LeopoldFlora

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor LeopoldFlora komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor LeopoldFlora gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. LeopoldFlora's communicatie is van topkwaliteit en zeer realistisch, met een kunstplant die er natuurlijk uitziet met UV-bescherming. De mooie kunstplant is perfect voor buitengebruik. (100%) Deze communicatie scoort hoog vanwege de realistische uitstraling en geschiktheid voor buiten gebruik. (95%) Echter kan er meer informatie verstrekt worden over onderhoud en garantievoorwaarden. (80%) Al met al is LeopoldFlora een goede keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve kunstplanten met duidelijke communicatie. (90%)

“De kunstplant met UV-bescherming ziet er natuurlijk uit”

“Topkwaliteit en realistisch”

“mooie kunstplant voor buiten”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Juliette Cools - 5 weken geleden

  • De kunstplant met UV-bescherming ziet er natuurlijk uit
  • Geen zorgen over water geven of snoeien
  • Kwaliteit is top en levering was vlot
  • LeopoldFlora is aan te raden voor mooie kunstplanten voor buiten

Verlinden - 3 maanden geleden

  • Topkwaliteit en realistisch
  • Uitgebreid aanbod
  • Vlotte bestelling
  • Snelle levering en goed verpakt

Luna - 6 maanden geleden

  • mooie kunstplant voor buiten