Babypark

Alle reviews

Babypark

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby
CoolGift
1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Babypark

Ben jij op zoek naar babyspullen? Van babykamers, autostoelen en kinderwagens tot aan loopstoelen, boxen en commodes? Misschien is de webshop van Babypark dan wel interessant voor jou. Babypark is namelijk een online en offline aanbider van diverse babyspullen. Je kunt je babyuitzet op de webshop van Babypark bestellen of een bezoekje brengen aan één van de 11 fysieke winkels van Babypark in Nederland en Duitsland. Maar hoe kom je er nou achter of dit bedrijf betrouwbaar is? Wat voorgaande klanten van het bedrijf vinden? En wat je van de klantenservice van Babypark kunt verwachten? Geen probleem, want bij ErvaringenSitevind je de antwoorden op al jouw vragen. Op deze ErvaringenSite pagina verzamelen wij reviews en beoordelingen over Babypark. Op die manier kun jij je rustig inlezen en een weloverwogen keuze maken voor een leverancier voor je babyuitzet. Heb jij zelf wel eens babyspullen bij Babypark gehaald? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw mening over het bedrijf op deze pagina zou willen achterlaten.

Over Babypark
Bij babypark vind je voornamelijk babyspullen, maar je kunt er ook terecht voor kinderkamers en tienerkamers. Voorbeeld van merken die je op de webshop van Babypark tegen zult komen zijn Baby Art, Aerosleep, Cool Kids, Dusq, Go Baby Go, JEP! Kids, Kek Amsterdam, Kids Factory, Koeka, Little Dutch, Mykko, Pacco, Roommate en Vtech.  

Wil jij graag door Babypark op de hooge worden gehouden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube volgen. Babypark geeft aan persoonlijk advies erg belangrijk te vinden en voor vragen kun je dan ook terecht in één van de fysieke vestigingen of je kunt contact opnemen met de klantenservice van Babypark door een WhatsApp berichtje te sturen naar 0488-488888, te bellen naar +31 (0) 488-488888, een e-mail te sturen naar vragen@babypark.nl of het online contactformulier in te vullen. 

De producten op de webshop van Babypark 
Het assortiment van Babypark is op de webshop onderverdeeld in babykamers, kinderkamers, autostoelen, kinderwagens, buggy's en kinderstoelen. Zo vind je er producten als wiegen, commodes, kinderboxen, wandrekken, kinderbedden, bedbanken, kledingkasten, nachtkastjes, autostoelen en kinderstoelen. Daarnaast kun je ook bij Babypark terecht voor producten als babyfoons, babykleding, badartikelen, traphekjes, wipstoelen, muurstickers en schommelstoelen. 

De vestigingen van Babypark
Zoals hierboven staat vermeld beschikt Babypark ook over fysieke winkels. Je vindt een Babypark Megastore in Staphorst, Kesteren, Gouda, Wormerveer, Barendrecht, Veldhoven, Enter, Heerlen, Amersfoort en Roosendaal. Daarnaast is er ook een Babypark Megastore in Bochum, Duitsland. 

Babypark & levertijden
Wanneer je voor 23:59 een bestelling op de webshop van Babypark plaatst, zal je bestelling ook dezelfde dag nog verzonden worden. De levertijd voor bestellingen die Babypark met PostNL verzendt, is 1 werkdag in Nederland en 2-3 werkdagen in België. Bovendien kunnen Nederlandse klanten ook kiezen voor Same Day levering met Trunkrs. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Babypark
Heb jij zelf wel eens een box, commode of autostoel op de webshop van Babypark gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw items van Babypark? Wat is de kwaliteit van de producten van Babypark? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Babypark ervaren?