ErvaringenSite

  Ervaringen Banggood

  Als u opzoek bent naar een website met alles wat u maar kunt bedenken, om bijvoorbeeld cadeaus te kopen of zelf in één keer enorm veel producten aan te schaffen voor in huis, dan zijn er een aantal websites waar u kunt kijken. U zult waarschijnlijk als eerst denken aan Amazon of Bol.com, maar er zijn ook een aantal alternatieven die andere voor- en nadelen hebben, zoals lagere prijzen met daartegenover een langere verzendtijd. Een bekende voor u zal dan waarschijnlijk Aliexpress zijn, maar los van Aliexpress is er ook Banggood. Banggood is een Chinees bedrijf die net wat professioneler is dan Aliexpress en die een hele hoop producten aanbiedt in zowat elke catogorie, van herenkleding tot tuinspullen tot schoonheidsproducten.

  Om u te laten weten of u hier zou moeten bestellen en of u Banggood kan vertrouwen kunt u op deze pagina beoordelingen lezen van klanten die hier al eerder aankopen hebben gedaan, zo kunt u achter hun ervaringen komen en lezen wat fijn of juist niet fijn was aan deze website.

  Over Banggood

  Banggood is een Chinees bedrijf dat is opgericht in 2006 door Aaron Chen. Het is een bedrijf dat zich focust op B2Chandel over heel de wereld. Ze bieden een ruim assortiment producten aan, waardoor u op hun website veel keuze heeft en u maar naar éénwebsite hoeft om aluwbenodigheden aan te schaffen. Banggood werkt samen met meer dan drieduizendChinesetopmerken om zoveel mogelijk producten aan te bieden. Dit kan allemaal voor een lagereprijs omdat Banggood de producten direct van de producenten ontvangt en hierdoor een tussenpersoon minder heeft, wat veel kosten bespaard.

  Los hiervan is het doel van Banggood om de kwaliteit van de producten zo hoog mogelijk te houden en daarom hebben ze meerdere processen die de producten controleren, zoals after sale feedback en pre-sale leverancier reviews om hiermee de hoogst mogelijke kwalteit te garanderen.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Producten en garanties van Banggood

  Banggood levert dus producten over heel de wereld en heeft een grootaanbod producten in vrijwel elke catorgorie, los van dit aanbod wilt Banggood de koopervaring zo goedmogelijk maken dus u kunt altijd terecht bij de klantenservice als er een probleem is. Voor vragen aan de klantenservice over producten of garanties van Banggood kunt u het volgende e-mailadres mailen: Wholesale@banggood.com

  Verder biedt Banggood een aantalgaranties, zo kun je bijvoorbeeld altijd binnen 30 dagen uw producten terugsturen zonder een reden op te geven, heeft u 180 dagen kwaliteit garantie op de meeste producten en heeft u op sommige producten een gratis reparatie binnen een jaar na aankoop.

  Klachten en complimenten over Banggood

  Heeft u zelf ooit een keer een aankoop gedaan bij Banggood, dan horen wij erg graag uw ervaring. Hoe was de service van Banggood? Hoe snel ontving u uw product? Was de kwaliteit van uw product zoals u verwachtte? Laat ons alles weten wat u kwijt wilt over het bedrijf, het gekochtte product en de service van Banggood. Hiermee helpt u andere wellicht met het besluit of zij een aankoop bij Banggood moeten doen.

  Dus kunt u gerust een product bestellen bij Banggood en zal u het gewenste product goed ontvangen? Lees hier ervaringen van mensen die dit al weten en u kunnen helpen. Wilt u meer van dit soort reviews lezen over soortgelijke bedrijven, bekijk deze dan op onze website.

  Banggood
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Banggood

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Banggood een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Banggood. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Banggood actief?

  Banggood is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen, Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest, Dierenwinkels, Persoonlijke verzorging, Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Banggood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.