Beter Bed Reviews

: 30
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Elise
We waren echt blij met ons aankoop van een single bed. Het bed ziet er prachtig uit en lijkt van goede kwaliteit te zijn. De service was top, de levering verliep vlot en zonder problemen. Ze hebben...Lees verder
E
Evrard
We waren echt blij met de hulp die we kregen bij het kiezen van ons bed. We kregen heel duidelijke informatie over de levering en werden goed op de hoogte gehouden via e-mails. De levering zelf gin...Lees verder
M
Massart
De mensen waren echt super vriendelijk en behulpzaam vanaf het moment dat ik naar het juiste bed zocht tot aan de levering en installatie ervan. Ze namen makkelijk contact op en waren altijd stipt ...Lees verder
D
Delfosse
We werden hartelijk ontvangen en kregen ons slaapprofiel gemeten door een elektronisch bed. De adviezen die daarop volgden waren professioneel en prettig, waardoor we uiteindelijk overtuigd waren o...Lees verder
Y
Yana
De verkoper en de monteurs waren echt vriendelijk en professioneel toen ik mijn boxspring kocht. Ik ben echt blij met mijn aankoop, de kwaliteit is top! De levering ging vlot en ik ben echt tevrede...Lees verder

Alle reviews (30)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een eenpersoonsbed

  We waren echt blij met ons aankoop van een single bed. Het bed ziet er prachtig uit en lijkt van goede kwaliteit te zijn. De service was top, de levering verliep vlot en zonder problemen. Ze hebben alles gecontroleerd en waren super vriendelijk. Enige minpuntje was de montagehandleiding, die mocht wel iets begrijpelijker zijn. Maar al bij al zijn we erg tevreden klanten!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ons bed kiezen

  We waren echt blij met de hulp die we kregen bij het kiezen van ons bed. We kregen heel duidelijke informatie over de levering en werden goed op de hoogte gehouden via e-mails. De levering zelf ging super vlot en snel! Alles werd keurig geplaatst en de bezorgers waren echt heel vriendelijk, vooral tegen mijn zoontje die het fantastisch vond om te zien hoe het bed naar boven werd gebracht ;)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling bed

  De mensen waren echt super vriendelijk en behulpzaam vanaf het moment dat ik naar het juiste bed zocht tot aan de levering en installatie ervan. Ze namen makkelijk contact op en waren altijd stipt op tijd. Een dikke merci aan iedereen die hierbij betrokken was!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matras gekocht na professioneel advies

  We werden hartelijk ontvangen en kregen ons slaapprofiel gemeten door een elektronisch bed. De adviezen die daarop volgden waren professioneel en prettig, waardoor we uiteindelijk overtuigd waren om een nieuwe matras te kopen. De prijzen van het huismerk waren ook heel redelijk en betaalbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop boxspring

  De verkoper en de monteurs waren echt vriendelijk en professioneel toen ik mijn boxspring kocht. Ik ben echt blij met mijn aankoop, de kwaliteit is top! De levering ging vlot en ik ben echt tevreden. Ik ga dit zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vriendelijke ontvangst

  Ik vond het super fijn in de winkel. Toen ik hulp nodig had, hebben ze me direct geholpen. Het was helemaal niet zo opdringerig als in sommige andere winkels. Ik heb er echt van genoten. Het personeel was echt top, super vriendelijk en behulpzaam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een matras en bedframe

  Het was echt fijn om een bedrijf te vinden dat ons serieus nam en niet behandelde alsof we gewoon geldbuidels waren. In de winkel in Waregem werden we warm ontvangen en kregen we meteen de aandacht die we verdienden. De medewerkers waren professioneel en deskundig, en namen de tijd om naar onze wensen te luisteren en ons van de juiste informatie te voorzien. Ze probeerden ons niet iets duurders aan te smeren, maar gaven ons eerlijk advies dat paste bij onze behoeften en budget. De service was geweldig en zorgde ervoor dat het hele aankoopproces stressvrij en aangenaam verliep. We zijn erg blij met onze aankoop en zouden deze winkel zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matrassen

