ErvaringenSite

  Ervaringen Mozzeno

  Op zoek naar een lening of wil je wat spaargeld investeren in leuke projecten? Kijk eens op Mozzeno. Wat klanten vinden van de service van Mozzeno lees je hier op ErvaringenSite.
  Heb je zelf al ervaring met Mozzeno, laat het weten in een review op deze pagina! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing.

  Over Mozzeno

  Mozzeno is een onderneming die in december 2015 werd opgericht, haar kantoor bevindt zich in Brussel en alles verloopt online. Bij Mozzeno vinden ze dat geld moet leven en circuleren, het moet mensen de kans geven om persoonlijke projecten te realiseren. Krediet dat positief gebruikt wordt versnelt de realisatie van projecten en daardoor kan vandaag al gebeuren wat anders morgen pas mogelijk werd en dat steunt de economie. Mozzeno werd ontworpen naar de basis van een traditioneel banksysteem als basis. Je kan er niet alleen terecht voor leningen maar je kan ook zelf investeren. Als investeerder kies je zelf voor welke projecten je geld gebruikt wordt.

  Simpel en gemakkelijk investeren bij Mozzeno

  Diensten van Mozzeno

  Bij Mozzeno kan je terecht voor leningen zoals renovatieleningen, leningen voor een wagen, motor, fiets, huwelijk, reis, studie, inrichting, een persoonlijk project en nog veel meer. Op de website kan je een leningsimulatie doen en zien hoe jouw lening eruit ziet. Als investeerder kan je zelf beslissen hoeveel geld je investeert en in welke projecten. Zo heb je nog steeds wat controle over waar je geld naartoe gaat. Als investeerder krijg je maandelijks een deel van je investering terug met interesten.

  Klachten of vragen voor Mozzeno

  Heb je vragen of een klacht over Mozzeno? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, per post, e-mail en via een online contactformulier. Op de website vind je ook een online chatfunctie die je kan gebruiken om meteen in contact te komen met een medewerker. Mozzeno heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Mozzeno? Heb je er snel een lening gevonden of een goed Project om in te investeren? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Mozzeno. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een lening aan te gaan bij Mozzeno of er te investeren? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Mozzeno
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  P2P lening als investeerder

  Ik ben zelf alvan bij het begin in 2017 investeerder en ben zeer tevreden over het platform, de duidelijkheid, de communicatie en de zekerheid via het protect mechanisme. De support is ook duidelijk als je vragen hebt

  Door: koen17-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  investering

  Héél slechte ervaring. Je investering is plots onvindbaar

  Door: Johan Vermeers08-02-2020
  Xavier Laoureux17-03-2021

  Beste, we vinden het bijzonder jammer dat u niet tevreden bent over uw investeringservaring op ons platform. We zijn verbaasd over uw feedback. Investeringen die u op ons platform doet, verdwijnen immers niet zomaar. Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail (support@mozzeno.com) of telefoon (02/5880340) om uw probleem aan ons uit te leggen. We zouden het graag in detail willen analyseren. Vriendelijke groeten, Xavier Laoureux, mozzeno.

  Steven02-07-2021

  Heel slechte ervaring het is niet gemaakt voor kleine zelfstandige logisch terugbetaling zekerheid. Toch jammer.

  Koen17-08-2021

  Ik ben zelf al bijna van bij het begin in 2017 investeerder en ben zeer tevreden over het platform, de duidelijkheid, de communicatie en de zekerheid via het protect mechanisme. De support is ook duidelijk als je vragen hebt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Mozzeno

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mozzeno een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Mozzeno. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mozzeno actief?

  Mozzeno is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mozzeno gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.