Stella Fietsen

Alle reviews

Stella Fietsen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Stella Fietsen

Stella Fietsen is een winkel/online shop voor e-bikes. Het bedrijf is ooit opgericht door Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp, twee ondernemers uit Nunspeet. De jongens zijn amper dertig en staat nu al in de Quote lijst met jongste miljonairs van Nederland. Ondanks dat België voor nu alleen een online webshop heeft voor de e-bikes van Stella Fietsen zijn er plannen om ook fysieke winkels te openen van het bedrijf in België. Op ErvaringenSite kunt u de ervaringen van anderen over Stella Fietsen ontdekken en ook op soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Stella Fietsen
Inmiddels tien jaar geleden sleutelde Daan van Renselaar zijn eerste e-bike in elkaar in het schuurtje achter zijn ouderlijk huis. Zijn moeder zocht namelijk een fijne, betaalbare elektrische fiets. Het eigen fietsontwerp van Daan van Renselaar sloeg aan en samen met Wilco van Kamp wist hij in het eerste jaar van Stella Fietsen al zo'n 2100 elektrische fietsen te verkopen. Op dit moment is Stella Fietsen marktleider in de Nederlandse markt voor e-bikes, met 65.000 verkochte fietsen in 2018. Ook in België wordt Stella Fietsen steeds groter en activer. In totaal werden er vorig jaar zo'n 409 duizend elektrische fietsen verkocht. Stella Fietsen heeft een marktaandeel van ongeveer zestien procent. 

Producten en Diensten van Stella Fietsen
Stella Fietsen staat dus voornamelijk bekend om hun elektrische fietsen. Deze bieden ze in een breed assortiment aan: van kinderfietsen tot mountainbikes maar ook simpele dames- en herenfietsen. Benieuwd welke e-bike het best bij jou zou passen? Stella Fietsen maakt onderscheidt tussen vijf type e-bikes: 

De Levensgenieter: deze fiets is voor mensen die er vaak op uit gaan. Bijvoorbeeld om een fietstocht te maken met mooi weer maar ook voor korte ritten zoals voor de boodschappen of om snel even de stad in te gaan. Een e-bike met voorwielmotor zou dan een ideale uitkomst zijn, deze zijn vaak ook onderhoudsvriendelijk en zitten in het voordelige assortiment van Stella Fietsen. 

- De Alleskunner: dit is een ideale fiets voor moeders met kinderen. Deze wordt dan ook wel de "mamafiets"genoemd of "Stella Fiore". 

- De Avonturier: deze e-bike is er speciaal voor mensen die graag lange stukken fietsen door het bos of in de bergen. Een e-bike met middenmotor werkt dan het best. Ook kunt u dan meer bagage meenemen achterop de fiets. 

- De Multitasker: deze e-bike is voor mensen die de fiets gebruiken om naar hun werk te gaan. U kunt op deze fietsen ook gemakkelijk uw laptop en/of aktetas meenemen. 

- De Next Generation: deze e-bike is speciaal voor naar school gaande kinderen en wordt dan ook wel "schoolfiets" genoemd. Uw kind heeft nog wel beweging maar wordt geholpen met trapondersteuning. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Stella Fietsen
Ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Stella Fietsen op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stella Fietsen vinden. Lees hier dan ook de ervaringen van anderen met Stella Fietsen.