ErvaringenSite

  Ervaringen Stella Fietsen

  Stella Fietsen is een winkel/online shop voor e-bikes. Het bedrijf is ooit opgericht door Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp, twee ondernemers uit Nunspeet. De jongens zijn amper dertig en staat nu al in de Quote lijst met jongste miljonairs van Nederland. Ondanks dat België voor nu alleen een online webshop heeft voor de e-bikes van Stella Fietsen zijn er plannen om ook fysieke winkels te openen van het bedrijf in België. Op ErvaringenSite kunt u de ervaringen van anderen over Stella Fietsen ontdekken en ook op soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Stella Fietsen

  Inmiddels tien jaar geleden sleutelde Daan van Renselaar zijn eerste e-bike in elkaar in het schuurtje achter zijn ouderlijk huis. Zijn moeder zocht namelijk een fijne, betaalbare elektrische fiets. Het eigen fietsontwerp van Daan van Renselaar sloeg aan en samen met Wilco van Kamp wist hij in het eerste jaar van Stella Fietsen al zo'n 2100 elektrische fietsen te verkopen. Op dit moment is Stella Fietsen marktleider in de Nederlandse markt voor e-bikes, met 65.000 verkochte fietsen in 2018. Ook in België wordt Stella Fietsen steeds groter en activer. In totaal werden er vorig jaar zo'n 409 duizend elektrische fietsen verkocht. Stella Fietsen heeft een marktaandeel van ongeveer zestien procent.

  24 hour Online Shopping Challenge

  Producten en Diensten van Stella Fietsen

  Stella Fietsen staat dus voornamelijk bekend om hun elektrische fietsen. Deze bieden ze in een breed assortiment aan: van kinderfietsen tot mountainbikes maar ook simpele dames- en herenfietsen. Benieuwd welke e-bike het best bij jou zou passen? Stella Fietsen maakt onderscheidt tussen vijf type e-bikes:

  - De Levensgenieter: deze fiets is voor mensen die er vaak op uit gaan. Bijvoorbeeld om een fietstocht te maken met mooi weer maar ook voor korte ritten zoals voor de boodschappen of om snel even de stad in te gaan. Een e-bike met voorwielmotor zou dan een ideale uitkomst zijn, deze zijn vaak ook onderhoudsvriendelijk en zitten in het voordelige assortiment van Stella Fietsen.

  - De Alleskunner: dit is een ideale fiets voor moeders met kinderen. Deze wordt dan ook wel de "mamafiets"genoemd of "Stella Fiore".

  - De Avonturier: deze e-bike is er speciaal voor mensen die graag lange stukken fietsen door het bos of in de bergen. Een e-bike met middenmotor werkt dan het best. Ook kunt u dan meer bagage meenemen achterop de fiets.

  - De Multitasker: deze e-bike is voor mensen die de fiets gebruiken om naar hun werk te gaan. U kunt op deze fietsen ook gemakkelijk uw laptop en/of aktetas meenemen.

  - De Next Generation: deze e-bike is speciaal voor naar school gaande kinderen en wordt dan ook wel "schoolfiets" genoemd. Uw kind heeft nog wel beweging maar wordt geholpen met trapondersteuning.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Stella Fietsen

  Ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Stella Fietsen op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stella Fietsen vinden. Lees hier dan ook de ervaringen van anderen met Stella Fietsen.

  Stella Fietsen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stella Fietsen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stella Fietsen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stella Fietsen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stella Fietsen actief?

  Stella Fietsen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stella Fietsen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.