ErvaringenSite

  Ervaringen Bikeinn

  Bent u op zoek naar een winkel waar u alles kunt vinden voor fietssport? Of vraagt u zich wat voor garantie u bij een online winkel heeft? Dan bent u aan het juiste adres bij de ErvaringenSite. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Bikeinn, een online winkel waar u alles kunt vinden voor de fietssport. Verder kunt u op deze pagina ook antwoorden vinden op de veel gestelde vragen. Als fietssport uw hobby is en u bent nog niet zeker of Bikeinn wel de juiste winkel is voor u. Dan raden we u aan om snel verder te gaan lezen.

  Over Bikeinn

  Bikeinn is de speciaalzaak van Tradeinn, waar u alles kunt vinden voor de fietssport. Daarom is Bikeinn ook geen onafhankelijke winkel, maar een branche van het conglomeraat Tradeinn.

  Tradeinn
  Oorspronkelijk was Tradeinn opgericht in 1998 onder de domeinnaam scubastore.com door de Spaanse Dídac Lee. Hij was op 21-jarige leeftijd gestopt met zijn studie computertechniek om zijn eigen bedrijf op te starten. Tradeinn werd de eerste online winkel die gespecialiseerd was in diverse soorten sportuitrusting en werd vervolgens al snel de Europese marktleider in deze sector. Tegenwoordig, is Tradeinn nog steeds één van de grootste e-commercebedrijven ter wereld. In totaal hebben ze 17 verschillende online winkels, haar totale assortiment bestaat uit meer dan 1 miljoen producten van meer dan 1500 bekende merken. Elke dag worden er ongeveer 18.000 bestelling bezorgd, bovendien verzendt Tradeinn naar meer dan 200 landen wereldwijd. De websites zijn beschikbaar in 18 verschillende talen, inclusief in het Nederlands.

  Diensten van Bikeinn
  Als u een liefhebber bent van de fietssport, kunt u terecht bij Bikeinn voor alles wat te maken heeft met fietsen. Op de website bikeinn.com vindt u een groot assortiment aan artikelen van erkende topmerken zoals Sigma, Oakley, Mavic, Castelli, Garmin en veel meer. Er zijn 18 verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen, die allemaal weer zijn verdeeld in diverse subcategorieën.

  Garantie
  Bikeinn is de officiële retailer van alle producten die ze aanbieden, hierdoor moeten ze aan het winkelprijs houden die het merk heeft opgegeven. Ook is de officiële garantie van het merk altijd geldig bij uw aankopen. Tenslotte geldt ook de minimale prijsgarantie. In het geval u een beter aanbod, via een andere officiële retailer, ziet van een product die ook wordt aangeboden door Bikeinn, kunt u dit doorgeven op bikeinn.com. Dan zal Bikeinn u dezelfde prijs aanbieden.

  Uw mening over Bikeinn
  Heeft u recent een aankoop gedaan op bikeinn.com? Of heeft u weleens de minimale prijsgarantie formulier ingevuld? Dan willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Bij de ErvaringenSite is het onze taak om iedereen op onze website te informeren over de diensten die worden aangeboden in de Benelux. Hierbij is uw aanvulling van cruciaal belang, met uw review kunt u onze andere bezoekers informeren wat ze kunnen verwachten als ze een aankoop willen doen bij deze online winkel.

  top 5 affordable online stores

  Bikeinn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bikeinn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bikeinn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bikeinn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bikeinn actief?

  Bikeinn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bikeinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.