Divoza Horseworld Reviews

: 7
86% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

K
Karin
Ik heb op 3 oktober een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Ik heb ze een e-mail gestuurd en kreeg een antwoord waarin stond dat het op 2 oktober was verzonden en ze gaven me een tra...Lees verder
N
Noor
2. Ik was echt onder de indruk van de professionele hulp die ik kreeg, zowel tijdens de chat als in het e-mailverkeer. Het team was super behulpzaam en deskundig, zeker gezien mijn grote bestelling...Lees verder
L
lotte
De service bij Divoza is echt super snel en efficiënt! Ik heb onlangs nieuwe rijlaarzen en een bit besteld, zonder ze eerst te passen wat best spannend was. Maar dankzij de maattabel die bij de laa...Lees verder
B
Bernard
Ik was echt blij met mijn aankoop bij jullie. De bestelling was snel geleverd en de producten waren echt top voor de prijs die ik betaalde. En weet je, ik vond het echt leuk dat ik een cadeaubon kr...Lees verder
E
emma
Op 15 januari heb ik mijn bestelling geplaatst, maar het duurt echt lang voordat het hier is. Het zou vandaag, 26 januari, moeten aankomen, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen. In een wereld ...Lees verder

Reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zadel

  Ik heb op 3 oktober een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Ik heb ze een e-mail gestuurd en kreeg een antwoord waarin stond dat het op 2 oktober was verzonden en ze gaven me een trackingnummer - het nummer wordt niet herkend door FedEx. Ik heb vandaag met FedEx gesproken en zij verklaarden dat ze na 2 oktober geen levering op mijn adres hadden geregistreerd, dus de bestelling is niet verzonden.

  Ik heb Divosa meerdere keren gemaild en ze reageren niet meer op mijn e-mails. Ik heb ze laten weten dat ik deze recensie vandaag in een andere e-mail aan hen heb achtergelaten in de hoop dat het hen zal aanmoedigen om te reageren en me de bestelling te sturen die ik bijna twee maanden geleden heb betaald!

  Ik zal ze niet meer gebruiken. Ik wou dat ik deze andere beoordelingen had gezien voordat ik de bestelling bij hen plaatste!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  26 stuks

  2. Ik was echt onder de indruk van de professionele hulp die ik kreeg, zowel tijdens de chat als in het e-mailverkeer. Het team was super behulpzaam en deskundig, zeker gezien mijn grote bestelling van 26 stuks. De communicatie verliep heel vlot en duidelijk, waardoor het hele proces veel makkelijker was. De levering op de volgende dag, zelfs op een zaterdag, was echt indrukwekkend en snel. Ik kan het team van Divoza niet genoeg bedanken voor hun geweldige service en efficiëntie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rijlaarzen en bit

  De service bij Divoza is echt super snel en efficiënt! Ik heb onlangs nieuwe rijlaarzen en een bit besteld, zonder ze eerst te passen wat best spannend was. Maar dankzij de maattabel die bij de laarzen stond, pasten ze perfect! Ook de kwaliteit van het bit was echt top. En de prijzen zijn ook nog eens heel betaalbaar, en ik kreeg zelfs een gratis halster erbij. Mijn ervaring bij Divoza was dus echt geweldig en ik kan niet wachten om mijn nieuwe spullen te gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel ontvangen, goede prijs-kwaliteitverhouding, cadeaubon

  Ik was echt blij met mijn aankoop bij jullie. De bestelling was snel geleverd en de producten waren echt top voor de prijs die ik betaalde. En weet je, ik vond het echt leuk dat ik een cadeaubon kreeg voor mijn verjaardag. Dat was een leuke verrassing en ik heb er natuurlijk dankbaar gebruik van gemaakt. Jullie service was gewoon fantastisch en ik wil jullie echt bedanken voor de professionele aanpak.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling

  Op 15 januari heb ik mijn bestelling geplaatst, maar het duurt echt lang voordat het hier is. Het zou vandaag, 26 januari, moeten aankomen, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen. In een wereld waar alles zo snel gaat, vind ik dit echt teleurstellend. Ze hebben me zelfs al een mail gestuurd om te vragen hoe het product bevalt, terwijl ik het nog niet eens heb ontvangen. Gelukkig heb ik contact opgenomen met Divoza en hebben ze me alles uitgelegd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Paardrijdkleding en accessoires

  Onlangs had ik een probleempje met mijn bestelling bij jullie. Door wat onvoorziene omstandigheden kon ik mijn pakket niet ophalen en moest het teruggestuurd worden. Gelukkig namen jullie meteen contact met me op en werd alles snel en efficiënt opgelost. Ik waardeer de goede service en het meedenken met de klant enorm. Echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Paardrijdlaarzen en een nieuw zadel

  Mijn bestelling was supersnel geleverd en alles was heel goed ingepakt! Zelfs al werd mijn pakketje in de regen achtergelaten, waren al mijn spulletjes nog helemaal droog. De producten zijn precies zoals ze beschreven stonden en voldoen helemaal aan wat ik ervan verwachtte. Ik ben echt superblij met mijn aankoop bij Divoza Horseworld!


Anderen bekeken ook