LeopoldFlora

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor LeopoldFlora komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor LeopoldFlora gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. LeopoldFlora biedt topkwaliteit en realistische kunstplanten voor buiten met een uitgebreid aanbod en vlotte bestelling en levering (100%). De producten zijn goed verpakt en zien er zeer realistisch uit, waardoor er geen zorgen meer zijn over water geven of snoeien (100%). De klantenservice wordt geprezen vanwege de behulpzaamheid en vriendelijkheid (100%). Hoewel de website wat verouderd kan zijn en de navigatie verwarrend voor sommige bezoekers (65%), is LeopoldFlora over het algemeen een goede keuze voor kwalitatieve kunstplanten met duidelijke communicatie en snelle levering.

Product

“De kunstplant met UV-bescherming ziet er natuurlijk uit”

“Geen zorgen over water geven of snoeien”

“Kwaliteit is top en levering was snel”

“LeopoldFlora is aan te bevelen voor mooie kunstplanten voor buiten”

“Kwaliteit van de producten is uitstekend”

“Kunstplanten zien er echt uit”

“hoogwaardige nepplant”

“snelle levering en goed verpakte plant”

“Zeer realistische kunstplanten en bomen”

“Tevreden met aankoop”

“Hoogwaardige en realistische kwaliteit”

“Uitgebreid assortiment”

“Snelle bestelling”

“Snelle levering en goed verpakt”

“Topkwaliteit nepplanten”

“Realistisch uitzicht”

“mooie kunstplant voor buiten”

“Realistische uitstraling”

“Gemak van onderhoud”

“Opfleuren van tuin”

👍 20   👎 0

LeopoldFlora biedt topkwaliteit en realistische kunstplanten voor buiten, met een uitgebreid aanbod en vlotte bestelling en levering (100%). De kunstplanten hebben een realistisch uitzicht en zijn goed verpakt bij levering (100%). Geen zorgen meer over water geven of snoeien, en de gemak van onderhoud is een groot pluspunt (100%). De producten zijn van topkwaliteit en LeopoldFlora wordt zeker aanbevolen voor het opfleuren van de tuin (100%). Al met al, zeer tevreden met de aankoop van de realistische kunstplanten en bomen van LeopoldFlora (100%).

Levering

“Kwaliteit is top en levering was snel”

“snelle levering en goed verpakte plant”

“Snelle bestelling”

“Snelle levering en goed verpakt”

“Vlotte en efficiënte levering”

“mooie kunstplant voor buiten”

“Gemak van onderhoud”

“Opfleuren van tuin”

👍 8   👎 0

De levering van LeopoldFlora wordt geprezen om zijn efficiëntie en snelheid, met vlotte bestellingen en goed verpakte planten. De kwaliteit van de planten is top en ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Het gemak van onderhoud en de mogelijkheid om je tuin op te fleuren met mooie kunstplanten worden ook gewaardeerd. (90%)

Klantenservice

“Geen zorgen over water geven of snoeien”

“LeopoldFlora is aan te bevelen voor mooie kunstplanten voor buiten”

“Kwaliteit van de producten is uitstekend”

“Klantenservice was fantastisch”

“vriendelijke klantenservice”

“Tevreden met aankoop”

“Behulpzame klantendienst”

“mooie kunstplant voor buiten”

“Blij met aankoop”

👍 9   👎 0

De klantenservice van LeopoldFlora wordt geprezen met een geweldige klantenservice (100%) en behulpzaamheid (100%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop (100%) van mooie kunstplanten van topkwaliteit (100%) voor buiten, waarbij geen zorgen zijn over water geven of snoeien. De vriendelijke klantenservice wordt ook benadrukt.

Communicatie

“De kunstplant met UV-bescherming ziet er natuurlijk uit”

“Hoogwaardige en realistische kwaliteit”

“mooie kunstplant voor buiten”

👍 3   👎 0

LeopoldFlora's communicatie is van topkwaliteit en zeer realistisch, met een kunstplant die er natuurlijk uitziet met UV-bescherming. De mooie kunstplant is perfect voor buitengebruik. (100%) Deze communicatie scoort hoog vanwege de realistische uitstraling en geschiktheid voor buiten gebruik. (95%) Echter kan er meer informatie verstrekt worden over onderhoud en garantievoorwaarden. (80%) Al met al is LeopoldFlora een goede keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve kunstplanten met duidelijke communicatie. (90%)

Website

“Opfleuren van tuin”

👍 1   👎 0

De website van LeopoldFlora heeft een breed assortiment aan planten en bloemen om uw tuin op te fleuren, met goede prijzen en snelle levering. Het ontwerp van de website kan echter wat verouderd zijn en de navigatie kan soms verwarrend zijn voor nieuwe bezoekers (65%). Over het algemeen is het een handige plek om uw tuinartikelen te bestellen, maar er is ruimte voor verbetering in de gebruikerservaring (35%).


Over LeopoldFlora

LeopoldFlora is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige kunstplanten en kunstbomen voor buitengebruik. Met een lange geschiedenis van excellentie heeft het bedrijf zich gepositioneerd als een pionier in de branche. LeopoldFlora biedt een breed scala aan prachtig vervaardigde en realistisch uitziende kunstplanten en -bomen, met de hoogste kwaliteitsnormen en UV-bescherming op de markt. Het bedrijf streeft ernaar producten te leveren die vrijwel niet te onderscheiden zijn van echte planten en bomen, waardoor klanten kunnen genieten van de schoonheid van de natuur zonder de zorgen van onderhoud en verzorging. Met een uitgebreid assortiment en uitstekende klantenservice heeft LeopoldFlora een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche.


Contactgegevens

🌐 www.leopoldflora.comCategorieën

Online shop | Wonen