ErvaringenSite

    Ervaringen Buy Way

    Op zoek naar een oplossing voor je financiering? Kijk eens bij Buy Way. Wat klanten vinden van de oplossingen en service van Buy Way lees je hier op ErvaringenSite!
    Heb je al ervaring met Buy Way? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

    Over Buy Way

    Buy Way, ook wel Buy Way Personal Service genoemd, is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in consumentenkrediet in België en Luxemburg. Buy Way heeft haar hoofdzetel in Brussel en is gespecialiseerd in financiering. Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in het marktsegment. De financieringsopslossingen worden steeds ontworpen met als doel om klanten en retailpartners producten te kunnen bieden die het best aangepast zijn aan iedere situatie. Buy Way heeft meer dan 200 partners in meer dan 550 verkooppunten die actief zijn in verschillende sectoren. Meer dan 200 000 klanten kozen reeds voor Buy Way.


    de diensten van Buy Way!

    Diensten van Buy Way

    Bij Buy Way kan je terecht voor al je kredietbehoeften in meer dan 550 verkooppunten. Buy Way respecteert 5 belangrijke engagementen om duurzame en kwaliteitsvolle financieringsoplossingen aan te kunnen bieden aan haar partners en klanten. De engagementen zijn: Beschikbaarheid, Service, Betrouwbaarheid, Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid.

    Met beschikbaarheid willen ze hun producten en dienst na verkoop optimaliseren en vergemakkelijken. Onder service verstaan ze het verstekken van informatie. Bij betrouwbaarheid bedoelen ze het verzekeren en controleren van de processen. Met duurzaamheid willen ze hun ecologische voetafdruk verminderen en met verantwoordelijkheid willen ze gepersonaliseerde oplossingen voorstellen die passen bij de financiële situatie van de klant.

    Klachten of vragen voor Buy Way

    Heb je vragen of een klacht over Buy Way? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon (van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u30), e-mail of gewoon in de winkel. Buy Way heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Buy Way? Heb je net de perfecte oplossing gevonden?Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Buy Way. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een lening aan te gaan bij Buy Way? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Buy Way
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    2.6
    25% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.8
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    2.8
    Leveren
    rating
    2.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    BETREFT TERUGBETALING VLIEGTICKETS

    een maand geleden eindelijk bedrag teruggestort gekregen van onze geanuleerde vliegtickets op mijn kreditkaart ,heb geen openstaand krediet meer dus ik bel naar buyway om het bedrag terug te storten op mijn persoonlijke rekening,geen probleem zeggen ze ,we gaan het overmaken naar u .een week later,niks,bel terug en word na heel lang wachten tewoord gestaan en ja het is onderweg hoor,nu weer een week later en terug gebeld na weer een eeuwigheid wachten terug hetzelfde verhaaltje,ben het beu en heb hun voor de keuze gesteld ,vrijdag mijn geld op mijn rekening of zeg die hele handel op.Hoe lang kan het duren om je eigen geld terug op je rekening te hebben???heel ontevreden

    Door: DE KEULENEIR22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Laptop

    Ik zou graag hulp willen hebben van iemand van jullie ipv de klantenservice van buyway, wat moet ik doen ? Want na ik de reviews gelezen heb , heb ik wel wat schrik gekregen,

    Ik weet namelijk niet waar ik mijn afbetaling moet storten of eender wat niemand neemt op toen ik belde en laatste wat ik wil is helemaal niet op de zwarte lijst staat door hun weet iemand misschien hoe ik heel het bedrag kan terug betalen en opzeg kan doen??

    Door: Rak05-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Pc

    Echte bedriegers elke maand ander bedrag dat ze aftrekker nu automatisch opdragen geblokkeerd 2 dagen telefoon van hun en als je terug bel met het nr waarmee ze bellen is het van nr bestaat niet antwoorden niet op u mail en brieven opsturen met dat bedrag is beschikbaar en als je dan ga zien sta er meer op dan ze zeggen geld af tromelaars zijn het

    Door: Tania Desmedt16-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Afbetaling

    Buy way is waardeloos! Ik heb al een 3 a 4 jaar een 2 kaarten van hen in mijn bezit die ik ontvangen heb bij 2 aankopen op afbetaling , nooit heb ik deze gebruikt afgelopen november heb ik deze 1 malig gebruikt en heb ik het bedrag meteen terug gestort (besteld op een site met enkel visa , mastercard en dergelijke) hebben ze dit bedrag op de foute kaart gestort. Nu ben ik al 3 maanden aan het bellen zodat ze dit bedrag overmaken naar de correcte kaart want dat deze kaart normaal in december terug vol zou staan (verschuldigd bedrag terug betaald zou zijn) dit is tot heden (na 3 maanden) nog niet gebeurd. Nu ben ik al 3 maanden langer aan het afbetalen voor niets want het nodige bedrag zelfs meer dan dat staat gewoon doodleuk op de andere rekening. Jullie service is waardeloos net zoals alle medewerkers die ik tot heden aan de lijn gehad heb , maar ze schrikken wel dat je kwaad aan de lijn komt en dan worden ze zelf nog onbeschoft ook nog terwijl de fout bij hen ligt! Ik weer niet waarvoor deze mensen betaald worden maar zeker niet om hun job te doen!!!!

