ErvaringenSite

  Ervaringen Medpets

  Sta je op het punt om een bestelling te plaatsen bij Medpets, maar ben je benieuwd naar de ervaringen van andere dierenliefhebbers? Of heb je net je vriendje ermee behandeld en wil je graag een beoordeling of review geven? In beide gevallen ben je hier op de juiste pagina.

  Het beste voor je (bonus)beessie

  Als het goed is, gun je als huisdiereigenaar je harige, gevederde, gestekelde of geschubde vriendje toch wel het beste wat je hem of haar kunt geven. Daarbij maakt het niet uit of je nu een hond, kat, vogel, kip, konijn, geit, paard, schaap, vis, varken, reptiel, amfibie of knaagdier hebt. Als je er een band mee hebt en van houdt, dan is dat al rede genoeg. En misschien ben je erg begaan met de tuindieren in de achtertuin, zoals de egel en de vogels die er dagelijks hun kostje bij elkaar scharrelen. Die zijn ook heel leuk om te bekijken. En geef toe; op het moment dat de kou onverwacht toeslaat, is het fijn te weten dat je iets voor ze hebt kunnen doen.  Maar een thuisapotheek voor dieren is geen vervanging van een dierenarts

  Behoeften

  Ieder dier heeft zo zijn eigen behoeften qua voeding en verzorging, want een kikker en parkiet kun je bijvoorbeeld echt niet met elkaar vergelijken. Boerderijdieren en paarden hebben wel overeenkomsten, maar zodra we het over dingen als ontwormen gaan hebben, hebben ze weer elk hun eigen ontwormingskuren nodig. Al is het alleen maar omdat er meerdere geiten in een pony gaan en het anders al spaak loopt op de dosering.

  Parasieten zijn namelijk wel iets om serieus te nemen, want naast de vervelende soorten, zijn er ook soorten die wel degelijk gevaarlijk voor de gezondheid van een dier kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld giardia. Dit is een worminfectie die op langere termijn darmontsteking kan veroorzaken. Maar ook vlooien en teken kunnen nare gevolgen hebben voor een dier door de ziekten die ze kunnen overbrengen. Neem bijvoorbeeld de Ziekte van Lyme waar je tijdens het tekenseizoen waakzaam voor moet zijn. Als een teek binnen vierentwintig uur op de juiste wijze verwijderd is, is de kans nihil, dus een goede tekentang scheelt een hoop stress als je er eentje in een vacht tegen komt.

  Medpets

  Via Medpets is het voor particuliere huisdiereigenaren mogelijk om online dat te kopen wat nodig is voor de gezondheid en welzijn van hun maatjes. We hebben het hier niet over dingen die echt via de dierenarts moeten, maar wel over producten als simpele geneesmiddelen, (dieet)voeding, supplementen en verzorgingsproducten.

  De webshop biedt verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal, PayPal, Creditcard, facturering via Klarna. en overboeking.

  Je kunt die bedrijf volgen via Facebook, Twitter en Google+.

  Ervaringsdeskundigen

  Dus als je op zoek bent naar de meningen van de consumenten die je voor gingen, lees rustig verder. Wil je graag je ervaring delen via een review? Ook dat kan hier. Juist door het delen van kennis, help je anderen in het maken van hun keuze.

  Ook zo nieuwsgierig naar de mening van andere diereneigenaren over de producten van Medpets? Positieve ervaring? Hoe beoordelen zij de klantenservice?

  Medpets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5,4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5,4
  Service
  rating
  4,6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hamster voer en benodigdheden

  Tot heden nog steeds plus punten,een aanrader en een dikke plus 10 van men knagertjes en mezelf,liefde voor dieren

  Door: Katrin22-01-2021
  Richard Heesmans21-07-2021

  Door Medpets en DHL wordt gemeld dat de door mij bestelde spullen bij me zouden zijn afgeleverd. Er is niemand bij mij aan huis geweest. ik heb geen briefje of iets dergelijks ontvangen van DHL. Ik heb niets ontvangen. De waarde van de bestelling Euro 80.00. Bij de klantenservice van Medpets zijn ze niet erg vriendelijk. Behulpzaam zijn ze zeer zeker niet. Wij gaan op korte termijn op vakantie naar Italie en hebben het bestelde ( hondenvoer ) nodig voor vertrek. Bij Medpets melden ze mij dat ze geen nieuwe zak hondenvoer opsturen. Eerst moet ik een onderzoek van minstens drie dagen afwachten. Met andere woorden: Dan ga je maar even niet op vakantie" Nu moet ik thuis maar afwachten wanneer en of ik een zak hondenvoer krijg. Niet erg behulpzaam. Als ik niet snel door hen geholpen wordt zal ik andere maatregelen moeten gaan nemen. Ik run zelf een webshop en weet zeker wanneer een klant zoals ik nu in de problemen raakt door iets wat fout is gegaan bij een bestelling dan zou ik deze zo snel mogelijk helpen. Bij Medpets zitten ze zo niet in elkaar. Als je daar telefonisch een klacht meld dan dreigen ze de “telefoonhaak er op te gooien”.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Hondenvoer

  Door Medpets en DHL wordt gemeld dat de door mij bestelde spullen bij me zouden zijn afgeleverd. Er is niemand bij mij aan huis geweest. ik heb geen briefje of iets dergelijks ontvangen van DHL. Ik heb niets ontvangen. De waarde van de bestelling Euro 80.00.
  Bij de klantenservice van Medpets zijn ze niet erg vriendelijk. Behulpzaam zijn ze zeer zeker niet. Wij gaan op korte termijn op vakantie naar Italie en hebben het bestelde ( hondenvoer ) nodig voor vertrek. Bij Medpets melden ze mij dat ze geen nieuwe zak hondenvoer opsturen. Eerst moet ik een onderzoek van minstens drie dagen afwachten. Met andere woorden: Dan ga je maar even niet op vakantie" Nu moet ik thuis maar afwachten wanneer en of ik een zak hondenvoer krijg. Niet erg behulpzaam. Als ik niet snel door hen geholpen wordt zal ik andere maatregelen moeten gaan nemen. Ik run zelf een webshop en weet zeker wanneer een klant zoals ik nu in de problemen raakt door iets wat fout is gegaan bij een bestelling dan zou ik deze zo snel mogelijk helpen. Bij Medpets zitten ze zo niet in elkaar. Als je daar telefonisch een klacht meld dan dreigen ze de “telefoonhaak er op te gooien”.

  Door: Richard Heesmans21-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2,5
  rating

  Producten verzorging hond

  Levertijd wordt steeds uitgesteld, klantendienst antwoordt niet na contact. Nooit meer! Nul sterren op alle gebied maar blijkbaar kan ik mijn review zo niet doorsturen??

  Door: Katrien Oeyen05-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Medpets

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Medpets een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Medpets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Medpets actief?

  Medpets is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Medpets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.