Duifhuizen

Alle reviews

Duifhuizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Duifhuizen

Zoek je een website waar je online tassen, koffers en kleine lederwaren kunt kopen? Dan is er een kans dat de producten en diensten van Duifhuizen iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al klant bij deze webshop en ben je op zoek naar een platform om een review te plaatsen? Op deze pagina kun je ervoor kiezen om een informatief verslag over jouw persoonlijke ervaring met Duifhuizen te schrijven. Deze informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten. Op zich maakt het niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, omdat we hier alle reviews hoe dan ook publiceren.

Over Duifhuizen
Het Nederlandse bedrijf Duifhuizen werd opgericht in 1953. Doorheen de jaren is deze onderneming uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van kleine en grote lederwaren. Duifhuizen heeft in Nederland 24 fysieke winkels en een ruim online aanbod. Omdat studeren tijdens de Tweede Wereldoorlog geen evidentie was, ging de oprichter van dit bedrijf al op jonge leeftijd aan de slag in een schoen- en zadelmakerij. Dankzij de ervaring die hij daar opdeed, kon hij in 1953 zijn eigen winkel in Oud-Beijerland openen. Later ging ook mevrouw Duifhuizen aan de slag in het bedrijf, en nog enkele decennia later namen de zoons van het koppel de onderneming Duifhuizen over. De missie van deze Nederlandse onderneming is om je te helpen een koffer, tas of portemonnee te kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Producten en diensten van Duifhuizen
Op de website van Duifhuizen kun je bovenaan in het zoekvenster snel en makkelijk iets met een trefwoord opzoeken. Verder kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals tassen, koffers, reistassen, laptoptassen en rugzakken. Elke categorie is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item kunt zoeken. Er is ook een aparte pagina met koopjes, je kunt bekijken wat de nieuwste artikelen zijn en opzoeken waar de fysieke winkels zich bevinden. Volgens de informatie op de website mag je je bij Duifhuizen verwachten aan gratis verzending, gratis 60 dagen retourneren en de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen. Bestellingen kunnen ook snel worden afgehaald op het hoofdkantoor van deze onderneming of in een van de 24 winkels. Tot slot kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Duifhuizen, waaronder telefonisch of per chat, e-mail of Whatsapp.

Complimenten, klachten en tips voor Duifhuizen
Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van Duifhuizen en ben je bereid om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven? Zo geef je andere mensen de kans om een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling via deze online winkel te plaatsen. Klopt het dat je bij Duifhuizen kunt rekenen op gratis verzending? Hoe zit het met de kwaliteit van de kleine en grote lederwaren? En in welke mate helpt de klantenservice je verder wanneer je vragen of opmerkingen voor het team van dit bedrijf hebt? Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd naar een verslag over jouw persoonlijke ervaring met deze onderneming! Wil je graag weten wat onze bezoekers schrijven over andere bedrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!