ErvaringenSite

  Ervaringen PharmaHorse

  We willen allemaal het beste voor ons huisdier. Op het internet zijn veel online shops te vinden die alles voor uw geliefd huisdier verkopen. Hierbij gaat het meestal om katten of een hond. Maar er wijn uiteraard ook websites en webshops voor paardenliefhebbers. PharmaHorse is een webshop die zich gespecialiseerd heeft in voedingssupplementen voor deze nobele viervoeters. Meer weten over dit bedrijf en haar producten? Hier vind u een korte omschrijving van het bedrijf, hun producten, en vooral ook de reviews van andere mensen. Want daar gaat het om bij ErvaringenSite. Wij geven u de mogelijkheid om al uw persoonlijke ervaringen te delen met anderen zodat er beter inzicht komt in de kwaliteit van de aangeboden (web)shops in Nederland en België. Helpt u ook mee?

  Over PharmaHorse
  Twee families actief in de hippische sector ontmoeten elkaar en komen in 2009 tot de conclusie dat het standaard voedsel voor hun geliefde viervoeters eigenlijk onvoldoende, van slechte kwaliteit en eenzijdig is. Daarom beginnen zij PharmaHorse. Dit bedrijf levert pure producten van hoge farmaceutische kwaliteit zonder vul- en smaakstoffen. PharmaHorse concentreert zich op marktkennis en op de hoogte blijven van de nieuwste studies en ontwikkelingen, hoge kwaliteit van de producten en goede service richting hun clientèle, en een helpdesk waar mensen deskundige hulp en advies kunnen krijgen.

  Producten en diensten van PharmaHorse
  Bij PharmaHorse draait alles om de gezondheid van het paard. Het bedrijf biedt hoogwaardige voedingssupplementen aan voor paarden, ter voorkoming en genezing van allerlei klachten bij paarden. Denk hierbij aan magnesium, vitamine E, verschillende kruiden, en slobbers. Er zijn ook kant en klare pakketten met mixen te verkrijgen voor paarden die bijvoorbeeld maag en darmklachten hebben of gewrichtsproblemen.

  Behalve voedingssupplementen voor paarden hebben zij ook supplementen voor honden en katten in de vorm van capsules en tabletten.

  Complimenten, Klachten en Tips over PharmaHorse
  Wanneer uw hond, kat of paard ziek is of gezondheidsklachten heeft is dat altijd zorgelijk. Helaas kunnen dieren niet praten en ons vertellen wat hun dwars zit. En aangezien wij als mensen verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van onze huisdieren zouden we er natuurlijk ook alles aan moeten doen om ze gezond te houden. Webshops als PharmaHorse kunnen ons daarbij helpen. Heeft u hier wel eens om advies gevraagd voor uw huisdier of producten bij hun besteld? Laat ons weten wat u van dit bedrijf vind en laat hier uw persoonlijke en eerlijke review achter over bedrijven die zich presenteren op het internet. Op deze manier bouwen we samen een referentiekader voor dergelijke bedrijven zodat online shoppen steeds veiliger en leuker wordt.

  How to Online Shop

  PharmaHorse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PharmaHorse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PharmaHorse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PharmaHorse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PharmaHorse actief?

  PharmaHorse is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PharmaHorse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.