ErvaringenSite

  Ervaringen BobShop - Bike o' Bello

  In de Lage Landen is fietsen een nationale sport. Duizenden mensen begeven zich dagelijks op de weg met hun trouwe fiets. Hiervoor is er een heleboel fietsgerief nodig, denk aan kleding, helmen en allerlei accessoires. Bij BobShop - Bike o' Bello kun je terecht voor een dergelijk aanbod. Overweeg je om hier een bepaald fietsonderdeel of item te kopen? Dan moet je zeker eerst eens de reviews van bestaande klanten van BobShop - Bike o' Bello doorlezen, hier op ErvaringenSite. Wat denken klanten van dit bedrijf? Kom het hier te weten!

  Over BobShop - Bike o' Bello
  BobShop - Bike o' Bello is een van oorsprong Duits bedrijf. Het werd in 1983 opgericht als postorderbedrijf, met als niche fietskleding van vooraanstaande merken aan te bieden aan fietsliefhebbers. Doorheen de jaren is het bedrijf gegroeid en momenteel is het actief in meer dan 120 landen, met de hoofdzetel in het Duitse Wiesloch. Via de online webstore kun je allerlei fietsproducten kopen en je inschrijven voor hun nieuwsbrief. BobShop - Bike o' Bello is actief op sociale media en je kunt hen volgen op Facebook, Instagram en YouTube. Buiten deze kanalen kun je het bedrijf ook bereiken per e-mail, per telefoon of via het contactformulier op de website.

  Producten en diensten van BobShop - Bike o' Bello
  BobShop - Bike o' Bello heeft een webshop waarop je allerlei producten kunt kopen die gericht zijn op fietsliefhebbers. Dat gaat van fietskleding voor heren, dames, kinderen en profteams (denk aan jacks, ondergoed, broeken, hoofddeksels) tot een heleboel accessoires, zoals schoenen, helmen, rugzakken, brillen en sportvoeding. Hiernaast kun je cadeaubonnen aankopen. Ook wat betreft technische snufjes heb je hier een aanbod, zoals fietsverlichting, computers en fietstrainers, maar ook zadels, pedalen, sloten en pompen. Je kunt betalen via iDEAL, MasterCard, VISA, PayPal, American Express of Vooruitbetaling. Bestellingen voor 14.00 uur worden dezelfde dag verstuurd, en deze zijn gratis vanaf een orderwaarde van een bepaalde grootte (afhankelijk van land tot land). Op je aangekochte artikels heb je 14 dagen herroepingsrecht, en tot 30 dagen na ontvangst van je pakket kun je het retourneren zonder opgave van redenen.

  BobShop - Bike o' Bello heeft ook een BobStar lidmaatschap, waarmee je 8% directe korting krijgt op elke aankoop en een 2% loyaliteitsbonus, te gebruiken voor toekomstige aankopen. Hiernaast krijg je exclusieve vouchers, uitnodigingen tot pre-sale promoties en een verjaardagsverrassing. Je kunt je ook inschrijven voor de Bobcash loyaliteitsbonus. Je kunt je hiervoor gratis registreren, en dan krijg je bij elke bestelling 2% van de productwaarde als loyaliteitsbonus, te gebruiken bij elke aankoop.

  Klachten, complimenten en tips voor BobShop - Bike o' Bello
  Ooit al eens iets aangekocht bij BobShop - Bike o' Bello? Dan zijn we zeer benieuwd naar je mening over dit bedrijf! Was je hier volledig tevreden over je aankoop, waren de producten in goede staat en werd je goed geholpen door de klantendienst? Vertel er dan alles over aan je mede-fietsliefhebbers. Niets zo leuk voor andere mensen om de ervaringen van tevreden (of ontevreden!) klanten te lezen. Het is ook erg interessant voor andere mensen om objectieve besprekingen te lezen. Laat je mening achter bij ErvaringenSite en deel met de wereld wat je denkt van BobShop - Bike o' Bello!

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  BobShop - Bike o' Bello
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BobShop - Bike o' Bello

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BobShop - Bike o' Bello een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BobShop - Bike o' Bello. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BobShop - Bike o' Bello actief?

  BobShop - Bike o' Bello is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BobShop - Bike o' Bello gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.