ErvaringenSite

  Ervaringen BA&SH

  Kleding, schoenen en accessoires zijn de producten die het meeste via het internet verkocht worden. Dat is ook niet onlogisch door het grote aantal online shops dat dagelijks blijft groeien. Veel van die webshops laten bijna iedere dag nieuwe producten en collecties zien. Lang niet alle online shops zijn in eigen land gevestigd en vaak is niet direct duidelijk hoe online winkels met bestellingen, klachten en retouren omgaan. Hoe kom je te weten of de online shop van jouw keuze betrouwbaar is? Wij bieden je op onze website een grote selectie reviews van klanten. Deze reviews zijn per categorie gerangschikt zodat je duidelijk en overzichtelijk toegang hebt tot de meningen en commentaren die klanten met ons delen.

  Over BA&SH

  BA&SH is een Frans modemerk dat 15 jaar geleden is opgericht door Barbara Boccara & Sharon Krief. Zij verkopen in hun online shop damesmode die geïnspireerd is op reizen, muziek, Parijs en vrijheid. Met het merk willen zij de vrouwelijke kledingstijl opnieuw uitvinden door de artikelen die er aangeboden worden. Bovendien is het bedrijf continue bezig om zichzelf te verbeteren wat betreft de impact die het heeft op het milieu. Onder meer door verantwoord gebruik te maken van materialen en grondstoffen verwacht het merk duurzamer te kunnen werken. Wil je meer weten over dit soort onderwerpen van BA&SH? Op de site vind je een meer informatie over de maatregelen die het merk heeft genomen. Bovendien kun je de klantenservice contacteren, daar kun je ook terecht als je algemene vragen of artikelen of bestellingen hebt.

  Online Shop Up: Vestiaire Collective | Fashion Haul | Trinny

  De producten van BA&SH

  Deze online shop van BA&SH biedt vrouwen diverse modeartikelen en accessoires. Je hebt hier onder meer de keuze uit broeken en jeans, jumpsuits, mantels en jassen en truien en vesten. Daarnaast verkoopt BA&SH vele accessoires zodat je een eigen en unieke outfit samen kunt stellen. Je vindt hier bijvoorbeeld riemen, tassen, schoenen en juwelen. Welke betaalmethodes worden er door BA&SH aangeboden om bestellingen te kunnen betalen? Je kunt bij deze online shop gebruik maken van veilige manieren om af te rekenen zoals PayPal en creditcard. Voor de bezorging van jouw bestelling maakt de site gebruik van de diensten van DHL en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Bovendien heb je 14 dagen de tijd om producten te retourneren als je niet tevreden bent.

  Reviews over BA&SH

  Heb jij als klant een uitgesproken mening over BA&SH? Dan ben je van harte welkom om die op onze website met anderen te delen. Laat jouw beoordeling bij ons achter zodat wij andere consumenten kunnen laten zien wat jij de plus- en minpunten van deze online shop vindt. Door in jouw review gedetailleerd te omschrijven wat jouw ervaring met de service van het bedrijf en de kwaliteit van de aangeboden producten is geef je consumenten een goed inzicht in de werkwijze van BA&SH. Door jouw commentaar zullen klanten weten of BA&SH een betrouwbare online shop is of niet. Wacht dus niet te lang en deel jouw review, als je zelf reviews leest dan weet je dat die van jou eigenlijk niet mag ontbreken.

  BA&SH
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BA&SH

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BA&SH een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BA&SH. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BA&SH actief?

  BA&SH is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BA&SH gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.