ErvaringenSite

  Ervaringen Balkonstore

  Wie nog geen reviews leest doet zichzelf echt tekort. Omdat steeds meer mensen online winkelen groeit ook het aantal klanten dat hun ervaring graag met anderen wil delen. Zij schrijven onder andere over de kwaliteit van de verkochte goederen, de manier waarop vragen door medewerkers beantwoordt worden en over het afhandelen van klachten. Het lezen van reviews is daarom een echte aanrader als je een online shop tegenkomt die je nog niet kent. Je komt er op die manier namelijk precies achter hoe die webshop gewaardeerd wordt en wat je ervan kunt verwachten. Om het je makkelijk te maken hebben wij de reviews van klanten op onze website gepubliceerd zodat je in een oogopslag ziet waar je het beste terecht kunt. Het zou onverstandig zijn om geen gebruik te maken van deze gratis informatie.

  Over de Balkonstore

  De Balkonstore is een Nederlandse online shop die producten verkoopt voor op en rond het balkon. Het bedrijf is gevestigd in Doetinchem en je kunt de aanwezige medewerkers van de klantenservice telefonisch en per e-mail op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur bereiken. Op het moment dat je een bestelling plaatst krijg je duidelijk te zien hoeveel je voor de verzending moet betalen en wanneer je de producten bij je thuis kunt verwachten. De Balkonstore accepteert betalingen met onder andere creditcard, PayPal of Bancontact. Voor de producten die je hier koopt geldt de wettelijke garantietermijn en mocht je onverwacht niet tevreden zijn dan heb je 14 dagen de tijd om een bestelling terug te sturen.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  De producten van de Balkonstore

  Je kunt bij de Balkonstore shoppen voor diverse producten om jouw balkon, terras of tuin naar je eigen smaak in te richten. Zo zijn er onder andere balkonposters voor aan de muur en tapijt voor op de bodem verkrijgbaar. Verder kun je jouw balkon personaliseren door raamstickers, spiegels en andere accessoires te bestellen. Om tijdens warme dagen op je terras te kunnen genieten heeft de Balkonstore ook een ruim assortiment aan tuin- en loungestoelen, zitzakken en parasols. Bijpassende zonneschermen en schaduwdoeken behoeden je voor teveel Uv-straling. Om het geheel compleet te maken verkoopt deze online shop ook kunststof schermen in diverse maten en kleuren waarmee je de balustrade van je balkon af kunt dekken om meer privacy te scheppen.

  Reviews over de Balkonstore

  Ben jij klant van de Balkonstore? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij kunt ons namelijk helpen om andere consumenten te wijzen op de plus- en minpunten van het winkelen bij deze store. Dat doe je heel eenvoudig door een eerlijke beoordeling over de Balkonstore op onze website achter te laten. Zo zijn we met elkaar in staat om nieuwe klanten duidelijk te laten zien wat hen te wachten staat bij deze online shop. Omdat wij jouw review bundelen met die van anderen komt er een totaal beeld naar voren over de waardering die alle klanten samen voor dit bedrijf hebben. Alleen op die manier kunnen we consumenten duidelijkheid verschaffen over de kwaliteit en service die ze hier krijgen.

  Balkonstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Balkonstore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Balkonstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Balkonstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Balkonstore actief?

  Balkonstore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Balkonstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.