ErvaringenSite

  Ervaringen Internet-Toys

  Speelgoed waar je kinderen blij mee zijn en dat ook nog eens leerzaam is, dat is waar alle ouders naar op zoek zijn. Internet-Toys heeft speelgoed voor alle leeftijden waar ieder kind plezier aan heeft. Maar wat vinden de ouders en kinderen zelf van het speelgoed? Dat ontdek je op ErvaringenSite. De reviews van ouders geven antwoord op deze vraag. Ze vertellen je over hun ervaringen met het speelgoed en en de webshop, zodat jij weet of het speelgoed geschikt is voor jouw kind. Is het speelgoed namelijk veilig? En is de webshop betrouwbaar? Lees de beoordelingen van andere ouders en je weet het meteen.

  Over Internet-Toys

  Tom Omnichannel is het bedrijf achter Internet-Toys. Zij hebben verschillende webshops in het beheer en richten zich op webshops die toegankelijk zijn, waarbij aanbod, prijs, assortiment en snelle levertijd gecombineerd worden. Het gaat om een groot en gevarieerd aanbod voor een scherpe prijs, dat snel geleverd kan worden. Internet-Toys is dan ook één van de grootste online speelgoedwinkels in Benelux. Ze verkopen voordelig speelgoed van de beste kwaliteit en kunnen bijna altijd binnen 24 uur leveren. In de reviews van hun klanten ontdek je of zij deze beloftes ook waar kunnen maken!


  Kinderen hebben vaak niet veel nodig om plezier te hebben!

  Diensten Internet-Toys

  Om de kwaliteit van het speelgoed te kunnen garanderen, heeft Internet-Toys alleen bekende merken in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld speelgoed van LEGO, Playmobil, VTech en Fisher-Price in de webshop kopen. De grote van het assortiment zie je terug in de variatie van het speelgoed dat aangeboden wordt. Ze hebben bordspellen, kleurboeken en modeltreinen, maar ook trampolines, speelhuisjes, schommels en zwembaden. Voor alle klanten die niet kunnen kiezen uit het ruime aanbod, heeft Internet-Toys ook een cadeauzoeker. Je kiest eenvoudig en snel het perfecte cadeau of speelgoed voor je kind. Behalve de snelle levering en de lage prijzen, krijg je op al je bestellingen ook altijd 14 dagen bedenktijd en heeft de webshop altijd opruiming met extra kortingen.

  Klachten Internet-Toys

  Ging er iets fout tijdens de levering van jouw bestelling? Of was het speelgoed al kapot toen het aankwam? Neem dan voordat je een review schrijft eerst contact op met de klantenservice. De website heeft een chat voor klanten die vragen hebben over het speelgoed of voor klanten die op zoek zijn naar advies. Je kunt de LiveChat echter ook gebruiken om je klacht te melden. Is de chat offline of neem je liever op een andere manier contact op? Kijk dan op de contactpagina van de website. Je vindt daar een contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen, maar ook het postadres en e-mailadres staat hier vermeld.

  Schrijf een review over Internet-Toys!

  Is jouw dochter gek op haar nieuwe knuffel uit de webshop? Of bouw jij elke dag met je zoon aan zijn nieuwe LEGO-set? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het speelgoed en de webshop. Is het speelgoed veilig? Krijg je echt de beste kwaliteit? En wat vind jij van de prijzen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel andere klanten of zij moeten bestellen bij Internet-Toys!

  Is het speelgoed van Internet-Toys educatief en veilig voor kinderen? Wat vinden ouders van de kwaliteit? Lees over hun ervaringen in de reviews!

  Internet-Toys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Rummikub black edition

  Op 20 november de rummikub black edition besteld. De inhoud van het spel bleek niet te kloppen. Na veel moeite kon ik deze terug sturen. Ook het lokale filiaal wilde hem niet omruilen en kon niks voor mij doen. 10 werkdagen na ontvangst niks gehoord. Als ik naar ze bel beloven ze van alles en dat ze er vaart achter zetten wat vervolgens niet gedaan word. Afgelopen dinsdag gebeld dat ik mijn geld terug wil. Omdat ik geen bevestiging kreeg donderdag weer gebeld en kreeg ik te horen dat het de dag ervoor verstuurd was. Terwijl ik had gezegd dat ik mijn geld terug wilde en het product niet meer hoefde. Vandaag weer gebeld en krijg ik te horen dat het nog afgehandeld moet worden dus het pakket die woensdag dus helemaal niet opgestuurd was. Er worden dus gewoon dingen gezegd die helemaal niet waar zijn om je maar tevreden te houden! Heel jammer... Als dit afgehandeld is bestel ik nooit meer wat bij intertoys en ik raad andere ook aan dit zeker niet te doen!!

  Door: Lisa Polinder21-12-2020
  DonaldManda13-08-2021

  Good day! ervaringensite.be Did you know that it is possible to send message wholly legit? We offering a new legal way of sending request through contact forms. Such forms are located on many sites. When such proposals are sent, no personal data is used, and messages are sent to forms specifically designed to receive messages and appeals. also, messages sent through contact Forms do not get into spam because such messages are considered important. We offer you to test our service for free. We will send up to 50,000 messages for you. The cost of sending one million messages is 49 USD. This offer is created automatically. Please use the contact details below to contact us. Contact us. Telegram - @FeedbackMessages Skype live:contactform_18 WhatsApp - +375259112693 We only use chat.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Internet-Toys

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Internet-Toys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Internet-Toys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Internet-Toys actief?

  Internet-Toys is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Internet-Toys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.