Lumeo

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Lumeo komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Lumeo gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het Lumeo-website biedt een modern en duurzaam appartement in een topbuurt met veel te beleven, zoals vermeld door de reviews. (100%) Dit kan aantrekkelijk zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en milieubewuste accommodatie in Antwerpen. (90%) Echter, sommige gebruikers kunnen de prijs van het appartement als te hoog ervaren. (70%)

“Modern en duurzaam appartement”

“Top buurt met veel te beleven”

“Duurzaam appartement in Antwerpen”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Robert - 5 weken geleden

  • Modern en duurzaam appartement
  • Gezellig en eigen plekje
  • Gemakkelijke ligging
  • Top buurt met veel te beleven

Martin Smets - 7 maanden geleden

  • Duurzaam appartement in Antwerpen