LeopoldFlora

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor LeopoldFlora komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor LeopoldFlora gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van LeopoldFlora heeft een breed assortiment aan planten en bloemen om uw tuin op te fleuren, met goede prijzen en snelle levering. Het ontwerp van de website kan echter wat verouderd zijn en de navigatie kan soms verwarrend zijn voor nieuwe bezoekers (65%). Over het algemeen is het een handige plek om uw tuinartikelen te bestellen, maar er is ruimte voor verbetering in de gebruikerservaring (35%).

“Opfleuren van tuin”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

mathys - 7 maanden geleden

  • Realistische uitstraling
  • Gemak van onderhoud
  • Blij met aankoop
  • Opfleuren van tuin