ErvaringenSite

  Ervaringen Beter Bed

  Beter Bed: Ervaringen

  Retteketet naar Beter Bed! Mede door die toch wat irritante slogan is Beter Bed uitgegroeid tot één van de bekendste namen in de beddenindustrie. Het kopen van een bed is niet alleen een grote financiële uitgave, maar ook een onderneming die je niet te vaak wilt doen; een bed gaat toch zeker meerdere jaren mee. Daarom is het belangrijk om te weten waar je je bed, matras of ander bed-gerelateerd product koopt. Heeft Beter Bed scherpe aanbiedingen, veel keuze, goede kwaliteit? En hoe is de service: word je goed geholpen bij de keuze van een nieuw bed? Lees hier de ervaringen van klanten van Beter Bed en laat ook zelf een reactie achter om anderen te informeren!

  Over Beter Bed

  Beter Bed is in 1981 begonnen met het verkopen van bedden, in 1996 ging het bedrijf naar de beurs. Inmiddels is het bedrijf in verschillende landen actief, onder verschillende namen. Zo heet het in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Matrassen/ Matratzen Concord, kun je in Polen terecht bij Concord Polska en luisteren ze in Spanje naar de naam El Gigante del Colchón. Ook Beddenreus en Slaapgenoten maken onderdeel uit van het concern. Beter Bed noemt zich de grootste inkoper in de beddenwereld en kan dan ook bogen op een groot assortiment.


  Diensten van Beter Bed

  Ben je op zoek naar een boxspring, inclusief gestoffeerd matras, kies je liever voor een koudschuimmatras, zoek je een volledig ledikant met matras en bedbodem, kan je niet zonder een pocketveermatras, wil je een speciaal soort bedbodem of zoek je een topmatras voor je twijfelaar? Op de website van Beter Bed vind je uitgebreide collecties en uitleg over de verschillende keuzemogelijkheden. Ook voor kinder- of tienerkamers kun je hier volledige beddensets samenstellen. Een kussencollectie en een overzicht van verschillende dekbedden is ook online te vinden, evenals een module om te weten te komen welk soort kussen het meest voor jou geschikt is. Er zijn meer manieren om advies in te winnen op de website, zo kun je er terecht met vragen over rugklachten en welk bed het beste bij bepaalde klachten past. Maar het blijft niet bij beddengoed alleen; ook kasten en bijmeubelen zoals commodes, nachtkastjes en hockers zijn op Beterbed.be te vinden. Ben je vooral uit op een aanbieding, dan is er ook een outlet.

  Klachten over Beter Bed

  De klantenservice is doordeweeks bereikbaar van 8.30 tot 17.00, daarnaast kun je met klachten en vragen natuurlijk terecht in één van de vele vestigingen van het bedrijf, onder andere te vinden op tal van woonboulevards en wooncentra.

  Hoe slaap jij op jouw bed van Beter Bed? Heb je jouw slaapkamer volledig ingericht met de meubels en het beddengoed van Beter Bed, heb je alleen een matras gekocht of zoek je weleens praktische informatie op bij de adviseurs van Beter Bed? Laat hier je mening achter!

  Meningen van Belgen die een ervaring hebben gehad met Beter Bed. Lekkere matrassen? Goedkope outlet? Lees het hier bij ErvaringenSite!

  Waarom zou je kopen bij Beter Bed? Martine, de verkoopadviseur legt het zelf uit in dit filmpje!

  Beter Bed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

  5,2
  35% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  4,4
  Prijs
  rating
  5,2
  Leveren
  rating
  4,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2x matras Emma

  Na zeer lang twijfelen en zoeken naar een "juiste" matras, heb ik uiteindelijk de knoop snel doorgehakt bij Beter bed Kampenhout, maandje geleden.
  Omdat ik een rugpatiënt ben en daardoor wat schrik had een verkeerde matras te kopen, stelde ik het steeds maar uit, tot ik op deze matras botste bij een zoveelste zoektocht. Na het zien, lezen van de omschrijving en de zovele positieve beoordelingen direct naar de winkel gereden. Daar aangekomen en zeer vriendelijk onthaald. Na een tijdje bediend geweest door een leuke jongedame Charlotte, die er nog maar paar dagen werkte. Desondanks heeft ze mij zeer goed geholpen en alles netjes laten verlopen. De matrassen zouden 5a6 dagen na bestelling toekomen en men belt je daarvoor op voor dit te melden zoals afgesproken. Bij mijn afhaling, terug zeer vriendelijk bediend door deze lieftallige jongedame, die ook behulpzaam was om te helpen. Alles mooi afgerond. Ik raad deze Beter Bed Kampenhout zeker aan. Matrassen liggen zeer goed tot nu toe, dus ze terugbrengen zal niet nodig zijn vermoed ik(100 dagen uittesten). Ik slaap heerlijk en de matras heeft nog steeds geen kuilvorming, wat bij IKEA anders blijkt te zijn. Ik ga wrslk nog eens langsgaan voor de EMMA kussens. Hopelijk wordt ik dan weer bediend door deze leuke jongedame :) . Slaapwel en wordt uitgerust wakker ;)

