ErvaringenSite

  Ervaringen ArmadaDeals

  Soms zit je op internet een bepaald product te zoeken en kom je op een webpagina terecht van een bedrijf waar niet meteen duidelijk is wat ze nou precies allemaal verkopen. Ze verkopen hetgeen je zoekt maar verder nog een hoop meer en het aanbod is weinig samenhangend. Op internet zijn veel van dit soortgroothandels te vinden, maar hoe komt u er nou achter of u een bepaalde partij kunt vertrouwen? Of dat hun producten wel aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen? ArmadaDeals is ook een online groothandel en biedt een breed scala aan producten. Om een beter beeld van ArmadaDeals te krijgen zonder meteen zelf zaken met ze te doen moet u het van een derde partij hebben. Gelukkig kunt u op onze website Ervaringensite.be overzichtelijk reviews lezen van online groothandels met daarin ervaringen en meningen van anderen. Ze helpen u bij het creëren van een beeld van een bedrijf, in dit geval ArmadaDeals.

  Over ArmadaDeals

  Het bedrijf ArmadaDeals is in 2020 opgericht in Engeland door Jiong Zhu een Chinese zakenman. Als je de inschrijving van het bedrijf in Londen ziet staat er vermeld dat het een niet gespecialiseerde online groothandel is. Wanneer je de website en het aanbod van het bedrijf bekijkt, komt dat ook met elkaar overeen. ArmadaDeals is een groothandel die geselecteerde producten aanbiedt tegen een scherpe prijs. Product range varieert en door het network van de eigenaar en directeur van het bedrijf zijn het met name producten uit China die aangeboden wordt. Per 2021 levert alleen in Engeland. Voor België en Nederland zijn die mogelijkheden er nog niet, maar gezien de leeftijd van het bedrijf kan hier verandering in komen.

  ই-অরেঞ্জ গ্রাহকদের সড়ক অবরোধ | E orange | Online Shop | E-commerce | Mashrafe Bin Mortaza

  Producten en Diensten ArmadaDeals

  De producten die ArmadaDeals aanbiedt zijn in een aantal productgroep op de website geordend. De eerste is huishoudelijke artikelen, met daarin stoelen en tafels, barkrukken en accessoires. De tweede productgroep tuin en buiten producten. Hierin vallen barbecues, tuinmeubelen, parasols en tuingereedschap. De derde groep bevat sport artikelen zoals, lopende banden, hometrainers en ander fitness apparatuur. De laatste groep bevat baby en kinderproducten, zoals bijvoorbeeld een autostoeltje. De producten van ArmadaDeals worden met name vervaardigd in China, of te wel made in China, en door specifiek in te kopen is men in staat de producten voor een scherpe prijs op de markt te brengen.

  Uw ervaringen, mening, tips en klachten

  Heeft u onlangs een tuinset van ArmadaDeals gekocht? Heeft u via de site van ArmadaDeals wel eens een barbecue besteld? Of heeft u in het verleden op het punt gestaan om iets van ArmadaDeals te bestellen en heeft u er uiteindelijk voor gekozen om dit toch niet te doen? We horen in voorgaande gevallen graag van u. Wilt u alstublieft een review hier achter laten en daarmee uw ervaringen en mening met anderen delen? Door dit te doen helpt u mensen al dan niet een keuze te maken voor ArmadaDeals. Heeft u klachten over het bedrijf, dan horen we dat ook graag. Uw klachten omschrijven situaties waarin andere consumenten zouden kunnen eindigen en geven bijvoorbeeld inzicht in hoe het bedrijf hiermee om is gegaan.

  ArmadaDeals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ArmadaDeals

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ArmadaDeals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ArmadaDeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ArmadaDeals actief?

  ArmadaDeals is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ArmadaDeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.