ErvaringenSite

  Ervaringen Amigo

  Bent u op zoek naar een online winkel waar u schoenen kunt bestellen en laten bezorgen? Of vraagt u zich af wat de garantie is van schoenen die u online koopt? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Amigo, een winkel voor heren- en damesschoenen. Verder kunt u op deze pagina de reviews lezen van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van Amigo. Als u op zoek bent naar schoenen en u bent nog niet bekend met Amigo, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over Amigo
  Sinds 2003 kunt u terecht bij Amigo voor de nieuwste schoenentrends van diverse topmerken. Amigo staat ingeschreven bij de Nederlands Kamer van Koophandel onder de naam Amigo Schoenen BV en het nummer 28096492. Ze zijn gecategoriseerd onder de branche winkels en schoenen. Het hele assortiment van Amigo is ook beschikbaar op amigo.nl en haar fysieke winkels in Assen, Zwolle en 2 in Emmen. Hiernaast kunt u het ook via Bol.com artikelen van Amigo bestellen. In de collectie van Amigo ziet u diverse trends terug uit de hele wereld. Tenslotte produceert Amigo ook haar eigen kledingartikelen onder de naam Amigo. Artikelen zoals veterboots, enkellaarzen, portemonnees en tassen. De slagzin van Amigo is “trendy, gekleed en modieus”.

  Diensten van Amigo
  Het merendeel van het assortiment van Amigo bestaat uit heren- en damesschoenen. In haar assortiment is er een wijde selectie van merken beschikbaar zoals New Balance, Dr. Martens, Converse en Vans. Naast de meer bekende merken kunt u ook terecht bij Amigo voor meer alternatieve merken. Amigo heeft ook een klein assortiment aan diverse artikelen beschikbaar, hierbij moet u denken aan artikelen zoals horloges, riemen, sokken en zonnebrillen. Als u niet zeker weet waar u naar op zoek bent, kunt u altijd terecht bij de klantenservice of de winkelmedewerkers voor advies en tips over de laatste mode.

  Garantie
  Op al uw aankopen bij Amigo heeft u recht op de wettelijk bepaalde garantie, wat wil zeggen dat een product datgene is wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Vervolgens, nadat u uw aankoop heeft ontvangen heeft u maximaal 14 dagen bedenktijd om uw aankoop te herroepen zonder opgave van reden. Hierbij geldt ook dat het artikel niet beschadigd is, originele labels nog vastzitten en het artikel niet gebruikt en/of gedragen is. Aangezien Amigo meerdere fysieke winkels heeft, kunt u uw aankoop gemakkelijk terugbrengen in de winkel of omruilen voor een ander artikel.

  Uw mening over Amigo
  Heeft u recent een aankoop gedaan op amigo.nl? Of heeft u weleens één van de fysieke winkels van Amigo bezocht? Dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaringen te delen op onze website. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen op onze website te informeren, als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst. Hierbij is uw aanvulling van cruciaal belang, hiermee kunnen onze andere bezoekers zien wat ze kunnen verwachten van Amigo.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Amigo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Amigo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Amigo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Amigo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Amigo actief?

  Amigo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amigo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.