Emma Matras Reviews

: 10
90% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
Niels Van de Velde
Ik heb mezelf in november 2023 een Emma Hybrid matras cadeau gedaan voor mijn verjaardag. De levering verliep niet helemaal vlekkeloos, maar de klantenservice was echt super snel om het op te losse...Lees verder
C
Clara
Toen ik het pakket opende, was ik echt verrast hoe stevig de opgerolde matras was. Ik dacht even dat er een vergissing was gebeurd, maar gelukkig niet. De matras is echt van goede kwaliteit en sind...Lees verder
M
Mathias
Al een tijdje had ik last van rugpijn door mijn te harde matras. Maar sinds ik de matrastopper heb gekocht, slaap ik weer als een roosje! Alle problemen lijken van de baan te zijn en ik word niet m...Lees verder
M
Malak Cornet
Ik heb onlangs een matras gekocht en ik was heel tevreden met mijn ervaring. Ik vond een matras van goede kwaliteit en ook nog betaalbaar na wat zoeken op het internet. De levering was snel en de s...Lees verder
D
Davy
Op 17 februari bestellen mijn vrouw en ik een matras bij Emma. Er wordt een bestel periode gegeven van 27/02/24 - 01/03/24... Hier starten de problemen. 1 maart komt en gaat, maar geen matrassen. ...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Emma Hybrid matras

  Ik heb mezelf in november 2023 een Emma Hybrid matras cadeau gedaan voor mijn verjaardag. De levering verliep niet helemaal vlekkeloos, maar de klantenservice was echt super snel om het op te lossen. In het begin moest ik even wennen aan mijn nieuwe matras, maar na een week had ik mijn favoriete plekjes gevonden. Nu, ruim 4 maanden later, zou ik echt iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe matras om voor Emma te kiezen vanwege de goede kwaliteit en service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop matras en beddengoed

  Toen ik het pakket opende, was ik echt verrast hoe stevig de opgerolde matras was. Ik dacht even dat er een vergissing was gebeurd, maar gelukkig niet. De matras is echt van goede kwaliteit en sinds ik die heb, word ik niet meer wakker met rugpijn. Mijn slaapkwaliteit is echt enorm verbeterd sinds ik deze nieuwe matras heb. Het enige minpuntje is dat de bijgeleverde hoofdkussens echt wel klein zijn, eerder geschikt voor kabouters.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een matrastopper

  Al een tijdje had ik last van rugpijn door mijn te harde matras. Maar sinds ik de matrastopper heb gekocht, slaap ik weer als een roosje! Alle problemen lijken van de baan te zijn en ik word niet meer keer op keer wakker van de pijn 's nachts. Het is echt een wereld van verschil en ik ben super blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader voor iedereen die last heeft van pijnlijke drukpunten tijdens het slapen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwalitatieve matras

  Ik heb onlangs een matras gekocht en ik was heel tevreden met mijn ervaring. Ik vond een matras van goede kwaliteit en ook nog betaalbaar na wat zoeken op het internet. De levering was snel en de service was top. De koerier bracht zelfs de matras tot in mijn slaapkamer, dat vond ik echt wel fijn. Bedankt voor de goede zorgen en voor het leveren van zo'n uitstekend product.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matras

  Op 17 februari bestellen mijn vrouw en ik een matras bij Emma. Er wordt een bestel periode gegeven van 27/02/24 - 01/03/24... Hier starten de problemen.
  1 maart komt en gaat, maar geen matrassen. Ik bel naar Emma. Ik krijg als antwoord: "Geen probleem meneer, er is een kleine vertraging in het magazijn, Gelieve nog een weekje te wachten." Ik wacht nog een week als domme klant.
  Week gaat voorbij en de bestelstatus blijft staan als "Bestelling verwerkt".
  Ik bel nogmaals naar Emma. daar krijg ik vele excuses, en er wordt een dringend verzoek gedaan naar het magazijn om de 2 matrassen zo snel mogelijk te verzenden. Ik wacht nog een week. Geen matrassen. Nu begin ik stilaan mijn geduld te verliezen. Ik bel nogmaals... Nu wordt er gezegd dat de matrassen binnen drie dagen bij mij zullen aankomen. Drie dagen gaan voorbij... Ik bel terug. antwoord:"Ja ik kan zien in het systeem dat jullie matrassen al 16 dagen klaarstaan in het magazijn maar Bpost heeft de matrassen nog niet opgehaald. onze excuses, fout van Bpost. We zullen u compenseren met 70 Euro" Daar begin ik mij vragen bij te stellen. Ik wacht nog drie dagen. U raad het al... Geen matrassen. Ik bel vandaag (21/03/24) Terug naar Emma. Daar krijg ik als antwoord dat ze me niet te woord kunnen staan omdat de bestelling geplaatst was in naam van mijn vrouw en dat zij toestemming moet geven om over het dossier te praten. Ik leg uit dat ze moet werken tot voorbij de uren dat de klantendienst open is. "Het spijt me meneer, maar ze moet aanwezig zijn om toestemming te geven." Ik bel nogmaals en deze lieve mevrouw zegt dat dit ook kan door een email te sturen. De email wordt verstuurd.
  Eindelijk kan ik praten met een medewerker. "Het spijt ons meneer, maar Bpost heeft de matrassen nog altijd niet opgehaald, ik zal nogmaals een verzoek indienen." Ik vraag om escalatie van het gesprek naar een manager of verantwoordelijke. "Het spijt me meneer, maar dat kunnen we niet doen."

