ErvaringenSite

  Ervaringen Santa Fixie

  Wil je een nieuwe fiets, onderdelen, kleding, uitrusting of accessoires kopen? Dan kan het mogelijk interessant zijn om de informatie op deze pagina over Santa Fixie te bekijken. Ben je al klant bij deze webshop en wil je je positieve of negatieve ervaringen met ons en onze bezoekers delen? Dan zouden we het ontzettend appreciëren als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over de producten en services van Santa Fixiete schrijven. Dankzij jouw informatie kun je andere potentiële kopers helpen te beslissen om bij deze online winkel al dan niet een bestelling te plaatsen.

  Over Santa Fixie

  Santa Fixie is een webshop die is gespecialiseerd in de verkoop van fixed-gear en single-speed fietsen. Je kunt bij deze online winkel ook terecht voor verschillende soorten accessoires om je fiets aan jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften aan te passen. Het hoofdkantoor van Santa Fixie is gevestigd in de Spaanse stad Barcelona, waar het werd opgericht door enkele fietsfanaten. Vanop deze locatie zorgt het team van Santa Fixie ervoor dat alle bestellingen worden verwerkt en verzonden. Tegenwoordig verkoopt deze webshop in meer dan 50 landen en hebben ze doorheen de tijd meer dan 100.000 klanten bereikt.

  24 HOUR ONLINE SHOPPING CHALLENGE

  Producten en diensten van Santa Fixie

  Als je een fiets of bijhorende items wilt kopen, kun je op de website van Santa Fixie kiezen tussen verschillende categorieën, waaronder fietsen, onderdelen, accessoires, kleding en uitrusting en merken. Er zijn ook aparte pagina's voor aanbiedingen en nieuwe producten, en op de pagina 'stories' kun je blogartikelen lezen, bijvoorbeeld over de manier waarop je een stuurlint kunt installeren of tips voor fietsen in koud weer. Volgens de informatie op deze website zouden bestellingen vanaf € 99 gratis en snel verzonden worden en kun je retourneren binnen de 30 dagen. Als je vragen hebt, kun je in eerste instantie de pagina met veelgestelde vragen raadplegen. Heb je hier geen antwoord gevonden? Dan zou de klantendienst van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar zijn. Je kunt er ook voor kiezen om je vraag of opmerking per e-mail aan het team van Santa Fixie te stellen. Via de website kun je je ook inschrijven op een nieuwsbrief om exclusieve toegang te krijgen tot pre-sales, promoties, aanbiedingen en kortingen en op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld wedstrijden en nieuwe producten.

  Complimenten, klachten en tips voor Santa Fixie

  Heb je in het verleden al een fiets, zadel, remkabel of ander product bij Santa Fixie besteld? Indien ja, zou je dan bereid zijn om even de tijd te nemen om een bondige review over deze webshop te schrijven? Met een eerlijk verslag over je persoonlijke ervaringen kun je onze bezoekers namelijk een enorme dienst bewijzen. Worden bestellingen vanaf € 99 inderdaad gratis verzonden, verloopt de betaling vlot en veilig, klopt het dat je gekochte items binnen een periode van 30 dagen probleemloos kunt retourneren en is de klantendienst makkelijk bereikbaar tijdens de vermelde openingsuren? Hoe dan ook zijn wij enorm benieuwd naar jouw positieve of negatieve ervaringen met de producten en diensten van Santa Fixie. Wil je graag weten wat onze bezoekers schrijven over andere bedrijven met een gelijkwaardig aanbod? Neem dan een kijkje op deze pagina en ontdek of het aanbod van Fietsparadijs.com misschien beter bij je past.

  Santa Fixie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Santa Fixie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Santa Fixie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Santa Fixie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Santa Fixie actief?

  Santa Fixie is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Santa Fixie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.