  Door: Siegfried07-06-2019
  Eddy Hanssen16-10-2020

  Wij kochten een nieuwe matras van Emma bij Beter Bed Brugge. Wij werden vriendelijke onthaald door een dame (volgens de offerte P. Schleck) en kregen een professionele uitleg en konden voldoende testen, waardoor we aankoop over gingen. Chapeau voor zulk een medewerker. Over de aankoop zijn we ook zeer tevreden!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Beoordeling Gold Pocket de luxe Gel

  Sinds 3 maanden 2 van deze matrassen. In de winkel prima geholpen en dus 2 matrassen besteld. (Duurt overigens erg lang)
  Bij binnenkomst worden ze netjes uitgepakt en op het bed gelegd, afval wordt meegenomen.
  De ervaring na 3 maanden:
  Matrassen stinken enorm na binnenkomst. Duurt paar weken voordat deze lucht weg is. Sloeg mij zelfs op de ogen en kreeg er hoofdpijn van. Na ontvangst dus eigenlijk een paar weken laten luchten.
  Matrassen zitten heel ruim in hun tijk...slaapt er misschien niet minder om maar bijzonder is het wel.
  En dan het grootste probleem! Als je tegen elkaar aan ligt en dit is meestal zo in het midden van het bed dan vervormen de matrassen zo erg dat 1 van de twee tussen de matrassen komt te liggen! We hebben hier met de vorige matrassen nog nooit last van gehad! Matrassen lopen rond af aan de zijkanten...te rond naar mijn idee. Oplossing is een topdek...,maar dat kan toch niet de bedoeling zijn? Dus..kruip je vaak naar elkaar toe..dan zijn deze matrassen absoluut de verkeerde keus.
  Slaap je lekker op je eigen helft/matras...dan liggen ze verder prima.
  Alternatief is een upgrade...kost binnen 3 maanden 60,00 omruilkosten per matras en de meerkosten voor een ander matras. Dat budget moet je er maar net voor over hebben.

  Door: As09-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Goede verkoper

  Wij waren alleen maar aan het rondkijken (of eigenlijk dus de beste deal aan het zoeken). Wij kochten uiteindelijk niet bij Beter Bed, maar vonden de service en de vriendelijk daar het beste van al die beddenwinkels die we op die woonboulevard hebben bezocht. Informatief, meedenkend en niks aansmerend. Dus volgende keer kopen wij daar ons matras! Filiaal Apeldoorn.

  Door: Mo29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goed bed

  Niks te klagen, ik slaap prima!! Dankjewel Beter bed!!

  Door: Jannie22-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  bedden , matrassen, elektrische lattenbodems

  Wat een miserie ,
  JULLIE STUREN GISTEREN MORGEN EEN MAIL DAT VANDAAG ALLES GELEVERD WORDT ?
  EN NU BLIJKT HET NIET TE KLOPPEN .

  En nu moeten we ook nog 12 nachten op de grond slapen , gaan jullie de dokterskosten betallen voor mijn rug !!

  Mijn dag verlof vandaag wordt hopelijk ook vergoed door jullie !!

  Hier ga ik zeker met verder gaan op alle media kanalen die ik vind !!!

  Dit is de slechtste service ooit .

  Door: Marc geentiens06-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  gepland: topmatras

  Bestelling plaatsen is een groot probleem!
  1) webshop: onmogelijk een Belgische locatie in te geven!
  2) click & Go: enkel mits gebruik van een App!
  3) nergens e-mailadres van de filiale in Brugge te vinden
  ****
  Hoe kan een BELGISCHE klant die geen smartphone heeft bestellen????

  Door: De Waele Andre14-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Donsdeken

  Bestelling met belofte dat levering zou gebeuren binnen 2 dagen. Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Klantenservice gecontacteerd en ook hier geen antwoord. Ondertussen 3weken verder en nog steeds geen donsdeken

  Door: Frédéric van vlaenderen 18-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3,5
  rating

  Bed, lattenbodem en matras

  We bestelden een volledig bed (bed, lattenbodem en matras), maar bij levering bleek de matras te ontbreken. Toch werd gevraagd om het volledige bedrag te betalen. Gelukkig dat we dit niet gedaan hebben, want na 2 weken en verschillende telefoontjes + mailtjes, is de matras nog steeds niet geleverd. Lange wachttijden aan telefoon met de vreselijkste wachtmuziek. Net na meer dan half uur wachten, weer opgegeven met bellen en mail gestuurd in hoop dat zij reageren. Service NIHIL! Nooit meer!

