Ashley Homestore

Alle reviews

Ashley Homestore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Ashley Homestore

Een verandering in uw omgeving, zoals een nieuwe inrichting, is goed voor het oog en de ziel. Soms bestaat de behoefte aan verandering gewoon om die reden. Maar het kan zijn dat u gewoon toe bent aan nieuwe meubels, omdat de vorige niet meer goed zijn. U kunt misschien net aan het intrekken in uw eerste woning zijn en toe zijn aan leuke woondecoraties. Ashley Homestore zou een optie kunnen zijn. Echter, u zou wellicht eerst meer willen weten over de zaak, voordat u daar een kijkje te nemen. Via onze website ErvaringenSite kunt u de beoordelingen van klanten lezen, die al eens een aankoop hebben gedaan bij deze woonwinkel en erachter komen wat hun oordeel over dit bedrijf is.

Over Ashley Homestore
Ashley Furniture Homestore is een webwinkel en is oorspronkelijk een Amerikaanse fabrikant en retailer van artikelen voor woninginrichting met zijn hoofdkantoor in Arcadia, Wisconsin. Het bedrijf is een familiebedrijf van vader en zoon Ron en Todd Wanek, die in de eerste helft van de 19de eeuw hun werk zijn begonnen. In 1997 opende het bedrijf haar eerste Homestore in Alaska en in 2000 opende Ashley Homestore de eerste internationale Ashley Homestore in Japan. Het bedrijf bleef doorgroeien en werd in 2005 benoemd tot de grootste fabrikant op het gebied van meubilair. Het bedrijf bestaat ondertussen uit meer dan 800 locaties wereldwijd.

Producten en diensten van Ashley Homestore
In de webwinkel bent u terecht voor verschillende soorten meubels voor woonkamer, slaapkamer, thuis kantoor, eetkamer, huis accenten en voor andere woondecoraties. U kunt onder anderen matrassen, tuinmeubels, beddengoed, tapijten en verlichtingsarmaturen vinden bij de winkel. Het meubilair is in verschillende stijlen ontworpen. Zo kunt u stedenbouw modellen vinden, vintage, modern wonen of nieuwe tradities vinden in de woonwinkel. De website heeft de mogelijkheid dat u de dichtstbijzijnde Ashley Homestore kunt vinden door uw locaties in te voeren. 

Verzending en betaling bij Ashley Homestore
Als u uw bestelling heeft geplaatst kunt u via de optie ‘track your order’ volgen waar uw bestelling is. Zo weet u ongeveer hoelang u nog moet wachten. Bij Ashley Homestore kunt u betalen met Visa, MasterCard, American Express en Discover kredietkaarten. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheid om financiering aan te vragen via Synchrony, Great American Finance of Genesis Credit. Per bestelling kunt u afrekenen op maar 1 credit kaart, omdat het bedrijf een bestelling niet op twee afzonderlijke creditcard kan verwerken.

Als er nog vragen zijn over het bedrijf, dan kunt u contact opnemen met zijn klantenservice op 866-436-3393. Ook kunt u via de website een schrijven naar het bedrijf richten.

Complimenten en tips voor Ashley Homestore
Heeft u al interieur van Ashley Homestore? Was u tevreden met het meubilair? Heeft u nog op- en aanmerkingen naar het bedrijf toe? Of heeft u misschien juist complimenten over dit bedrijf? Laat klanten dan weten wat u van de meubels en diensten vond. Laat uw mening achter op ErvaringenSite zodat toekomstige klanten weten wat hen te wachten staat als ze hun wooninrichting willen decoreren met de meubels van Ashley Homestore.

Meer willen weten over Ashley Homestore, omdat u op zoek bent naar woninginrichting artikelen? Bezoek onze website en laat u informeren voordat u verder gaat.