ErvaringenSite

  Ervaringen Alibaba

  De e-commerce wereld wordt steeds groter en uitgebreider. Er zijn een aantal giganten op de markt, denk aan Amazon of eBay. Ook het Chinese Alibaba is de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Wil je wat aankopen bij Alibaba? Lees dan zeker eerst eens wat Nederlandse en Belgische klanten van dit bedrijf erover te zeggen hebben. Zijn ze tevreden of net niet? Op ErvaringenSite kom je het te weten.

  Over Alibaba
  Alibaba is een van de grootste en meest omvattende e-commercewinkels ter wereld. Het bedrijf werd opgestart in 1999 in Hong Kong door Jack Ma, en heeft dagelijks miljoenen klanten doorheen meer dan 190 landen. Andere bedrijven die onder de Alibaba Group vallen zijn Taobao, Alipay, AliExpress en Lazada. De website van Alibaba is beschikbaar in het Nederlands, net als in het Engels, Frans, Duits en nog een heleboel andere talen. Je kunt Alibaba volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn. Ze hebben ook een YouTube kanaal. Wil je contact met dit bedrijf, dan kan dit via een 24 uur per dag, 7 dagen in de week online chatdienst.

  Producten en diensten van Alibaba
  Alibaba is een online marktplaats, waar je terecht kan voor de aankoop van min of meer alles. Dit gaat van Machines, Voertuigen en accessoires, Consumentenelktronica, Huishoudelijke apparatuur, Kleding, Modeaccessoires, Uurwerken, sieraden, brillen, Lampen en verlichting, Bouw en onroerend goed tot Huis en Tuin, Meubilair, Schoonheid en lichaamsverzorging en Gereedschap en hardware. De lijst met beschikbare artikelen is zeer lang (bijna zesduizend categorieën) en de kans is groot dat je hier kan vinden wat je zoekt. Je kunt ook Verzendklare producten kopen, die binnen 7 dagen worden verzonden, net als producten onder een bepaalde prijs.

  Let wel op dat je momenteel niet meer in euro kan betalen bij Alibaba, alleen in Amerikaanse dollar. Dat kan via Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay en Wire Transfer. Alibaba heeft een “Trade Assurance”, wat betekent dat online bestellingen beschermd worden, met name op het vlak van de kwaliteit van de producten en een tijdige levering. Ben je vaste klant en bestel je vaker bij Alibaba? Dan kun je hun app downloaden, beschikbaar bij de Apple app store en via Google Play. Tot slot is het ook mogelijk om je producten te verkopen via Alibaba, indien je een wereldwijde of Chinese verkoper bent. Alibaba heeft ook een vrachtdienst.

  Klachten, complimenten en tips voor Alibaba
  Bij Alibaba krijg je tot 30 dagen na aankoop de kans om je geld terug te eisen mits je niet tevreden zou zijn over je bestelling. Je kunt bij klachten ook een geschil indienen via hun website, dat daarna zo snel mogelijk in behandeling zal worden genomen. Waarom ben je precies niet tevreden over jouw producten? Was de levertijd te lang, het product van inferieure kwaliteit, of wat dan ook? Schrijf dan zeker een beoordeling hier op ErvaringenSite. We horen graag wat jij te zeggen hebt over dit bedrijf, en je kunt andere mensen goed helpen door hen te informeren over jouw persoonlijke ervaringen met Alibaba. Een complimentje geven kan natuurlijk ook, dus laat jouw mening horen in jouw review.

  USING ONLINE UPGRADE SHOP with UNLIMITED DIAMOND!! BedWars NEW UPDATE 2021 (Blockman Go)

  Alibaba
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alibaba

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alibaba een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Alibaba. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alibaba actief?

  Alibaba is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alibaba gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.