ErvaringenSite

  Ervaringen Saldodipje

  Het kan voorkomen dat u, ondanks nauwkeurig huishoud budgettering, plotseling dringend extra geld nodig hebt voor een onvoorziene of onverwachte uitgave. Snel en makkelijk geld kunnen lenenonline? Wat zijn de voorwaarden? Hoe zit het met de bescherming van de lener? Is het echt snel geld lenen bij Saldodipje en binnen een dag het geld op jouw rekening? ErvaringenSite doet het voorwerk voor u! Lees op onze website waar u rekening mee dient te houden bij het aanvragen van een lening. Want “Geld lenen kost geld”. Bij ErvaringenSite bent u niet alleen terecht voor de informatie over het bedrijf zelf, maar ook voor de meningen van cliënten over zaken als de dienstverlening en de service van Salodipje.nl. Bekijk de reviews en laat ook uw eigen ervaring achter op onze site!

  Over Saldodipje.nl

  Saldodipje is een dochteronderneming van het Finse Ferratum Group en werd zeventien jaren terug opgericht en wel in het jaar 2005. Dit bedrijf staat genoteerd aan de Duitse aandelenbeurs (DAX). Saldodipje betreft een handelsmerk dat onder Ferratum in Nederland wordt gevoerd. Ze zijn lid van de Consumer Credit Trade Association (CCTA). Ferratum Group is een Engelse kredietverstrekker die viaSaldodipje.nl de mogelijkheid biedt aan personen in geldnood om online een kortetermijnlening te kunnen sluiten. Dit, ter financiering van kleine en onverwachte uitgaven.

  Producten en diensten vanSaldodipje.nl

  De diverse leningen die via Saldodipje.nl worden aangeboden zijn de minilening, flitslening; microkrediet, kortlopend krediet, spoedlening, snel geld lenen en Saldodipje. Over de minilening van Saldodipje.nl wordt 10% jaarlijks rentevergoeding in rekening gebracht. De lener kan kleine bedragen lenen vanaf 100 euro. Bij de Flitslening dient de lener over een gezonde financiële huishouding te beschikken om 200 euro te kunnen lenen. Microkrediet is het 300 euro kunnen lenen en met het volgende salaris terugbetalen. “Snel geld lenen” is de aangeboden optie voor het kunnen lenen van een bedrag van 400 euro. Kortlopend krediet is een bedrag van 500 euro. Spoedlening van 600 euro en op korte termijn terugbetalen. Iemand die 700 euro lenen wilt, kan zich wenden tot Krap bij Kas. Bij optie Saldodipje kan 800 euro worden geleend met een terugbetalingstermijn van 45 dagen.

  Complimenten, klachten en tips voor Saldodipje.nl

  Bij akkoord geld binnen 24 uur op uw bankrekening! De aanvraag plaatst u eenvoudig online en binnen 2 werkdagen kunt u al over het ter leen gevraagde bedrag beschikken en gebruiken ter financiering van uw onverwachte uitgave. Allen opties van de Ferratum en zijn partner als onderdeel van de Europese marktleider in het verstrekken van minileningen. Deze groep zegt wereldwijd de meeste ervaring te hebben op het gebied van het verstrekken van minileningen. Hun motto: “Bij Saldodipje.nl gaat lenen snel en veilig”.

  Hebt u al een lening lopen bij Saldodipje.nl? Wat is uw ervaring? Hoe soepel verloopt het leenproces? En, hoe soepel is Saldodipje met het afwikkelingsproces, nadat u uw bedrag heeft afgelost? Graag vernemen wij van u uw ervaring met het zaken doen met Saldodipje.nl. Laat ons uw mening achter op onze website.

  U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze site over de verschillende leningen en de service van Saldodipje.nl, indien u zelf op zoek bent naar informatie.

  Je eerste huis: hoeveel kan ik lenen?

  Saldodipje
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Saldodipje

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Saldodipje een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Saldodipje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Saldodipje actief?

  Saldodipje is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Saldodipje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.