Dog's Companion | HondenBed.be

Alle reviews

Dog's Companion | HondenBed.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Autobench.be

1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

MHS Minihorseshop

0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Webshop Voor Honden.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Webshop Voor Honden.nl

0 reviews

Gemak dient de hondenliefhebber Soms komt het totaal niet uit om langs de dierenwinkel of de dierenafdeling van het tuincentrum te gaan. Of altijd...

Petsonline merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Petsonline

1 reviews

Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en o...

Dog's Companion | HondenBed.be

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. Hier kun je zowel beoordelingen en ervaringen lezen als schrijven over de hondenbedden van Dog’s Compagnion, de kwaliteit van de producten en of iemand gebruik heeft gemaakt van de afhaalmogelijkheid in plaats van bezorging.

Dat was dus MIJN bank
Iedereen met een hond zal zich herkennen in het feit dat de hond zich steeds meer plekjes toe-eigent. Waar je in het begin streng was in dat hij of zij niet op de bank mocht, ligt er ondertussen een eigen dekentje en kun je zelf niet meer op de bank gaan zitten zonder dat er een harige knuffelkont tegen je aan kruipt. En geef toe; dat is eigenlijk ook wel heel gezellig en fijn. Net als dat sommige honden bij het baasje in bed mogen slapen. Het probleem van koude voeten is definitief opgelost en die elektrische deken kan definitief naar zolder.

Hondenbed
Maar soms is het ook wel eens lastig, zeker als de hond wat groter is en rustig zoveel ruimte inneemt dat je er zelf amper nog bij past. Of dat er weer eens iemand op of over je schoot in slaap is gevallen, en jij dus niet wilt bewegen, want ‘hij/zij slaapt nu zo lief’. Daar zit je dan, ongemakkelijk, met pijn in je rug en kramp in je been.
Dus daar ga je dan; op zoek naar een hondenkussen of hondenmand die lekkerder ligt voor je maatje dan jij. Het aanbod is groot, zowel in de dierenwinkel, het tuincentrum en online. Er zijn zoveel soorten. Een daarvan lijkt heel erg op de bekende oversized loungekussens die je ook voor mensen kunt kopen. Het grote voordeel daarvan in dat deze kussens een vulling hebben van nieuwe EPS parels, oftewel gladde korrels van expandeerbaar polystyreen (niet te verwarren met piepschuim!). Door deze kleine duurzame ronde balletjes wordt de zak veerkrachtig, vormt het zich naar het lichaam, ondersteunt het en wordt de warmte geïsoleerd, wat zeer prettig is als een hond lijdt aan bijvoorbeeld reuma, artrose of artritis. Verder is dit soort vulling anti-allergisch, mileuvriendelijk, reukvrij en niet giftig.

In tegenstelling tot de kussens voor de mens, lijkt er bij hondenkussens meer variatie te zijn in het materiaal voor de hoes. Denk aan een mix van katoen en canvas, polyester en katoen, alleen katoen, vuilafstotend, ribcord, geweven ruiten en strepen, kunstleer of meubelstof. Belangrijk is wel om voor een stof te gaan die het beste bij je trouwe viervoeter past. Zoals een vuilafstotende hoes voor die deugniet die graag tijdens het wandelen in een modderige sloot duikt of een extra stevige kwaliteit voor die lomperik. Nu nog beslissen of je voor een stoere Schotse tartan, een veilige aardkleur of een andere trendy uni-kleur gaat.

Dog’s Companion
Dit familiebedrijf bestaat als sinds 1994 en maakt veel van haar producten in eigen atelier. Sinds 2010 zijn ze gevestigd in een bedrijfspand in Breda, waardoor het mogelijk is bestellingen af te halen. Afhankelijk van wat voor dag het is, kun je óf zo binnen lopen óf moet je even een afspraak maken. Het is zelfs mogelijk om op deze locatie af te rekenen.

Dog’s Companion is te volgen via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Betaalmogelijkheden voor de website zijn zowel iDeal, als creditcard, rembours en vooruitbetaling.

Riemen
Naast kussens in allerlei maten, bijbehorende hoezen en vulling, verkoopt deze webshop ook allerlei handgemaakte nappa leren riemen en halsbanden. Ze hebben onder andere de gewone riem, de verstelbare riem of politielijn, de meegroeiende retrieverlijn en de koppelriem of koppellijn (tussenstuk voor twee honden aan één lijn).

Meningen en reviews
Op deze pagina ben je in de gelegenheid om deze zowel te lezen als te schrijven. Hoe meer mensen hun ervaring delen, hoe meer aankomende klanten geholpen worden bij het maken van hun keuze.

Benieuwd naar wat de hondenbaasjes vonden van het feit dat ze de bank weer voor zichzelf hadden? Lees hier de mengingen, ervaringen en beoordelingen!