ErvaringenSite

  Ervaringen Autobench.be

  Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het moet alleen wel veilig zijn om je beste vriend te vervoeren. Jij zit in de auto ook altijd met een gordel om. Bij Autobench.be vind je een uitgebreid aanbod met benches om je hond altijd veilig mee te kunnen nemen. Zodra je hond bij jou in de auto stapt, moet veiligheid altijd de belangrijkste prioriteit zijn. Ook als de rit maar vijf minuten duurt voor een wandeling in het bos. Op ErvaringenSite hebben baasjes die al een bench gekocht hebben in de online shop reviews geschreven, speciaal voor jou en je viervoeter.

  Over Autobench.be

  De webshop voor hondenbenches is al sinds 2012 online te vinden. Het team van Autobench.be weet hoe gevaarlijk het kan zijn om een hond los in de auto te laten zitten. Bij een ongeluk kan de hond door de auto vliegen, ze kunnen vanuit de achterbak naar voren springen of bij lange tochten het interieur van de auto kapot bijten. Dit wilden ze bij Autobench.be voorkomen door een betrouwbare en veilige autobench te leveren. Overigens is het in veel landen verplicht om je hond altijd in een bench in de auto te houden. De benches van Autobench.be zijn voor alle Europese wetgevingen goedgekeurd. Je zult met hun benches nooit kans hebben op een boete.


  Zo zet je een bench van Autobench snel en eenvoudig in elkaar.

  Diensten Autobench.be

  Het assortiment van Autobench.be bestaat uit meer dan alleen benches. Ze hebben alle benodigdheden om het vervoeren van je hond zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ze hebben natuurlijk hondenbenches, reisbenches en autobenches, maar ze verkopen ook benchkussens, transportboxen, hondenvoer en puppyrennen. Je kunt overigens voor ieder ras en alle merken auto’s een bench vinden bij Autobench.be. Op de website kun je de benches helemaal op jouw hond en auto aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen de bench op maat te laten maken. Je bench wordt altijd vanaf 35,- gratis verzonden en heb je de bestelling voor 16:00 afgerond, dan wordt alles die dag nog verzonden.

  Klachten Autobench.be

  Heb je een bench op maat laten maken en past de bench toch niet in de auto? Of is jouw bench kapot afgeleverd? Maak dan gebruik van de contactgegevens op de website om jouw klacht kenbaar te maken bij de webshop. Autobench.be wil klanten met problemen en klachten graag verder helpen. Ook voor advies is de klantenservice van Autobench.be bereikbaar. De chat op de website is speciaal voor klanten met vragen. Voor al het laatste nieuws heeft Autobench.be een Facebook-pagina. Zo houden ze klanten altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.

  Schrijf een review over Autobench.be!

  De veiligheid van de hond is het belangrijkste bij het bestellen van een bench. Heb jij een bench gekocht bij Autobench.be? Vertel nieuwe klanten dan alles over de betrouwbaarheid. Is het materiaal van de bench stevig? Wat vind je van de kwaliteit? En wordt er altijd deskundig advies gegeven? Schrijf een review en vertel alles over jouw ervaringen! Raad jij andere klanten aan een bench te kopen bij Autobench.bel?

  Voor ieder hondenras en auto een bench op maat, dat vind je bij Autobench.be. Zijn de benches betrouwbaar? Lees reviews over ervaringen van baasjes.

  Autobench.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  kamerbench 3DL

  Schitterende kamerbench, stevig, kwaliteit en de hond slaapt er heerlijk in. kortom geen minpunten. Ook nog makkelijk in elkaar te zetten.

  Door: E. Schuurman30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Autobench.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Autobench.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Autobench.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Autobench.be actief?

  Autobench.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autobench.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.