  Door: Karen Bouchet16-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3,5
  rating

  hoesovertrekken, dekbedovertrekken

  Dan bestel je op 24/11 een 10-tal stuks. Dan komt de bestelling toe in verschillende stukken. Als je naar de winkel belt, en je moet veel geduld hebben eer je iemand aan de lijn hebt, zeggen ze dat je geduld moet hebben. Dikke maand later bel je dan nog eens ... dan zeggen ze dat het wel zal toekomen. Op mijn mail van een maand geleden heb ik nog steeds geen antwoord gehad. Gisteren teruggebeld. Zeggen ze doodleuk dat mijn zaken als geleverd staan geregistreerd en dat ze het gaan doorgeven aan de leverancier. Ze kon mij wel niet zeggen wanneer ik nieuws ging krijgen. NOOIT MEER BIJ BETER BED. ALS BLIJKT DAT IK MIJN GELD NIET TERUGKRIJG, DAN GA IK BINNEN 2 WEKEN KLACHT INDIENEN. MIJN GEDULD IS OP!

  Door: Sandy Rogier03-02-2021
  Sandy Rogier03-02-2021

  khad trouwens beter eerst de revieuws gelezen, zoveel positiefs is hier precies niet te melden ! BOEH !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Een bed dat verkocht wordt als wit, maar dat niet helemaal is

  Ben benieuwd of review blijft staan, de vorige keer was hij binnen 10 minuten weggehaald!
  De informatie op de website is foutief; het door ons gekochte witte bed bleek deels bruin te zijn. Vervolgens na een klacht, onjuiste informatie via de mail en dreigementen aan jawel de deur! Je kan het beter Bagger Bed noemen.

  Door: Karin Hamel22-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Platinum pocket deluxe

  Failed to deliver. After 8 weeks of waiting I was contacted twice on the scheduled day of delivery and still waiting. I was told by the driver the company will contact me to make a new delivery appointment.

  Door: Casper31-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5,5
  rating

  Emma Matras

  Betreft online bestelling voor een Emma Matras.
  Pluspunten kunnen er helaas niet gegeven worden.
  Bestelling geplaatst op 03/08. Normaal moet je na enkele dagen bericht krijgen (Track en trace) van externe leverancier met de melding wanneer levering zou gebeuren. maar niets ontvangen.
  Bij de orderbevestiging was er een melding dat de levering 10/08 zou plaatsvinden.
  Ondertussen 6 mails verstuurd, verschillende WhatsApp berichten verstuurd, en telefonisch contact opgenomen met Beter Bed.
  Steeds dezelfde terugkoppeling : 'wij wachten nog op antwoord van Emma wanneer het matras nu bij u wordt geleverd'.
  26/08 opnieuw telefonisch contact opgenomen, eindelijk iemand aan de lijn, na 10min in de wachtrij te hangen.
  En wordt er mij het volgende beloofd : Naar aanleiding van ons telefonisch gesprek de datum 26-8-2020 willen wij u hierbij informeren dat uw Emma matras met het ordernummer 5303625 naar verwachting voor u wordt geleverd in week 37 (7/9/2020 - 13/9/2020).
  Levering zodus meer dan een maand later dan origineel voorzien.
  Is dit voor te sussen, zodat ik hun gerust laat en niet meer contacteer tot dan, of is dit echt de waarheid.
  Momenteel geloof ik hier niets van aangezien de woorden 'naar verwachting' me een zeer onbehaaglijk gevoel geven, maar kan weer niet anders doen dan afwachten tot dan.
  Hetgeen ik wel weet is dat er nooit nog een bestelling door mij of iemand uit mijn directe omgeving zal bestellen of kopen bij Beter Bed.

  Door: Christel Van Damme26-08-2020
  Nellie Jansen04-08-2021

  Voor mij ook nooit meer een bestelling bij beter bed Ik moet ook maar afwachten wanneer ik mijn emma matras binnen krijg ik heb het besteld op 25 juli op 4 aug naar klantenservice gebeld nou kan ik weer 9 aug terug bellen Het bestellen en betalen ging snel maar leveren dat weten ze niet

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4,5
  rating

  Matras

  Filiaal in Olen (België) Zeer vriendelijk bij de aankoop en goeie tips maar de vriendelijkheid sloeg volledig om toen we onze matras gingen ophalen en 'dachten' dat ze niet in de auto zou passen. Vraag om levering in Leuven (prijs is inclusief verzending dus wat is het probleem ?) en eerste reactie zeer bot, hautain en onvriendelijk : dat kan niet. Iedereen in een commerciële job weet dat dit het foute antwoord is. Je kan deze boodschap op verschillende manieren brengen. We moeten dan een hele procedure opstarten, hallo zitten we hier bij Belgacom ? Uiteindelijk hebben we de matras in de wagen gekregen met 3 mensen, ik hoop dat we ze met twee in Leuven uit de wagen krijgen. Zeer teleurgesteld over de botte reactie. Ik koop mijn matras volgende keer elders.

