PharmaHorse

Alle reviews

PharmaHorse

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Autobench.be

1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Dog's Companion | HondenBed.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Dog's Companion | HondenBed.be

0 reviews

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. ...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

MHS Minihorseshop

0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Petsonline merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Petsonline

1 reviews

Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en o...

PharmaHorse

We willen allemaal het beste voor ons huisdier. Op het internet zijn veel online shops te vinden die alles voor uw geliefd huisdier verkopen. Hierbij gaat het meestal om katten of een hond. Maar er wijn uiteraard ook websites en webshops voor paardenliefhebbers. PharmaHorse is een webshop die zich gespecialiseerd heeft in voedingssupplementen voor deze nobele viervoeters. Meer weten over dit bedrijf en haar producten? Hier vind u een korte omschrijving van het bedrijf, hun producten, en vooral ook de reviews van andere mensen. Want daar gaat het om bij ErvaringenSite. Wij geven u de mogelijkheid om al uw persoonlijke ervaringen te delen met anderen zodat er beter inzicht komt in de kwaliteit van de aangeboden (web)shops in Nederland en België. Helpt u ook mee?

Over PharmaHorse
Twee families actief in de hippische sector ontmoeten elkaar en komen in 2009 tot de conclusie dat het standaard voedsel voor hun geliefde viervoeters eigenlijk onvoldoende, van slechte kwaliteit en eenzijdig is. Daarom beginnen zij PharmaHorse. Dit bedrijf levert pure producten van hoge farmaceutische kwaliteit zonder vul- en smaakstoffen. PharmaHorse concentreert zich op marktkennis en op de hoogte blijven van de nieuwste studies en ontwikkelingen, hoge kwaliteit van de producten en goede service richting hun clientèle, en een helpdesk waar mensen deskundige hulp en advies kunnen krijgen.

Producten en diensten van PharmaHorse
Bij PharmaHorse draait alles om de gezondheid van het paard. Het bedrijf biedt hoogwaardige voedingssupplementen aan voor paarden, ter voorkoming en genezing van allerlei klachten bij paarden. Denk hierbij aan magnesium, vitamine E, verschillende kruiden, en slobbers. Er zijn ook kant en klare pakketten met mixen te verkrijgen voor paarden die bijvoorbeeld maag en darmklachten hebben of gewrichtsproblemen. 

Behalve voedingssupplementen voor paarden hebben zij ook supplementen voor honden en katten in de vorm van capsules en tabletten.

Complimenten, Klachten en Tips over PharmaHorse
Wanneer uw hond, kat of paard ziek is of gezondheidsklachten heeft is dat altijd zorgelijk. Helaas kunnen dieren niet praten en ons vertellen wat hun dwars zit. En aangezien wij als mensen verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van onze huisdieren zouden we er natuurlijk ook alles aan moeten doen om ze gezond te houden. Webshops als PharmaHorse kunnen ons daarbij helpen. Heeft u hier wel eens om advies gevraagd voor uw huisdier of producten bij hun besteld? Laat ons weten wat u van dit bedrijf vind en laat hier uw persoonlijke en eerlijke review achter over bedrijven die zich presenteren op het internet. Op deze manier bouwen we samen een referentiekader voor dergelijke bedrijven zodat online shoppen steeds veiliger en leuker wordt.