ErvaringenSite

  Ervaringen Bellatio

  De aankoop van kleding voor het hele gezin lijkt soms een heel zware taak. Online uw aankoop doen, zorgt voor wat verlichting. Gaat u op vakantie met de kids? Of bent u gewoon aan het herorganiseren van de garderobe? Bent u op zoek naar nieuwe kleding voor een geschikt evenement? Of gaat u juist een party organiseren voor uw verjaardag? Dan is het altijd goed dat u even bij stil staat waar u heen moet voor het halen van producten van topkwaliteit. Geen idee? Ervaringensite.be biedt de juiste oplossing! Bezoekt u de site van ervaringen en stap in de wereld van informatie over bedrijven en hun functioneren. In de reviews vermeld op de site, leest u over de ervaringen van consumenten bij hun bezoek aan de winkels. U vindt er onder meer de informatie over de aangeboden producten, service, klachten en tips. Ook voor u staat het reviewplatform van ErvaringenSite klaar! Maak er gebruik van en maak uw ervaringen wereldwijd kenbaar!

  Over Bellatio
  Het bedrijf Bellatio is een one stop shop die deel uitmaakt van Shoppartners BV, welke is opgericht in 1999. Bellatio is opgericht op september 2008 en adverteert bekend te staan als een uniek bedrijf dat graag anders is dan normaal. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd netwerk van leveranciers, wat online bestellen en laten leveren van uw producten vergemakkelijkt. Bellatio bevindt zich in Amsterdam, Nederland.

  Producten en diensten van Bellatio
  Bellatio biedt een ruim assortiment aan kleding voor dames, heren en kinderen. Er wordt niet alleen gekeken naar de alledaagse kleding, maar ook sportkleding en accessoires. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook speelgoed, knuffels, cadeautjes, drogist, feestartikelen, knuffels & baby, cartoon artikelen en outdoor & vrije tijd producten. Gaat u stappen? Geen probleem! Bij Bellatio bent u terecht voor een assortiment aan tassen & koffers, hoeden & caps, zonnebrillen en kleding op kleur. En voor de klussers en hobbyisten is er gereedschap & onderdelen. De dierenliefhebbers komen bij Bellatio ook aan hun trekken. U vindt er dieren gadgets & huisdieren benodigdheden. Ten slotte rest er nog Oranje artikelen, nieuwe artikelen, cadeauartikelen, hobby artikelen en accessoires.

  Verzenden, klachten, garantie & betalingen bij Bellatio
  Hebt u besteld en is uw pakketje niet juist? Laat het dan weten aan de klantenservice van Bellatio op het nummer +31 (0) 72 564 65 76 en via mail: klantenservice@shoppartners.nl. De klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen half 9 en 17 uur. Betalingen bij Bellatio kan met iDEAL, Mastercard, creditcard en VISA.

  Complimenten en tips voor Bellatio
  Voor het langer dan 10 jaren op de markt klaar te staan voor consumenten, stelt Bellatio een goede service naar haar consumenten toe zeer op prijs. Bent u al gaan schoppen bij Bellatio? Hoe was de service?

  Hebt u misschien een cadeautje voor iemand gekocht bij Bellatio? Dan bent u de juiste persoon voor het plaatsen van uw ervaring in de reviews van ervaringensite.be! Laat gauw uw mening weten in een review over de service van het bedrijf, hoe het zit met hun klantenservice, de levering, betaling, maar ook de nodige tips en tops voor het bedrijf Bellatio.

  Nog niet bekend met Bellatio? Of bent u op zoek naar bedrijven naast Bellatio? Bezoek dan de ErvaringenSite voor meer informatie. En ook u bent welkom om uw ervaring te delen met ons.

  Kortingscode Bellatio

  Bellatio
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bellatio

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bellatio een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bellatio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bellatio actief?

  Bellatio is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bellatio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.