  Door: Patricia De Clercq05-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4,5
  rating

  bed

  BESTE MEDEWERKERS van “Beter Bed”, de grootste beddenspecialist van Europa.
  BEDANKT om tijdig te leveren ( volgens orderbon 30.10.2019, in werkelijkheid uiteindelijk een compleet bed op 13.12.2019) Bedankt dat wij geloofde op een correcte levering op 30.10.2019 en op die dag ons bed weg schonken aan een GOED DOEL.
  BEDANKT om ons (man 70 jaar ) tien nachten op de grond te laten slapen wegens NIET levering bed op 30.10.2019
  BEDANKT om ons op kosten te jagen: telefoontjes naar Nederland en België, die regelmatig lang duurde en ritten naar de winkel waar het bed ter waarde van ongeveer 2500,00 € besteld werd.
  BEDANKT voor de levering in etappes.
  BEDANKT om ons de waarheid over de levering te vertellen, om je sms’jes; helaas allemaal uitvluchten en verzinsels van uwentwege, allemaal valse beloften en leugens.
  BEDANKT voor de compensatie van 50.00€ ; wat een grap zeg.
  BEDANKT om tot op heden NIET te antwoorden op mijn aangetekend schrijven van dd. 16.12.2019
  BEDANKT voor jullie superieure, onbeleefde en soms onbeschofte houding.
  BEDANKT om GEEN KONING TE MOGEN ZIJN ALS KLANT.!!!
  BEOORDELING: NOOIT meer een aankoop bij “Beter Bed” en zeker geen aanrader voor vrienden en kennissen, men zegge het voort…………………

  Door: Iis06-02-2020
  Christel Van Damme26-08-2020

  Ik ga volledig mee in uw verhaal, en koop ook nooit of te nimmer meer bij BeterBed. Uw zin : 'om ons de waarheid over de levering te vertellen, om je sms’jes; helaas allemaal uitvluchten en verzinsels van uwentwege, allemaal valse beloften en leugens : dit is een van hun grootste problemen'. Ik wacht ook nog steeds op mijn matras, na ettelijke mails, WhatsApp berichten en telefoon. Het geven van vage, antwoorden en mensen aan het lijntje houden daar zijn ze sterk in.

  Nellie Jansen04-08-2021

  Voordat je een matras koopt bij beter bed kan je beter eerst naar een camping winkel gaan Om een goed luchtbed te kopen want daar zal je nog lang op moeten slapen Voordat je nieuwe matras binnen is van beter bed

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  bed

  BESTE MEDEWERKERS van “Beter Bed”, de grootste beddenspecialist van Europa.
  BEDANKT om tijdig te leveren ( volgens orderbon 30.10.2019, in werkelijkheid uiteindelijk een compleet bed op 13.12.2019) Bedankt dat wij geloofde op een correcte levering op 30.10.2019 en op die dag ons bed weg schonken aan een GOED DOEL.
  BEDANKT om ons (man 70 jaar ) tien nachten op de grond te laten slapen wegens NIET levering bed op 30.10.2019
  BEDANKT om ons op kosten te jagen: telefoontjes naar Nederland en België, die regelmatig lang duurde en ritten naar de winkel waar het bed ter waarde van ongeveer 2500,00 € besteld werd.
  BEDANKT voor de levering in etappes.
  BEDANKT om ons de waarheid over de levering te vertellen, om je sms’jes; helaas allemaal uitvluchten en verzinsels van uwentwege, allemaal valse beloften en leugens.
  BEDANKT voor de compensatie van 50.00€ ; wat een grap zeg.
  BEDANKT om tot op heden NIET te antwoorden op mijn aangetekend schrijven van dd. 16.12.2019
  BEDANKT voor jullie superieure, onbeleefde en soms onbeschofte houding.
  BEDANKT om GEEN KONING TE MOGEN ZIJN ALS KLANT.!!!
  BEOORDELING: NOOIT meer een aankoop bij “Beter Bed” en zeker geen aanrader voor vrienden en kennissen, men zegge het voort…………………

  Door: iris02-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Beter Bed

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beter Bed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Beter Bed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beter Bed actief?

  Beter Bed is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beter Bed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.