  Ik wordt kwaad en verlies mijn geduld en hierbij kom ik dan terecht bij trustpilot.

  Hetzijn missschien de "beste matrassen" volgens testaankoop, maar de service trekt echt op niets en je kan nergens terecht. ze blijven verzoekjes sturen naar hun magazijn. er zijn er ondertussen drie verstuurd maar ik krijg geen feedback en geen updates. na wat zoekwerk besef ik dat deze problemen al sinds 2019 bezig zijn. Maar ondertussen heeft Emma wel recordwinsten.

  Ik slaap op mijn sofa, maar ik ben erzeker van dat de CEO van Emma op een zeer zachte en duurzame Tempur Pedic slaapt...

  Sla alstublieft dit bedrijf over als je op zoek bent naar een matras, zeker als je er een snel wilt. Ik hoop op een laat kerstgeschenk in 2025.

  UPDATE:
  na een telefoongesprek wederom met emma, kunnen ze me nu vertellen dat de besteldatum is ingetrokken en ik nu gewoon moet wachten op een nieuwe "belofte datum". De man waarmee ik sprak was heel kort van stof en wou mij zo snel mogelijk van de telefoon. M.A.W. ik ben nu volledig overgeleverd aan de genade van Emma en heb geen idee waar ik nu terecht moet. Dit is niet langer een review, maar een script voor een tragedie.
  Ik blijf het zeggen, blijf weg bij Emma matrassen, bestel er niks want ze behandelen hun klanten als kleine kinderen die met een kluitje in het riet worden gestuurd. BESTEL NIKS BIJ EMMA.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop in delen ontvangen

  Onlangs heb ik een volledige nieuwe set besteld, maar uiteindelijk is deze in verschillende delen bij mij aangekomen. Dat was op zich geen probleem, maar helaas heb ik nog steeds het belangrijke onderdeel van mijn bestelling niet ontvangen, namelijk het frame. Aangezien ik een grotere matras heb besteld, past deze niet op mijn oude frame. Nu staat mijn appartement vol met dozen terwijl ik wacht op het frame. Dit heeft de hele ervaring behoorlijk vervelend gemaakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop matras, gemakkelijke ruil naar betere versie

  Mijn ervaring bij dit bedrijf was echt top. Ik kon de eerste matras die ik had gekocht gemakkelijk ruilen voor een betere versie. De levering gebeurde snel en het ophalen van de geruilde matras was goed geregeld. Het enige wat nog beter kon, is dat ik nog steeds wacht op de terugbetaling van het geld voor de geruilde matras.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matras, hoofdkussens, matrasbeschermer + metalen bedframe

  De spullen die gebracht zijn, zijn echt toppie! Het bed ineenzetten ging vlot en is stevig. De matras is gewoon de beste ooit, de pocketveren geven perfecte steun aan mijn lijf. De kussens zorgen voor de juiste slaaphouding. Alles dat ik bij jullie besteld heb, blijkt echt topkwaliteit te zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop na goede testresultaten

  Ik heb deze matras gekocht omdat hij goed uit de test kwam en nu 40% korting heeft. Tot nu toe slaap ik er geweldig op en voldoet hij perfect aan wat ik ervan verwacht had. De prijs-kwaliteitverhouding is echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooi design van het bed, levering

  Het bed heeft een mooi design en slaapt heerlijk. Het enige minpuntje was dat het in 3 delen geleverd werd, op 3 verschillende dagen, door 3 verschillende leveringsdiensten. Misschien kunnen ze in de toekomst alles in één keer bezorgen, maar verder is het bed perfect.


Anderen bekeken ook