AliExpress

Alle reviews

AliExpress

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

AliExpress

Inmiddels heeft iedereen wel eens van AliExpress gehoord of er wat besteld. Maar wat is het nou eigenlijk? AliExpress is een webwinkel voor Chinese particulieren of kleine bedrijven om hun producten te verkopen aan buitenlandse consumenten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over AliExpress lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over AliExpress
AliExpress maakt onderdeel uit van de Alibaba Group, deze werd opgericht op vier april 1999 door Jack Ma. AliExpress zelf bestaat sinds 2010. In tegenstelling tot Alibaba is AliExpress meer gericht op de detailhandel. De koper koopt rechtstreeks of met weinig tussenschakels van de fabrikant waardoor de hoogte van de verkoopprijs voor de consument beperkt kan blijven. AliExpress biedt zijn online platform uitsluitend aan als marktplek en verkoopt dus zelf helemaal geen producten. Ondertussen is AliExpress de meest bezochte e-commerce website in Rusland en staat hij in de top 10 populairste websites van Brazilië. De levertijd voor landen in Europa ligt tussen de drie en zestig dagen. 

Producten en diensten van AliExpress
AliExpress is oorspronkelijk opgericht met het doel om de Chinese producenten via internet een nieuwe markt aan te bieden in het buitenland. Oorspronkelijk was de website bedoeld voor wereldwijde verkoop van bulkgoed aan bedrijven die zo eenvoudig producten tegen een lagere prijs konden aankopen. De minimale afname van een product was meestal twintig tot vijftig stuks. Later gingen verkopers hun producten ook per stuk aanbieden, toen kwam de particuliere markt ook in beeld. Het bedrijf onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door de vaak relatief lage prijzen en door de hoeveelheid producten in hun assortiment. 

Op AliExpress worden ook neppe of nagemaakte producten aangeboden, hierbij kunt u denken aan telefoons en kleding. Hierdoor kunnen sommige leveringen worden tegengehouden bij de douane. Ook wordt er vaak op het platform geen BTW geheven waardoor de douane bij het invoeren alsnog BTW kan heffen. Dit dient dan bij aflevering alsnog te worden betaald via de bezorgdienst. Voor meer betrouwbaarheid kunnen kopers neppe of frauderende verkopers omzeilen door te kopen bij aanbieders die positieve reacties hebben van eerdere klanten. Consumenten wordt aangeraden zich eerst goed te verdiepen in de aanbieder voordat zij een bestelling plaatsen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over AliExpress
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf AliExpress? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over AliExpress op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over AliExpress vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over AliExpress of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Chinese bedrijf AliExpress nu achter.