Saldodipje

Alle reviews

Saldodipje

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Cofidis
0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Lender & Spender
0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
A-krediet
0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
MKB Bedrijfskrediet
0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

Saldodipje

Het kan voorkomen dat u, ondanks nauwkeurig huishoud budgettering, plotseling dringend extra geld nodig hebt voor een onvoorziene of onverwachte uitgave. Snel en makkelijk geld kunnen lenenonline? Wat zijn de voorwaarden? Hoe zit het met de bescherming van de lener? Is het echt snel geld lenen bij Saldodipje en binnen een dag het geld op jouw rekening? ErvaringenSite doet het voorwerk voor u! Lees op onze website waar u rekening mee dient te houden bij het aanvragen van een lening. Want “Geld lenen kost geld”. Bij ErvaringenSite bent u niet alleen terecht voor de informatie over het bedrijf zelf, maar ook voor de meningen van cliënten over zaken als de dienstverlening en de service van Salodipje.nl. Bekijk de reviews en laat ook uw eigen ervaring achter op onze site!

 

Over Saldodipje.nl

Saldodipje is een dochteronderneming van het Finse Ferratum Group en werd zeventien jaren terug opgericht en wel in het jaar 2005. Dit bedrijf staat genoteerd aan de Duitse aandelenbeurs (DAX). Saldodipje betreft een handelsmerk dat onder Ferratum in Nederland wordt gevoerd. Ze zijn lid van de Consumer Credit Trade Association (CCTA). Ferratum Group is een Engelse kredietverstrekker die viaSaldodipje.nl de mogelijkheid biedt aan personen in geldnood om online een kortetermijnlening te kunnen sluiten. Dit, ter financiering van kleine en onverwachte uitgaven.

                                                                                                                                                     

Producten en diensten vanSaldodipje.nl

De diverse leningen die via Saldodipje.nl worden aangeboden zijn de minilening, flitslening; microkrediet, kortlopend krediet, spoedlening, snel geld lenen en Saldodipje. Over de minilening van Saldodipje.nl wordt 10% jaarlijks rentevergoeding in rekening gebracht. De lener kan kleine bedragen lenen vanaf 100 euro. Bij de Flitslening dient de lener over een gezonde financiële huishouding te beschikken om 200 euro te kunnen lenen. Microkrediet is het 300 euro kunnen lenen en met het volgende salaris terugbetalen. “Snel geld lenen” is de aangeboden optie voor het kunnen lenen van een bedrag van 400 euro. Kortlopend krediet is een bedrag van 500 euro. Spoedlening van 600 euro en op korte termijn terugbetalen. Iemand die 700 euro lenen wilt, kan zich wenden tot Krap bij Kas. Bij optie Saldodipje kan 800 euro worden geleend met een terugbetalingstermijn van 45 dagen.

 

Complimenten, klachten en tips voor Saldodipje.nl

Bij akkoord geld binnen 24 uur op uw bankrekening! De aanvraag plaatst u eenvoudig online en binnen 2 werkdagen kunt u al over het ter leen gevraagde bedrag beschikken en gebruiken ter financiering van uw onverwachte uitgave. Allen opties van de Ferratum en zijn partner als onderdeel van de Europese marktleider in het verstrekken van minileningen. Deze groep zegt wereldwijd de meeste ervaring te hebben op het gebied van het verstrekken van minileningen. Hun motto: “Bij Saldodipje.nl gaat lenen snel en veilig”.

 

Hebt u al een lening lopen bij Saldodipje.nl? Wat is uw ervaring? Hoe soepel verloopt het leenproces? En, hoe soepel is Saldodipje met het afwikkelingsproces, nadat u uw bedrag heeft afgelost? Graag vernemen wij van u uw ervaring met het zaken doen met Saldodipje.nl. Laat ons uw mening achter op onze website.

 

U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze site over de verschillende leningen en de service van Saldodipje.nl, indien u zelf op zoek bent naar informatie.