Fine2Sleep

Alle reviews

Fine2Sleep

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Fine2Sleep

Lekker weg dromen kan pas als u het ideale beddengoed heeft. Fine2Sleep heeft een ruim assortiment aan verschillende beddengoed, kussenslopen en nog veel meer. Bent u binnenkort van plan om een aankoop bij Fine2Sleep te doen, maar wilt u nog meer informatie over dit bedrijf, dan wilt ErvaringenSite u daarmee van dienst zijn. Via onze website delen klanten hun ervaring met Fine2Sleep, zodat u als toekomstige klant een beter beeld krijgt van de producten en diensten van Fine2Sleep en andere woonwinkels. 

Over Fine2Sleep
Fine2Sleep is een webshop die zich focust op beddengoed. Ze bieden luxe dekbedovertrekken. Zowel klassieke, chique, elegante, hippe en trendy dekbedovertrekken zijn deel van hun assortiment. Voortgevloeid uit een familie bedrijf, heeft Fine2Sleep ondertussen al meer dan 25 jaar ervaring en kennis op dit vakgebied. Fine2Sleep streeft ernaar om een webshop met een groot assortiment aan beddengoed aan te bieden, zodat het bestellen gemakkelijker wordt. Naast hun webshop heeft Fine2Sleep een adres in Rotterdam aan de Gouderakstraat waar u eventueel uw bestelling kunt afhalen.

Producten en diensten van Fine2Sleep
Naast beddengoed biedt Fine2sleep ook hoeslakens, dekbedden, lakens, spreien, kussens voor zowel decoratie als voor het hoofd dekbedovertrekken, dekens en andere badtextiel aan. Met hun ruime assortiment is er voor iedereen wel wat. De producten zijn van verschillende kwalitatieve materialen gemaakt zoals katoen, katoen-satijn, flanel, microvezel en dergelijke. De artikelen worden ook in verschillende materialen aangeboden als ook in verschillende kleuren, dessins en formaten. Het maakt voor Fine2Sleep niet uit of u nou een voetbal fan, natuur fan of racefan bent, u komt altijd aan uw trekken om uw slaapkamer op te fleuren. Fine2Sleep heeft ook matrasbeschermers om de levensduur van het matras te verlengen. Deze kan gelijk om het matras worden gedaan. Vervolgens kunt u het hoeslaken om de beschermer heen doen en lekker indoezelen.

Complimenten, klachten en tips voor Fine2Sleep
Fine2Sleep probeert u bij haar dienstverlening een goede service en kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden. Dit omdat tevreden klanten voor Fine2Sleep erg belangrijk is. Sinds kort is Fine2sleep ook van start gegaan met het leveren voor B2B klanten, naast het feit dat ze voor particulieren levert. Hierbij proberen ze een zo breed mogelijk assortiment beschikbaar te stellen. De webshop biedt verschillende mogelijkheden om uw betaling te voldoen. U kunt hierbij denken aan betaalmogelijkheden als IDeal, Paypal, bankovermaking en zelfs betalen na ontvangst is bij Fine2Sleep een optie. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met de klantenservice@fine2sleep.nl.

Heeft u al eens bij Fine2Sleep uw kussens en beddengoed besteld, dan kunt u hier uw ervaring met dit bedrijf en haar producten delen. Slaapt u goed op het beddengoed? Hoe bevalt de kwaliteit van het product? Laat uw mening achter via ErvaringenSite. Anderen zullen er veel aan hebben.

Heeft u nog geen ervaring met Fine2Sleep lees hier dan de reviews van klanten die al eens hun dekbedovertrek, kussen of sprei hebben gekocht bij Fine2Sleep en laat u inspireren over waar u terecht kunt voor een heerlijk nacht rust.