Santa Fixie Reviews

: 8
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

T
Tess Timmermans
Vorige maand heb ik de zwarte fixie van Raval gekocht en ik ben blij met de kwaliteit voor die prijs. Jammer genoeg was er een gebroken spaak in het voorwiel bij de levering, maar na een mailtje we...Lees verder
R
Robin Barry
Mijn aankoop bij jullie was over het algemeen goed, maar er waren enkele punten die ik wil benadrukken. De update over de verzending had misschien iets duidelijker gekund, aangezien het langer duur...Lees verder
M
M. Cuvelier
Ik had al eens eerder bij deze site besteld voordat ik de reviews hier had gelezen, anders had ik het misschien niet gedaan. Ik was ook verrast om te ontdekken dat de winkel in Spanje gevestigd was...Lees verder
M
M. Tran
Geweldige service! Ik had een fixie fiets besteld en die werd binnen de beloofde tijd geleverd. Jammer genoeg hadden de banden een klein foutje waardoor de wielen niet helemaal soepel liepen. Geluk...Lees verder
J
jasper
Mijn nieuwe fiets is echt geweldig, het heeft zo'n cool design! Toen mijn vrienden het zagen, waren ze helemaal jaloers! Eerst was ik een beetje nerveus omdat ik niet wist waar het vandaan kwa...Lees verder

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Raval matt zwart fixie

  Vorige maand heb ik de zwarte fixie van Raval gekocht en ik ben blij met de kwaliteit voor die prijs. Jammer genoeg was er een gebroken spaak in het voorwiel bij de levering, maar na een mailtje werd dit snel opgelost en kregen we een compensatie. Al bij al ben ik tevreden over de service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop enigszins vertraagd

  Mijn aankoop bij jullie was over het algemeen goed, maar er waren enkele punten die ik wil benadrukken. De update over de verzending had misschien iets duidelijker gekund, aangezien het langer duurde dan aanvankelijk was aangegeven. Echter, gezien de huidige situatie met de pandemie, begrijp ik dit volledig en ben ik bereid om wat geduld te hebben. Helaas ontdekte ik een kleine beschadiging aan een spaak van het voorwiel. Na snel contact met jullie opgenomen te hebben en foto's te hebben verstuurd, kreeg ik echter een tegemoetkoming voor dit probleem. Jullie verdienen naast de mindere beoordelingen ook zeker positieve feedback!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Velg en binnenbandjes

  Ik had al eens eerder bij deze site besteld voordat ik de reviews hier had gelezen, anders had ik het misschien niet gedaan. Ik was ook verrast om te ontdekken dat de winkel in Spanje gevestigd was. Gelukkig verliep alles vlekkeloos! Ik had een velg en wat binnenbandjes besteld om in aanmerking te komen voor gratis bezorging. Na slechts een paar dagen werd het pakket al geleverd. De kwaliteit van de velg was uitstekend en ik ben een tevreden klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een fixie fiets

  Geweldige service! Ik had een fixie fiets besteld en die werd binnen de beloofde tijd geleverd. Jammer genoeg hadden de banden een klein foutje waardoor de wielen niet helemaal soepel liepen. Gelukkig heeft de klantendienst meteen gereageerd en na een paar e-mails heen en weer was het probleem snel verholpen. Ik zal zeker nog eens bij jullie bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coole fiets

  Mijn nieuwe fiets is echt geweldig, het heeft zo'n cool design! Toen mijn vrienden het zagen, waren ze helemaal jaloers! Eerst was ik een beetje nerveus omdat ik niet wist waar het vandaan kwam, maar het werd sneller geleverd dan ik had verwacht! De kwaliteit is echt top voor de prijs die ik heb betaald, ik ben er super blij mee. Ik kan niet wachten om een ritje te maken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sceptisch, mooi, Raval

  Na het lezen van verschillende reviews was ik behoorlijk sceptisch over deze webshop. Toch vond ik de fiets van Santa Fixie erg mooi en besloot ik de knoop door te hakken en de Raval te bestellen. Tot mijn verbazing ontving ik de fiets binnen de aangegeven levertijd die op de productpagina stond vermeld. Hij was goed verpakt en gemakkelijk te installeren. Het rijdt ook nog eens erg lekker. Daarnaast kreeg ik tijdig een reactie op mijn e-mail met vragen nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Al met al een goede ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uit het buitenland besteld, vouwfiets ontvangen

  Ik heb al eerder dingen besteld uit het buitenland en was een beetje nerveus toen ik na 5 à 6 dagen nog niets had gehoord over mijn bestelling van Santafixie.nl. Na wat opzoekwerk vond ik alleen negatieve reviews, wat me niet bepaald geruststelde. Gelukkig kreeg ik kort daarna een bevestigingsmail en ontving ik mijn nieuwe vouwfiets (Dahon Mariner D8) slechts een paar dagen later. Het hele proces heeft ongeveer 2 weken geduurd, maar ik heb meer dan 100 euro bespaard. Ik moest wel extra betalen om de fiets door een fietshersteller te laten afstellen voor garantie, maar dat was geen probleem. Ik had geen idee hoe ik moest handelen als de fiets/product beschadigd zou zijn aangekomen, maar gelukkig was dat voor mij niet het geval.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onderdelen voor een fixed bike

  Ik heb echt coole onderdelen gekocht voor mijn fixed bike. Ze zijn van echt goede kwaliteit en de prijzen waren top. Binnen een paar dagen had ik ze al thuis. Ze hebben zelfs twee extra stickers toegevoegd, gewoon om te laten zien dat ze om hun klanten geven. Ik ben er gewoon helemaal weg van. Dank je wel, Santa Fixie!


Anderen bekeken ook