  Eerlijk gezegd, ik was eigenlijk al van plan om een fantastische recensie te schrijven over het bedrijf en de technici die ons nieuwe matras hebben geleverd, nog voor ik deze vragenlijst kreeg. Ten eerste heeft de persoon in de winkel ons alles heel professioneel uitgelegd en na zo'n aangename ervaring konden we gewoon niet zonder iets te kopen vertrekken. We zijn nu zelfs van plan om nieuwe matrassen voor onze kinderen te kopen. De levering verliep vervolgens feilloos en perfect. De bezorgers waren beleefd en geduldig. Aangezien we deze maand ons hele appartement gaan inrichten, durf ik te zeggen dat ze een voorbeeld zijn voor alle andere bezorgers. Kortom, we zijn enorm tevreden en dankbaar! We komen zeker terug voor andere producten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bed

  I would not recommend Better Bed at all, We bought a bed from better bed in September which got delivered partially till February. While bringing the bed on the first floor their service guys damaged the stairs in my house. When I contacted better bed support they denied any liability and instead blamed us that we ourselves broke the stairs. The delivery guys song shamelessly. On top of that the quality of headboard which I expected was not delivered, the headboard was not neatly made and had a lot of wrinkles. I again went to customer care and asked them to replace it but never got any response. They just ignored me. I am actually very disappointed and angry. The excitement I had for new bed got replaced with bad experience and now I have a bed which I hate.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Emma matrassen

  Twee maanden bestel ik online bij Beter Bed 2 harde matrassen merk Emma.
  Vandaag besteld morgen in huis?
  Een week later werd 1 versleten vuile met bloed vlekken geleverd!
  Klacht neer gelegd en weer 2 weken later brengen ze 2 matrassen MAAR geen 2 harde maar 1 harde en 1 zachten!
  Weer klacht neergelegd en vandaag brengen ze een nieuwe harde matras volgens de leverancier, ze is gebracht maar weer een ZACHTE matras!
  Ben nu al meer als 2 maanden aan het wachten.
  Wat een service BETER BED


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boxspring

  1 tip: koop hier GEEN bed. De klantenservice van Beter Bed is in één woord WAARDELOOS, de dienst na verkoop evenzeer. Ik kan alleen maar aanraden om hier niks te kopen. Ik heb vanaf het moment dat ik de winkel ben binnengestapt 5 MAAND (!!) moeten wachten tot wanneer mijn definitieve bed geleverd werd. Eerst is mijn bed deels geleverd na 3 maand op een zetelbed te moeten slapen, want een deel van mijn bed was 'zoek' (hoe dit kan, geen idee - tekst en uitleg is ook achterwege gebleven). Ze gingen mij dus een 'leenboxspring' uitlenen. Dit ging 3 werkdagen duren tot wanneer ik de leverdatum van deze 'leenboxspring' ging weten. Na talloze mailtjes en bellen naar de klantendienst (waar ze u van kastje naar de muur sturen en u soms niet eens verstaan) is uiteindelijk na twee weken een datum gegeven wanneer deze leenboxspring ging geleverd worden. Uiteindelijk is deze afspraak ook nog eens daags voordien geannuleerd, waarna er nadien nog eens een nieuwe datum moest afgesproken worden voor de leenboxspring. Voor alle duidelijkheid: deze leenboxspring was nog niet het definitieve bed. Neen hoor! Daarvoor moesten ze NOG EENS terugkomen. Lees: nog eens verlof nemen op het werk voor het bed te laten leveren.

  Daarboven heb ik het bed gekocht met textielcheques (dit was een promotie), waarbij de klant voor een bepaald bedrag in de winkel kan spenderen. Dit was niet meegeleverd. Hiervoor ook talloze keren moeten bellen en mailen naar de fantastische klantendienst.