    Door: Thalia Lopes05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Macro mastercard Buy way!

    Ik ben al jaren klant, zelden gebruikt
    Een maand geleden gebruikt voor een online aankoop voor mijn zoon
    Het ging om 70 euro
    Plots een brief van de nationale bank dat ik op de zwarte lijst gezet ben omdat dit bedrag niet betaald was bij buy way
    Ik had zelf geen enkel rekening gekregen zowel via post of e-mail
    Ik heb dan dit zelf gedaan via claims buy way met de vraag om de afrekening te sturen en mij te laten schrappen uit de zwarte lijst
    Ik kreeg twee dagen mijn rekening van 72 euro. Ik heb deze direct betaalt en hun een bewijs bezorgd
    Enkele dagen later lees ik tussen mijn mails dat ik opnieuw 10 euro moet betalen voor herinneringskosten
    Echt oneerlijke mensen
    Het zijn afzetters en bedriegers
    Waarom laten ze dit boeltje draaien
    Dat dit straffeloos gebeurt in ond dierbaar België
    Ik heb vandaag mijn kaart aangetekend opgezegd
    Ik ben benieuwd wat er mij nu weer staat te wachten
    Vriendelijke groeten allemaal

    Door: Joel panken26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kaart

    kaart geblokkeerd na 1 aanmaning van 18 euro direkt betaald en na 5 dagen kaart nog steeds niet vrijgegeven proberen te bellen maar na 15 pogingen opgegeven wanneer kaart terug te gebruiken is een groot ? Buy Way PRUTSBANK BLIJF ER WEG ONBETROUWBAAR

    Door: Danny Ceulemans22-07-2020
    annie vandevoorde31-12-2020

    geachte, geruime tijd wordt rr een maandelijks bedrag evenals verlofgeld gestort, mijn vraag is een overzicht te willen opsturen van de afgehaalde bedragen alsook het in totaal verschuldigd bedrag.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slaapkamer

    Wij kochten een slaapkamer op krediet. Nu konden wij na enkele maanden het geleende bedrag in 1 keer aflossen. Aan de telefoon kregen wij de gegevens die er bij de overschrijving moesten opstaan. Zogezegd zo gedaan. Toen moest ik via een contactformulier mijn dossier stopzetten. Dit heb ik meermaals gedaan Maar kreeg steeds ee. Mail met daarop dat hun mailbox vol zat en het formulier niet verwerkt kon worden. Opnieuw belde mijn man terug. Weer een heel concert aan de telefoon en ik moest zelf aan de lijn komen. Hoe meer ik het hen uitlegde hoe minder ze het begrepen en maar bleven doordrammen dat ik via het online contactformulier mijn dossier moest opzeggen. Toen ben ik uit mijn kraam geschoten en ze gooide de telefoon neer. Mijn man belde opnieuw terug en toen kreeg hij iemand aan de lijn die geen Nederlands sprak.... hier sta ik dan , dossier is nog steeds niet opgezegd en zij hebben het geld al op hun rekening. NOOIT KOOP IK NOG IETS VIA BUY WAY. het is een bende onnozelaars en proberen ons aan het lijntje te houden.

    Door: Angie30-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    buy way mastercard

    Ik gebruik de mastercard sinds enkele maanden niet meer. Er liepen enkele domiciliëringen op voor Netflix en Spotify. Toch, na deze via een ander rekeningnummer te hebben betaald, trekt Buy Way elke maand 25euro van de rekening. "Minimum opname" staat er als verklaring bij. Onmiddellijk mijn kaart aangetekend opgezegd. Ik wil nooit of nooit nog iets te maken hebben met deze dievenbende.

    Door: Niko Hermans23-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mastercard

    Hopeloos Onbereikbaar, telefonisch is verloren moeite! Mail adressen zijn onbestaande of no reply.....

    Door: Stefan20-01-2020
    rik01-02-2020

    het zijn 100 procent oplichters die onmiddellijk een nationale bank op een zwart blad registreren, om beter niet met ze te rotzooien

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zetel

    Ik heb een kaart gekregen zonder code dus bel ik naar klantenservice omdat mijn man enkel turks kan hij niet spreken en ze geven geen toestemming om op lossen maar via email geven ze wel allerlei info! Schandalig! Als je ons geen
    Oplossing kan bieden ? Ze vragen dan twee euro voor een wachtwoord???? Ik heb er geen gekregen!!! Geld klopperij!!!

    Door: Tine 14-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    lening op afbetaling

    lening snel goedgekeurd na het versturen van alle documenten en 100 keer gebeld -+35 min x gesprek dossier nog in behandeling na een maand nog geen antwoord

    Door: sandro15-11-2019
    alex01-02-2020

    het zijn 100 procent oplichters die onmiddellijk een nationale bank op een zwart blad registreren, om beter niet met ze te rotzooien

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Buy Way

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Buy Way een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Buy Way. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Buy Way actief?

    Buy Way is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Buy Way gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.