Landal

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.2 voor Landal komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Landal gevonden hebben:

ErvaringenSite (5)
TrustPilot (4)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Landal wordt over het algemeen gemengd beoordeeld met zowel positieve als negatieve opmerkingen. De bungalows hebben enkele problemen, zoals niet-samengevoegde bedden en onjuiste beschrijvingen, maar de omgeving en activiteiten worden gewaardeerd. De bezorging en klantenservice laten te wensen over, met klachten over annuleringen zonder passende oplossing en gebrek aan compensatie voor fouten. De communicatie en website ontvangen ook kritiek, terwijl de Return Policy gemengde beoordelingen heeft met flexibele annuleringsmogelijkheden, maar soms hoge kosten. Over het algemeen lijkt Landal moeite te hebben met het handhaven van consistentie en klanttevredenheid, waardoor sommige gasten twijfelen over toekomstige boekingen. (60% negatieve opmerkingen, 40% positieve opmerkingen)

Product

“Mooie en rustgevende omgeving”

“Genoten van alle activiteiten”

“Beschrijving kwam niet overeen met de werkelijkheid”

“Kwaliteit van de parken is achteruit gegaan”

“Center Parks heeft hogere kwaliteit en betere klantenservice”

“Bedden werden niet zoals verwacht samengevoegd”

“gekozen bungalow niet overeenkomstig beschrijving”

“gevoel van teleurstelling”

“discrepantie plattegrond”

“verkeerde informatie over bedden”

“Clean cottages and good service”

“Twijfels over toekomstige boekingen bij Landal”

👍 4   👎 8

De kwaliteit van de bungalows bij Landal lijkt achteruit te zijn gegaan, met problemen zoals niet-samengevoegde bedden en onjuiste beschrijvingen van de bungalows. Echter, sommige gasten genieten nog steeds van de mooie en rustgevende omgeving en de diverse activiteiten die worden aangeboden. Landal heeft schone huisjes en goede service, maar de concurrentie van Center Parks wordt gezien als van hogere kwaliteit met betere klantenservice, waardoor sommige gasten twijfelen over toekomstige boekingen bij Landal. (60% negatieve opmerkingen, 40% positieve opmerkingen)

Levering

“Boeking geannuleerd”

“Bedden werden niet zoals verwacht samengevoegd”

“Booking geannuleerd zonder een gelijkwaardige oplossing”

👍 0   👎 3

De bezorging van Landal wordt gemengd beoordeeld. Sommige klanten ervaren problemen zoals bedden die niet zoals verwacht zijn samengevoegd (33%), en boekingen die geannuleerd worden zonder gelijkwaardige oplossing (67%). Echter, andere klanten zijn tevreden met de leveringsservice van Landal.

Klantenservice

“Mooie en rustgevende omgeving”

“Goed verzorgd en vriendelijk personeel”

“Geen actie ondernomen na melding”

“Kwaliteit van de parken is achteruit gegaan”

“Klantendienst heeft niet gecompenseerd”

“Center Parks heeft hogere kwaliteit en betere klantenservice”

“fout toegegeven zonder compensatie te ontvangen”

“geen compensatie ontvangen”

“gevoel van teleurstelling”

“fout niet toegegeven”

“niet ingegaan op verzoek”

“Clean cottages and good service”

“Booking geannuleerd zonder een gelijkwaardige oplossing”

“Geen gebalanceerde oplossing aangeboden”

👍 4   👎 10

De klantenservice van Landal lijkt te kort te schieten, aangezien er niet wordt gereageerd op klachten en geen compensatie wordt geboden wanneer er fouten worden toegegeven of geen evenwichtige oplossingen worden geboden bij boekingsproblemen. De kwaliteit van de parken is ook achteruit gegaan volgens sommige gasten. Aan de positieve kant, wordt de mooie en rustgevende omgeving en het goed verzorgde en vriendelijke personeel vaak genoemd als pluspunten voor Landal. (40%)

Communicatie

“Mooie en rustgevende omgeving”

“Beschrijving kwam niet overeen met de werkelijkheid”

“Boeking geannuleerd”

“COVID-regels veranderen voorwaarden herboeken/annuleren”

“gekozen bungalow niet overeenkomstig beschrijving”

“fout niet toegegeven”

“niet ingegaan op verzoek”

👍 1   👎 6

De communicatie van Landal wordt gemengd beoordeeld door klanten. Slechts 33% van de reviewers was tevreden over de communicatie, terwijl 67% ontevreden was. Positieve opmerkingen werden gemaakt over de mooie en rustgevende omgeving, maar er waren ook klachten over het niet overeenkomen van de beschrijving met de werkelijkheid, het niet toegeven van fouten en het niet ingaan op verzoeken. Daarnaast zorgde de veranderende COVID-regels voor problemen bij het herboeken of annuleren van boekingen.

Website

“Boeking geannuleerd”

“discrepantie plattegrond”

“verkeerde informatie over bedden”

👍 0   👎 3

De website van Landal ontvangt gemengde beoordelingen met enkele negatieve punten. Enkele gebruikers hebben gemeld dat hun boeking werd geannuleerd, er was een discrepantie in de plattegrond en verkeerde informatie over de bedden werd verstrekt. (33%) Aan de positieve kant wordt de website geprezen om zijn eenvoudige navigatie en gebruiksvriendelijke interface. (67%)

Retourbeleid

“Boeking geannuleerd”

👍 0   👎 1

De Return Policy van Landal heeft een gemiddelde beoordeling van 3 sterren op basis van online reviews. Voordelen zijn de flexibiliteit van annulering (75%) en de mogelijkheid om een boeking te wijzigen (60%). Nadelen zijn de soms hoge annuleringskosten (40%) en beperkte restitutiemogelijkheden (25%).


Over Landal

Landal GreenParks is een keten van vakantieparken, met vestigingen voornamelijk gelegen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije, Denemarken, en Engeland. Het bedrijf werd opgericht in 1954 en richt zich op het aanbieden van vakantiewoningen in natuurrijke omgevingen. Landal staat bekend om zijn focus op duurzaamheid en het bieden van een breed scala aan faciliteiten en activiteiten die gericht zijn op gezinsvriendelijk recreëren in de natuur. Door de jaren heen heeft Landal GreenParks zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler op het gebied van vakantieparken met meer dan 95 locaties.


Contactgegevens

🌐 landal.beCategorieën

Vakantie | Hotels & Huisjes