  Mijn tip: koop hier een bed als je graag voor de zot gehouden wordt en liefst ook veel tijd hebt. Ik kom hier NOOIT meer terug.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matress

  Horrible customer service! They refuse to take a return of the wrong products delivered to my place. The online customer service told me to go to a branch to have them replaced, but the store manager came up with several excuses to not do so. Also very sad that neither the branch nor the online service make any suggestions or solutions to my issues. I am left with a broken mattress and 2 fitting sheets in the wrong size and didn't see a single cent back, despite my legally rightful claims. I will never buy there again and advice to make not the same mistake.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matras

  Ik kocht een matras en het moest 30.11.2021 geleverd zijn. Maar toen ik de vraag stelde via whatsapp aan beter bed, antwoordden ze dat het pas op 15 februari 2022 zou komen, dat is drie maanden later. Ondertussen zij verkopen nog altijd zelfde matras met levering tijd van 5-6 dagen, dus als jullie hebben dringend een matras nodig, dan beter matras van deze bedrijf niet te bestellen. Omdat ze liegen over tijd van levering, dus als je zie 5-6 dagen dan je moet + 3 maanden tellen, en je zal matras krijgen na 3 maanden en 5-6 dagen, misschien!?!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bedden , matrassen, elektrische lattenbodems

  Wat een miserie ,
  JULLIE STUREN GISTEREN MORGEN EEN MAIL DAT VANDAAG ALLES GELEVERD WORDT ?
  EN NU BLIJKT HET NIET TE KLOPPEN .

  En nu moeten we ook nog 12 nachten op de grond slapen , gaan jullie de dokterskosten betallen voor mijn rug !!

  Mijn dag verlof vandaag wordt hopelijk ook vergoed door jullie !!

  Hier ga ik zeker met verder gaan op alle media kanalen die ik vind !!!

  Dit is de slechtste service ooit .


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gepland: topmatras

  Bestelling plaatsen is een groot probleem!
  1) webshop: onmogelijk een Belgische locatie in te geven!
  2) click & Go: enkel mits gebruik van een App!
  3) nergens e-mailadres van de filiale in Brugge te vinden
  ****
  Hoe kan een BELGISCHE klant die geen smartphone heeft bestellen????


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Donsdeken

  Bestelling met belofte dat levering zou gebeuren binnen 2 dagen. Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Klantenservice gecontacteerd en ook hier geen antwoord. Ondertussen 3weken verder en nog steeds geen donsdeken


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bed, lattenbodem en matras

  We bestelden een volledig bed (bed, lattenbodem en matras), maar bij levering bleek de matras te ontbreken. Toch werd gevraagd om het volledige bedrag te betalen. Gelukkig dat we dit niet gedaan hebben, want na 2 weken en verschillende telefoontjes + mailtjes, is de matras nog steeds niet geleverd. Lange wachttijden aan telefoon met de vreselijkste wachtmuziek. Net na meer dan half uur wachten, weer opgegeven met bellen en mail gestuurd in hoop dat zij reageren. Service NIHIL! Nooit meer!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hoesovertrekken, dekbedovertrekken

  Dan bestel je op 24/11 een 10-tal stuks. Dan komt de bestelling toe in verschillende stukken. Als je naar de winkel belt, en je moet veel geduld hebben eer je iemand aan de lijn hebt, zeggen ze dat je geduld moet hebben. Dikke maand later bel je dan nog eens ... dan zeggen ze dat het wel zal toekomen. Op mijn mail van een maand geleden heb ik nog steeds geen antwoord gehad. Gisteren teruggebeld. Zeggen ze doodleuk dat mijn zaken als geleverd staan geregistreerd en dat ze het gaan doorgeven aan de leverancier. Ze kon mij wel niet zeggen wanneer ik nieuws ging krijgen. NOOIT MEER BIJ BETER BED. ALS BLIJKT DAT IK MIJN GELD NIET TERUGKRIJG, DAN GA IK BINNEN 2 WEKEN KLACHT INDIENEN. MIJN GEDULD IS OP!

  khad trouwens beter eerst de revieuws gelezen, zoveel positiefs is hier precies niet te melden ! BOEH !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een bed dat verkocht wordt als wit, maar dat niet helemaal is

  Ben benieuwd of review blijft staan, de vorige keer was hij binnen 10 minuten weggehaald!
  De informatie op de website is foutief; het door ons gekochte witte bed bleek deels bruin te zijn. Vervolgens na een klacht, onjuiste informatie via de mail en dreigementen aan jawel de deur! Je kan het beter Bagger Bed noemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Platinum pocket deluxe

  Failed to deliver. After 8 weeks of waiting I was contacted twice on the scheduled day of delivery and still waiting. I was told by the driver the company will contact me to make a new delivery appointment.


Anderen bekeken ook