Mozzeno

Alle reviews

Mozzeno

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
koen
Ik ben zelf alvan bij het begin in 2017 investeerder en ben zeer tevreden over het platform, de duidelijkheid, de communicatie en de zekerheid via het protect mechanisme. De support is ook duidelij...Lees verder
C
Carine Das
Niet evident om alle documentrn op te laden. Iedereen is niet even digitaal. Met hulp van een vriendelijke medewerker kwam het uiteindelijk in orde. Wat niet OK is, is dat je daarna een bericht ...Lees verder
J
Johan Vermeers
Héél slechte ervaring. Je investering is plots onvindbaarLees verder

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  P2P lening als investeerder

  Ik ben zelf alvan bij het begin in 2017 investeerder en ben zeer tevreden over het platform, de duidelijkheid, de communicatie en de zekerheid via het protect mechanisme. De support is ook duidelijk als je vragen hebt


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Persoonlijk krediet

  Niet evident om alle documentrn op te laden. Iedereen is niet even digitaal. Met hulp van een vriendelijke medewerker kwam het uiteindelijk in orde. Wat niet OK is, is dat je daarna een bericht krijgt dat er binnen de 2 werkdagen een beslissing genomen zal worden. Inmiddels een week verder en ik weet nog nergens van. Gisteren tel contact gehad, men ging dag zelf nog iets laten weten. Helaas ... niets ontvangen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  investering

  Héél slechte ervaring. Je investering is plots onvindbaar

  Beste, we vinden het bijzonder jammer dat u niet tevreden bent over uw investeringservaring op ons platform. We zijn verbaasd over uw feedback. Investeringen die u op ons platform doet, verdwijnen immers niet zomaar.
  Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail (support@mozzeno.com) of telefoon (02/5880340) om uw probleem aan ons uit te leggen. We zouden het graag in detail willen analyseren.
  Vriendelijke groeten, Xavier Laoureux, mozzeno.

  Heel slechte ervaring het is niet gemaakt voor kleine zelfstandige logisch terugbetaling zekerheid. Toch jammer.

  Ik ben zelf al bijna van bij het begin in 2017 investeerder en ben zeer tevreden over het platform, de duidelijkheid, de communicatie en de zekerheid via het protect mechanisme.
  De support is ook duidelijk als je vragen hebt.


Anderen bekeken ook

Cofidis merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Cofidis

0 reviews

Ben je op zoek naar krediet? Kijk eens bij Cofidis. Ze kunnen je vast verder helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Cofidis le...

Lender & Spender merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Lender & Spender

0 reviews

Geld lenen is sinds 1661 al actief, ondanks dat het verboden was voor christenen om rente te heffen en leningen te verstrekken. De Italianen vonden...

A-krediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

A-krediet

0 reviews

Heeft u dringend de behoefte om geld te lenen bij een van de banken en u weet nog niet welke keuze te maken, dan biedt ErvaringenSite u de mog...

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

MKB Bedrijfskrediet

0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

Mozzeno

Op zoek naar een lening of wil je wat spaargeld investeren in leuke projecten? Kijk eens op Mozzeno. Wat klanten vinden van de service van Mozzeno lees je hier op ErvaringenSite.
Heb je zelf al ervaring met Mozzeno, laat het weten in een review op deze pagina! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing. 

Over Mozzeno 
Mozzeno is een onderneming die in december 2015 werd opgericht, haar kantoor bevindt zich in Brussel en alles verloopt online. Bij Mozzeno vinden ze dat geld moet leven en circuleren, het moet mensen de kans geven om persoonlijke projecten te realiseren. Krediet dat positief gebruikt wordt versnelt de realisatie van projecten en daardoor kan vandaag al gebeuren wat anders morgen pas mogelijk werd en dat steunt de economie. Mozzeno werd ontworpen naar de basis van een traditioneel banksysteem als basis. Je kan er niet alleen terecht voor leningen maar je kan ook zelf investeren. Als investeerder kies je zelf voor welke projecten je geld gebruikt wordt.  

Diensten van Mozzeno
Bij Mozzeno kan je terecht voor leningen zoals renovatieleningen, leningen voor een wagen, motor, fiets, huwelijk, reis, studie, inrichting, een persoonlijk project  en nog veel meer. Op de website kan je een leningsimulatie doen en zien hoe jouw lening eruit ziet. Als investeerder kan je zelf beslissen hoeveel geld je investeert en in welke projecten. Zo heb je nog steeds wat controle over waar je geld naartoe gaat. Als investeerder krijg je maandelijks een deel van je investering terug met interesten.  

Klachten of vragen voor Mozzeno 
Heb je vragen of een klacht over Mozzeno? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, per post, e-mail en via een online contactformulier. Op de website vind je ook een online chatfunctie die je kan gebruiken om meteen in contact te komen met een medewerker. Mozzeno heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord. 

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Mozzeno? Heb je er snel een lening gevonden of een goed Project om in te investeren? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Mozzeno. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

Ben je van plan om een lening aan te gaan bij Mozzeno of er te investeren? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!