ErvaringenSite

  Ervaringen totaalBED

  Een goede nachtrust is belangrijk voor de gezondheid en het gevoel van welzijn voor ieder mens. Het hebben van de juiste matras is daarbij een belangrijke keuze. Hier vind u alles wat u moet weten over het bedrijf totaalBed. We bespreken niet alleen de organisatie en geven u een kort overzicht van hun producten en diensten, maar hier vindt u ook wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees meer over de ervaringen van andere consumenten. Wilt u zelf uw ervaring delen? Dat kan natuurlijk ook! Laat uw review achter en vertel ons wat u vindt over het bestellen, de service en de kwaliteit van de door u bestelde producten.

  Over totaalBED
  Het familiebedrijf totaalBed startte in 1998 met hun eerste slaapkamerspeciaalzaak in Hengelo. Tegenwoordig telt het bedrijf 22 winkels in Noord, Midden en Oost Nederland en bieden zij hun producten en diensten ook online via een webshop aan. Het hoofdkantoor en tevens distributiecentrum is gevestigd in Zwolle en het bedrijf had in 2019 ruim 200 personeelsleden in dienst. De aangeboden producten worden allemaal binnen Europa geproduceerd en zijn voornamelijk van Nederlandse, Belgische en Duitse makelij.

  Het bedrijf totaalBED is CBW erkend, en de webshop heeft het Thuiswinkel waarborg. Betalingen kunnen met een credit card, via iDeal en met een VISA of MasterCard voldaan worden. Voor online bestellingen onder de 300 euro geldt de zogenaamde Afterpay methode: je hoeft het bedrag pas te voldoen als de gratis retournering garantieperiode van 14 dagen verstreken is. Voor sommige producten zoals verschillende boxsprings bestaat een langere niet goed - geld terug garantieperiode. De voorwaarden voor garantie en retournering staan duidelijk op de website weergegeven.

  Producten en diensten van totaalBed
  TotaalBED is een keten van speciaalzaken waar alles te koop is wat je zoal in de slaapkamer kunt terugvinden. Ze hebben naast een groot assortiment aan verschillende matrassen ook andere producten in hun assortiment zoals bedbodems, bedframes, hoogslapers, stapelbedden, tienerbedden, boxsprings, hoofd- en voeteneinden, nachtkastjes, kledingkasten, opbergkasten, passpiegels, bedlinnen, donsdekken en duvets en hoofdkussens. Er zijn 22 filialen en er is een webwinkel. Via de online en telefonisch bereikbare klantenservice kunnen consumenten een afspraak maken met een van de bedspecialisten voor persoonlijk advies, waarbij de consument een welkomstgeschenk ontvangt. Bezorging en montage van de slaapkamermeubels is gratis, behalve voor kinderkamers. Verder maakt het bedrijf gebruik van aflevering door DHL Parcel of kunnen de via de webshop bestelde goederen in één van de filialen zelf afgehaald worden.

  24 hour Online Shopping Challenge

  totaalBED
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over totaalBED

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is totaalBED een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over totaalBED. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is totaalBED actief?

  totaalBED is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van totaalBED gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.