Huisdierzaak Reviews

: 7
29% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Aya Lemmens
Donkere wolk, maar met een zilveren randje. Ik had wat problemen met een deel van mijn bestelling, maar gelukkig heeft Huisdierzaak dit kunnen oplossen. Ik raad iedereen aan om hun spamfolder goed ...Lees verder
I
Inès Wauters
Waar blijft mijn bestelling? Ik heb op 20 december voer besteld en tot nu toe nog steeds niks ontvangen. Normaal gesproken kreeg ik het binnen 1 werkdag, maar nu krijg ik geen reactie van de winkel...Lees verder
L
Linde
Ik heb vorige week op 15-04 een bestelling geplaatst en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik heb verschillende e-mails gestuurd maar kreeg geen reactie. Ik ben teleurgesteld in de service. Hopelijk...Lees verder
W
Wouters
Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen en ik kan geen contact met hen krijgen via telefoon of e-mail. Het lijkt alsof ik word opgelicht.Lees verder
M
Mathys Moreau
Ik heb onlangs hondenvoer gekocht bij Huisdierzaak en ik moet zeggen dat ik teleurgesteld ben over de service die ik heb ontvangen. Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik helemaal niets ontvang...Lees verder

Reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle levering

  Donkere wolk, maar met een zilveren randje. Ik had wat problemen met een deel van mijn bestelling, maar gelukkig heeft Huisdierzaak dit kunnen oplossen. Ik raad iedereen aan om hun spamfolder goed in de gaten te houden, anders loop je misschien het antwoord van Huisdierzaak mis. Ik was verrast toen ik ontdekte dat alle reacties daar beland waren. Uiteindelijk goede service, maar toch wel wat zoekwerk nodig geweest.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voer besteld

  Waar blijft mijn bestelling? Ik heb op 20 december voer besteld en tot nu toe nog steeds niks ontvangen. Normaal gesproken kreeg ik het binnen 1 werkdag, maar nu krijg ik geen reactie van de winkel. Dat is echt niet netjes van hen, zo onbereikbaar zijn. Ik wil gewoon mijn voer of anders mijn geld terug!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van 15-04

  Ik heb vorige week op 15-04 een bestelling geplaatst en ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik heb verschillende e-mails gestuurd maar kreeg geen reactie. Ik ben teleurgesteld in de service. Hopelijk kan beslist.nl hierbij helpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling niet geleverd

  Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen en ik kan geen contact met hen krijgen via telefoon of e-mail. Het lijkt alsof ik word opgelicht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hondenvoer

  Ik heb onlangs hondenvoer gekocht bij Huisdierzaak en ik moet zeggen dat ik teleurgesteld ben over de service die ik heb ontvangen. Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik helemaal niets ontvangen. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail en telefoon, maar kreeg geen reactie. Het feit dat ze meerdere webshops hebben met verschillende namen maakt het allemaal nog verwarrender. Ik voel me echt in de steek gelaten en zal hier niet opnieuw bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kattenvoer

  Ik was echt teleurgesteld in de service van Huisdierzaak. Ik had kattenvoer besteld via een vergelijkingssite, maar het is nooit aangekomen. Blijkt dat Huisdierzaak een scam is en helemaal niet reageert op e-mails of telefoontjes. Ik ben nu mijn geld kwijt en ik zou echt afraden om daar iets te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hondenbrokken

  Ik had een probleem met een deel van de bestelling die ik had geplaatst. Huisdierzaak heeft dit probleem perfect opgelost. Ik raad mensen wel aan om hun spam folder ook zorgvuldig te controleren wanneer ze contact opnemen met Huisdier zaak via e mail. Het antwoord kwam uiteindelijk in mijn spam folder terecht. (Controleer natuurlijk altijd even de spamfolder, want dit kan in elk bedrijf voorkomen). Het kan dus zijn dat de klant wel een reactie krijgt van de dieren winkel, maar denkt dat dit niet het geval is. Ze zijn echter wel vriendelijk in de communicatie en daarom zou ik huisdier zaak wel aanbevelen aan anderen!


Anderen bekeken ook