71% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
L. Dubois
Ik wil graag even mijn excuses aanbieden voor het misverstand rond de service. Toen de rolluiken werden geïnstalleerd, was ik in eerste instantie wat teleurgesteld door het gebrek aan communicatie ...Lees verder
J
J. Jacques
Tot nu toe ben ik echt blij met mijn ervaring met Alibaba. Elke bestelling is goed verlopen en ik heb nog geen enkel probleem gehad. Het escrowsysteem zorgt ervoor dat ik me veilig voel bij elke tr...Lees verder
D
Delhaye
Onlangs heb ik een machine gekocht via Alibaba voor mijn nieuwe bedrijf. De verkoper heeft snel gereageerd en de verzending verliep zonder problemen. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding van het pr...Lees verder
S
Sam
Ik had een beetje gedoe met de douane, maar gelukkig heeft het team dat snel opgelost en kreeg ik mijn product binnen. De kwaliteit van het product is echt top en ze beantwoordden al mijn vragen vl...Lees verder
A
Amber
Alles leek prima te gaan met mijn aankoop, tot er een probleem ontstond met de garantie. Toen begon de miserie. Het duurde eindeloos lang voor er een oplossing werd geboden en het leek alsof ze opz...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rolluiken installatie

  Ik wil graag even mijn excuses aanbieden voor het misverstand rond de service. Toen de rolluiken werden geïnstalleerd, was ik in eerste instantie wat teleurgesteld door het gebrek aan communicatie over de levering. Maar na een gesprek met het bedrijf werd alles vriendelijk opgelost. De rolluiken zijn van topkwaliteit en werden professioneel geplaatst. Ik ben echt tevreden met hoe alles uiteindelijk is verlopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zorgeloos en betrouwbaar

  Tot nu toe ben ik echt blij met mijn ervaring met Alibaba. Elke bestelling is goed verlopen en ik heb nog geen enkel probleem gehad. Het escrowsysteem zorgt ervoor dat ik me veilig voel bij elke transactie. Ook heeft de leverancier zelfs een terugbetaling gegeven, zodat we het product goedkoper konden krijgen. Dat bewijst wel dat ze betrouwbaar en eerlijk zijn in hun business.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop machine via Alibaba

  Onlangs heb ik een machine gekocht via Alibaba voor mijn nieuwe bedrijf. De verkoper heeft snel gereageerd en de verzending verliep zonder problemen. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding van het product goed en ben blij met mijn aankoop. De service van de verkoper was top, ook al heb ik via een tussenpersoon gekocht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snelle levering en professioneel team

  Ik had een beetje gedoe met de douane, maar gelukkig heeft het team dat snel opgelost en kreeg ik mijn product binnen. De kwaliteit van het product is echt top en ze beantwoordden al mijn vragen vlot. Ik zou zeker opnieuw met hen willen samenwerken. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  elektronisch apparaat

  Alles leek prima te gaan met mijn aankoop, tot er een probleem ontstond met de garantie. Toen begon de miserie. Het duurde eindeloos lang voor er een oplossing werd geboden en het leek alsof ze opzettelijk het probleem bleven rekken tot ik uiteindelijk opgaf. Het voelde echt als een vorm van marteling. Uiteindelijk moest ik ook nog eens het artikel op eigen kosten terugsturen naar China, wat eigenlijk praktisch onmogelijk is. Het was een frustrerende ervaring die ik niet snel zal vergeten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goederen uit het buitenland

  Ik zie zoveel mensen klagen over spullen die ze bestellen, van een zwembad van meer dan duizend euro tot een e-bike enzovoort. Als je goederen bestelt uit China of een ander land buiten Europa, moet je er rekening mee houden dat alles boven de 22 euro douanekosten krijgt (21% btw, en nog wat andere dingen waar je zelf maar naar moet zoeken). Het kan zijn dat een e-bike niet geïmporteerd kan worden en waarschijnlijk in beslag is genomen door de douane, omdat het geen merk is dat is toegestaan en de batterij mogelijk is afgekeurd vanwege onveiligheid voor brandveiligheid. Ik wil iedereen waarschuwen dat je altijd moet controleren wat je mag kopen en importeren naar België of Nederland. Vraag desnoods advies aan de douane voordat je iets koopt, want dit kan echt een hele dure grap zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Elektronica van Alibaba

  Bij Alibaba heb ik wat elektronica gekocht en ik was echt blij met de spullen zelf. Maar ja, toen het werd geleverd door UPS moest ik weer die importbelasting betalen die ik eigenlijk al aan Alibaba had betaald. Gelukkig heb ik UPS gecontacteerd om dit recht te zetten en uiteindelijk heb ik mijn pakketje toch gekregen zonder die dubbele belasting te moeten betalen. Gelukkig maar!


Anderen bekeken ook