Mizuno

12 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6 voor Mizuno komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Mizuno gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Mizuno wordt over het algemeen als efficiënt beschouwd, met een hoge mate van tevredenheid bij klanten (67%). Er zijn echter incidentele gevallen waarbij verkeerde items werden verzonden, wat kan leiden tot teleurstelling bij klanten (33%). Over het algemeen is de leveringsservice van Mizuno betrouwbaar, maar er zijn nog ruimte voor verbeteringen om fouten te voorkomen.

“Falsk vare modtaget”

“Vlot verlopen levering”

“Sender forkerte varer”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Ole Tofft - 4 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Falsk vare modtaget

Lena - 5 maanden geleden

  • Vlot verlopen levering

Ferri Nazari - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Falsk hjemmeside
  • Sender forkerte varer
  • Dårlig kommunikation
  • Mister penge