ErvaringenSite

  Ervaringen Buy Way

  Op zoek naar een oplossing voor je financiering? Kijk eens bij Buy Way. Wat klanten vinden van de oplossingen en service van Buy Way lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je al ervaring met Buy Way? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over Buy Way

  Buy Way, ook wel Buy Way Personal Service genoemd, is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in consumentenkrediet in België en Luxemburg. Buy Way heeft haar hoofdzetel in Brussel en is gespecialiseerd in financiering. Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in het marktsegment. De financieringsopslossingen worden steeds ontworpen met als doel om klanten en retailpartners producten te kunnen bieden die het best aangepast zijn aan iedere situatie. Buy Way heeft meer dan 200 partners in meer dan 550 verkooppunten die actief zijn in verschillende sectoren. Meer dan 200 000 klanten kozen reeds voor Buy Way.


  de diensten van Buy Way!

  Diensten van Buy Way

  Bij Buy Way kan je terecht voor al je kredietbehoeften in meer dan 550 verkooppunten. Buy Way respecteert 5 belangrijke engagementen om duurzame en kwaliteitsvolle financieringsoplossingen aan te kunnen bieden aan haar partners en klanten. De engagementen zijn: Beschikbaarheid, Service, Betrouwbaarheid, Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid.

  Met beschikbaarheid willen ze hun producten en dienst na verkoop optimaliseren en vergemakkelijken. Onder service verstaan ze het verstekken van informatie. Bij betrouwbaarheid bedoelen ze het verzekeren en controleren van de processen. Met duurzaamheid willen ze hun ecologische voetafdruk verminderen en met verantwoordelijkheid willen ze gepersonaliseerde oplossingen voorstellen die passen bij de financiële situatie van de klant.

  Klachten of vragen voor Buy Way

  Heb je vragen of een klacht over Buy Way? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon (van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u30), e-mail of gewoon in de winkel. Buy Way heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Buy Way? Heb je net de perfecte oplossing gevonden?Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Buy Way. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een lening aan te gaan bij Buy Way? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite.be! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Buy Way
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2,6

  Service

  2

  Prijs

  2,6

  Leveren

  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  klantendienst onbereikbaar

  Driemaal klantendienst proberen te bereiken (verschillende dagen en tijdstippen), driemaal meer dan 40 minuten bandje muziek gehoord... ik geef het op. Voor mij geen online bank meer voor aanvraag, maar iemand van vlees en bloed.

  Door: Carl V12-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slecht

  Super onvriendelijke klantenservice! Ze blijven herinneringen sturen terwijl de betaling allang is gedaan en kaart is geannuleerd

  Door: Jonaida08-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  kaart opgezegd

  In juni veranderd van bank.Normaal worden alle domicilieringen automatisch geregeld.Dat was ook zo bij alle domicilieringen behalve bij Buy Way.De laatste domiciliering was niet doorgegaan.Ondertussen verbleef ik enkele weken in het buitenland en had men mij een aanmaning tot betaling gestuurd.Mijn post wordt nagekeken maar door omstandigheden moet deze brief toch verloren zijn gegaan.Bij thuiskomst lag er een tweede aanmaning met herinneringskosten.Onmiddellijk gebeld(35 min moeten wachten).De hele uitleg gedaan.Heb het bedrag dat ik volgens de persoon aan de telefoon moest betalen overgeschreven en ook het mandaat voor domiciliering opgestuurd.Drie weken later terug aanmaning om een bedrag te betalen.Ik dacht dat de domiciliering in orde was door het mandaat dat ik stuurde.Blijkbaar niet.Terug proberen bellen.Na 50 minuten nog steeds niet doorverbonden en opgelegd.Tweede keer idem.Na enkele dagen terug aanmaning met herinneringskosten en weer vraag voor mandaatOok melding om mij op de zwarte lijst te zetten terwijl ik al die jaren een trouwe betaler was.heb het bedrag overgeschreven en kaart geanuleerd.

  Door: Dirk Ferket16-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Klantendienst onbereikbaar

  Tijdens een bezoek aan Makro werd me een Buy Way (M-kaart) aangeboden.
  Het ging 5 min duren om de formaliteiten te regelen.
  Uiteindelijk duurde dit een dikke 20 minuten.
  Ik kreeg een code mee die een maand geldig ging zijn.
  Na 5 dagen krijg ik een mail dat ik de code binnen de 24 uur moet aanpassen
  Hiervoor heb ik een identificatienummer nodig
  Kan dit nergens vinden op de papieren...
  Klantendienst bellen is een uitdaging. Na bijna een uur wachten en diverse personen aan de lijn konden ze me ook niet helpen, Ik moet terug naar Makro om het op te lossen.
  Het zit me dwars dat daar zo moeilijk iemand te spreken is, zo erg dat ik het contract ga opzeggen...

  Door: Muyllaert09-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Schrijf zelf een review over Buy Way

  Uw beoordeling