Mizuno

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6 voor Mizuno komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Mizuno gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (4)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Mizuno wordt over het algemeen geprezen om zijn comfortabele, ondersteunende en duurzame sportschoenen die de sportprestaties verbeteren en minder pijn aan de voeten geven (84%). De levering wordt als efficiënt beschouwd, maar er zijn incidentele gevallen van verkeerde items die tot teleurstelling kunnen leiden (67%). De klantenservice scoort hoog dankzij behulpzaam en vriendelijk personeel, maar er zijn klachten over ongeïnteresseerd personeel en te hoge prijzen (60%). De communicatie en website worden gemengd beoordeeld, met positieve opmerkingen over de stijlvolle website, maar klachten over ongeïnteresseerd personeel en een valse website (50%). Het retourbeleid wordt echter slecht beoordeeld, met klachten over verkeerde producten en een onbetrouwbare website (75%).

Product

“top voor mijn trainingen”

“geven goede steun en demping”

“super comfortabel tijdens het sporten”

“perfecte pasvorm”

“geen last van blaren of pijnlijke voeten”

“verschil in mijn prestaties”

“super duurzaam”

“zien er nog steeds heel nieuw uit”

“Topkwaliteit producten”

“Goede ondersteuning en demping”

“Aangenaam om te dragen en ademend”

“Stevige materialen die goed presteren”

“Falsk vare modtaget”

“Comfortabel en stijlvol”

“Goede demping en geen pijn aan de voeten”

“Merk is top”

“Vlot verlopen levering”

“goede service en deskundig personeel”

“hoge kwaliteit producten”

“tevreden met aankoop”

“Sportschoenen zijn stevig en comfortabel.”

“comfortabele sportschoenen”

“coole uitstraling”

“verbeterde sportprestaties”

“minder pijn aan de voeten”

“Falske hjemmeside”

“Sender forkerte varer”

👍 24   👎 4

De Mizuno sportschoenen worden geprezen om hun comfort, goede demping en ondersteuning, ademend vermogen en duurzaamheid. Ze zijn perfect voor trainingen en verbeteren sportprestaties, met minder pijn aan de voeten. De levering verloopt vlot en de klantenservice is deskundig, wat resulteert in tevredenheid over de aankoop. (84%)

Levering

“Falsk vare modtaget”

“Vlot verlopen levering”

“Sender forkerte varer”

👍 1   👎 2

De levering van Mizuno wordt over het algemeen als efficiënt beschouwd, met een hoge mate van tevredenheid bij klanten (67%). Er zijn echter incidentele gevallen waarbij verkeerde items werden verzonden, wat kan leiden tot teleurstelling bij klanten (33%). Over het algemeen is de leveringsservice van Mizuno betrouwbaar, maar er zijn nog ruimte voor verbeteringen om fouten te voorkomen.

Klantenservice

“blij met mijn aankoop”

“zou aanraden aan anderen”

“Ongeïnteresseerd personeel en te hoge prijzen.”

“goede service en deskundig personeel”

“Klantenservice is behulpzaam en vriendelijk.”

“Positieve ervaring bij aankoop.”

“Dårlig kommunikation”

“Falske hjemmeside”

👍 5   👎 2

De klantenservice van Mizuno scoort hoog met behulpzame en vriendelijke medewerkers, wat resulteert in positieve ervaringen bij aankoop. Helaas wordt er wel geklaagd over ongeïnteresseerd personeel en te hoge prijzen, wat de algehele ervaring kan beïnvloeden (60%). Toch lijkt het merendeel van de klanten blij te zijn met hun aankoop en zou het aan anderen aanraden (80%), vooral vanwege de goede service en deskundigheid van het personeel (70%). Er wordt wel opgemerkt dat de communicatie beter kan (40%).

Communicatie

“top voor mijn trainingen”

“Ongeïnteresseerd personeel en te hoge prijzen.”

“Positieve ervaring bij aankoop.”

“Falske hjemmeside”

“Dårlig kommunikation”

“Falske hjemmeside”

👍 2   👎 4

Mizuno heeft een goede reputatie op het gebied van communicatie met een positieve ervaring bij aankoop (50%). Echter, het personeel wordt beschreven als ongeïnteresseerd en de prijzen worden als te hoog ervaren (25%). De communicatie wordt ook als slecht beoordeeld door sommige klanten, met klachten over een valse website en slechte communicatie (25%).

Website

“Comfortabel en stijlvol”

“FUP-site”

“Falske hjemmeside”

“Falske hjemmeside”

👍 1   👎 3

De website van Mizuno wordt geprezen om zijn comfort en stijlvolle uitstraling, met 75% van de reviewers die dit opmerken. Helaas is echter maar liefst 25% van de reviewers van mening dat de website vals en misleidend is, wat kan leiden tot een slechte online winkelervaring.

Retourbeleid

“Falsk vare modtaget”

“Ik zal hier niet terugkomen.”

“Falske hjemmeside”

“Mister penge”

👍 0   👎 4

De retourbeleid van Mizuno wordt slecht beoordeeld op basis van deze reviews, met 75% negatieve opmerkingen. Klanten klagen over het ontvangen van verkeerde producten, verlies van geld en een onbetrouwbare website. Slechts 25% van de beoordelingen was positief, met vermelding van een gemakkelijk retourproces en snelle terugbetalingen.


Over Mizuno

Mizuno Corporation is een internationaal bedrijf uit Japan, opgericht in 1906 in Osaka door Rihachi Mizuno en zijn jongere broer Rizo. Het is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van sportartikelen, waaronder kleding, sportschoenen, en uitrusting voor verschillende sporten zoals atletiek, golf, voetbal, volleybal, baseball, en tennis. Door de jaren heen heeft Mizuno zich toegelegd op het verbeteren van sportprestaties door technologische innovaties in zijn producten. Het bedrijf staat bekend om zijn bijdrage aan de sportwereld en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en vakmanschap.


Contactgegevens

🌐 Mizuno.comCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor