Landal

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.2 voor Landal komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Landal gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De bezorging van Landal wordt gemengd beoordeeld. Sommige klanten ervaren problemen zoals bedden die niet zoals verwacht zijn samengevoegd (33%), en boekingen die geannuleerd worden zonder gelijkwaardige oplossing (67%). Echter, andere klanten zijn tevreden met de leveringsservice van Landal.

“Boeking geannuleerd”

“Bedden werden niet zoals verwacht samengevoegd”

“Boeking geannuleerd zonder gelijkwaardige oplossing”

👍 0   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

diego - 3 maanden geleden

  • Boeking geannuleerd

Alicia - 7 maanden geleden

  • Bedden werden niet zoals verwacht samengevoegd

Jan Vissers - 11 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Boeking geannuleerd zonder gelijkwaardige oplossing
  • Geen evenwichtige oplossing geboden
  • Onvoldoende compensatie voor annulatie
  • Twijfels over toekomstige boekingen bij Landal