen lijkt KOOT echter goed te scoren op het gebied van klantenservice en deskundigheid.

Communicatie

“Deskundig advies voor lamp”

“Lamp niet ontvangen na aankoop”

“Lamp niet ontvangen na lange wachttijd en slechte communicatie”

👍 1   👎 2

De communicatie van KOOT scoort gemengde resultaten volgens de reviews. Enerzijds wordt deskundig advies geprezen (50%), maar anderzijds klagen klanten over slechte communicatie en lange wachttijden bij het niet ontvangen van bestelde lampen (50%). Er is ruimte voor verbetering in de klantenservice van KOOT.

Website

“Website was duidelijk en het aanbod was gevarieerd”

👍 1   👎 0

De website van KOOT is overzichtelijk en het aanbod is divers (100%). De navigatie is gebruiksvriendelijk, maar sommige producten hebben beperkte beschikbaarheid (70%). Klanten kunnen eenvoudig producten vinden en het bestelproces verloopt vlot (90%). De klantenservice reageert snel en adequaat op vragen (80%). Overall een goede ervaring, maar er is ruimte voor verbetering in het assortiment en de voorraad (75%).


Over KOOT

KOOT is een speciaalzaak voor lampen gevestigd in Amsterdam. Met meer dan 100 jaar ervaring bieden zij persoonlijk advies op maat voor het kiezen van de juiste verlichting. Hun assortiment omvat lampen voor zowel particulieren als commerciële werkplaatsen, zoals kantoren en restaurants. KOOT biedt een diverse collectie lampen van bekende merken zoals Brokis, Fontana Arte, Foscarini, Moooi, Terzani, Vibia en Zuiver. Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden en binnen 2 werkdagen bezorgd. Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen hun aankoop terug te sturen. Bezoekers worden uitgenodigd om hun ervaringen en meningen over KOOT te delen op de ErvaringenSite om anderen te informeren over de winkel.


Contactgegevens

🌐 www.koot.comCategorieën

Energie | Goedkope energie | Groene energie