ErvaringenSite

  Ervaringen AliExpress

  Inmiddels heeft iedereen wel eens van AliExpress gehoord of er wat besteld. Maar wat is het nou eigenlijk? AliExpress is een webwinkel voor Chinese particulieren of kleine bedrijven om hun producten te verkopen aan buitenlandse consumenten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over AliExpress lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over AliExpress

  AliExpress maakt onderdeel uit van de Alibaba Group, deze werd opgericht op vier april 1999 door Jack Ma. AliExpress zelf bestaat sinds 2010. In tegenstelling tot Alibaba is AliExpress meer gericht op de detailhandel. De koper koopt rechtstreeks of met weinig tussenschakels van de fabrikant waardoor de hoogte van de verkoopprijs voor de consument beperkt kan blijven. AliExpress biedt zijn online platform uitsluitend aan als marktplek en verkoopt dus zelf helemaal geen producten. Ondertussen is AliExpress de meest bezochte e-commerce website in Rusland en staat hij in de top 10 populairste websites van Brazilië. De levertijd voor landen in Europa ligt tussen de drie en zestig dagen.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Producten en diensten van AliExpress

  AliExpress is oorspronkelijk opgericht met het doel om de Chinese producenten via internet een nieuwe markt aan te bieden in het buitenland. Oorspronkelijk was de website bedoeld voor wereldwijde verkoop van bulkgoed aan bedrijven die zo eenvoudig producten tegen een lagere prijs konden aankopen. De minimale afname van een product was meestal twintig tot vijftig stuks. Later gingen verkopers hun producten ook per stuk aanbieden, toen kwam de particuliere markt ook in beeld. Het bedrijf onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door de vaak relatief lage prijzen en door de hoeveelheid producten in hun assortiment.

  Op AliExpress worden ook neppe of nagemaakte producten aangeboden, hierbij kunt u denken aan telefoons en kleding. Hierdoor kunnen sommige leveringen worden tegengehouden bij de douane. Ook wordt er vaak op het platform geen BTW geheven waardoor de douane bij het invoeren alsnog BTW kan heffen. Dit dient dan bij aflevering alsnog te worden betaald via de bezorgdienst. Voor meer betrouwbaarheid kunnen kopers neppe of frauderende verkopers omzeilen door te kopen bij aanbieders die positieve reacties hebben van eerdere klanten. Consumenten wordt aangeraden zich eerst goed te verdiepen in de aanbieder voordat zij een bestelling plaatsen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over AliExpress

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf AliExpress? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over AliExpress op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over AliExpress vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over AliExpress of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Chinese bedrijf AliExpress nu achter.

  AliExpress
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AliExpress

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AliExpress een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AliExpress. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AliExpress actief?

  AliExpress is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AliExpress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.