Banggood

Alle reviews

Banggood

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Banggood

Als u opzoek bent naar een website met alles wat u maar kunt bedenken, om bijvoorbeeld cadeaus te kopen of zelf in één keer enorm veel producten aan te schaffen voor in huis, dan zijn er een aantal websites waar u kunt kijken. U zult waarschijnlijk als eerst denken aan Amazon of Bol.com, maar er zijn ook een aantal alternatieven die andere voor- en nadelen hebben, zoals lagere prijzen met daartegenover een langere verzendtijd. Een bekende voor u zal dan waarschijnlijk Aliexpress zijn, maar los van Aliexpress is er ook Banggood. Banggood is een Chinees bedrijf die net wat professioneler is dan Aliexpress en die een hele hoop producten aanbiedt in zowat elke catogorie, van herenkleding tot tuinspullen tot schoonheidsproducten. 

Om u te laten weten of u hier zou moeten bestellen en of u Banggood kan vertrouwen kunt u op deze pagina beoordelingen lezen van klanten die hier al eerder aankopen hebben gedaan, zo kunt u achter hun ervaringen komen en lezen wat fijn of juist niet fijn was aan deze website. 

Over Banggood
Banggood is een Chinees bedrijf dat is opgericht in 2006 door Aaron Chen. Het is een bedrijf dat zich focust op B2Chandel over heel de wereld. Ze bieden een ruim assortiment producten aan, waardoor u op hun website veel keuze heeft en u maar naar éénwebsite hoeft om aluwbenodigheden aan te schaffen. Banggood werkt samen met meer dan drieduizendChinesetopmerken om zoveel mogelijk producten aan te bieden. Dit kan allemaal voor een lagereprijs omdat Banggood de producten direct van de producenten ontvangt en hierdoor een tussenpersoon minder heeft, wat veel kosten bespaard. 

Los hiervan is het doel van Banggood om de kwaliteit van de producten zo hoog mogelijk te houden en daarom hebben ze meerdere processen die de producten controleren, zoals after sale feedback en pre-sale leverancier reviews om hiermee de hoogst mogelijke kwalteit te garanderen.  

Producten en garanties van Banggood
Banggood levert dus producten over heel de wereld en heeft een grootaanbod producten in vrijwel elke catorgorie, los van dit aanbod wilt Banggood de koopervaring zo goedmogelijk maken dus u kunt altijd terecht bij de klantenservice als er een probleem is. Voor vragen aan de klantenservice over producten of garanties van Banggood kunt u het volgende e-mailadres mailen:  Wholesale@banggood.com

Verder biedt Banggood een aantalgaranties, zo kun je bijvoorbeeld altijd binnen 30 dagen uw producten terugsturen zonder een reden op te geven, heeft u 180 dagen kwaliteit garantie op de meeste producten en heeft u op sommige producten een gratis reparatie binnen een jaar na aankoop. 

Klachten en complimenten over Banggood
Heeft u zelf ooit een keer een aankoop gedaan bij Banggood, dan horen wij erg graag uw ervaring. Hoe was de service van Banggood? Hoe snel ontving u uw product? Was de kwaliteit van uw product zoals u verwachtte? Laat ons alles weten wat u kwijt wilt over het bedrijf, het gekochtte product en de service van Banggood. Hiermee helpt u andere wellicht met het besluit of zij een aankoop bij Banggood moeten doen. 

Dus kunt u gerust een product bestellen bij Banggood en zal u het gewenste product goed ontvangen? Lees hier ervaringen van mensen die dit al weten en u kunnen helpen. Wilt u meer van dit soort reviews lezen over soortgelijke bedrijven, bekijk deze dan op onze website.