Cofidis

Alle reviews

Cofidis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Lender & Spender

0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

A-krediet

0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

MKB Bedrijfskrediet

0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

Freo merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Freo

0 reviews

Heb je dringend geld nodig en ben je op zoek naar een bedrijf waarbij je een persoonlijke lening kunt afsluiten? Bekijk dan eens wat Freo voor jou ...

Cofidis

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis lees je hier op ErvaringenSite

Heb je al ervaring met Cofidis? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen!  

Over Cofidis 
Cofidis is een Franse bank die ook in België actief is en vooral bekend staat voor het aanbieden van krediet. Het is een financiële dienstverlener die voor de meerderheid in handen is van Crédit Mutuel. Cofidis werd in 1982 opgericht en is gespecialiseerd in kredietverlening via de telefoon en het internet. Hert bedrijf is actief in Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland en Tsjechië. In 2015 was Cofidis sponsor van de Beker van België die toen de neem 'Cofidis Cup' kreeg. Sinds 1985 is Cofidis marktleider in België op het gebied van consumentenkredieten.    


Diensten van Cofidis 
Bij Cofidis kan je terecht voor de verkoop van krediet- en verzekeringsoplossingen op afstand aan particulieren. Cofidis levert en beheert eenvoudige en flexibele financiële diensten die aangepast zijn aan de situatie en behoeften van iedere klant. Cofidis vindt discretie en respect zeer belangrijk, hun medewerkers geven iedere klant dan ook hun onverdeelde aandacht. Cofidis analyseert elk project om de meest geschikte financieringsoplossing voor te kunnen stellen zoals projectlening, renovatielening, autolening, geldreserve, hergroeperen van krediet en nog veel meer.  

Particulieren kunnen kiezen uit heel wat consumentenkredieten zoals autolening, lening op afbetaling, geldreserve, hergroeperen van kredieten en meer. Cofidis volgt ook steeds de risicoregels en voert een uitgebreide analyse zodat hun klanten zeker niet in de problemen komen tijdens de afbetaling. In 7 op de 10 gevallen wordt de kredietaanvraag gewijzigd.  

Klachten of vragen voor Cofidis 
Heb je vragen of een klacht over Cofidis? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail, telefoon of via het online contactformulier. Cofidis heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Cofidis? Werd je er snel geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Cofidis. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om een krediet aan te gaan bij Cofidis? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!