ErvaringenSite

  Ervaringen Blackroll

  Ben jij een sporter die het belang ziet van het nemen van rust en slaap, dan ben je misschien wel eens op het bedrijf en online shop BLACKROLL gestuit. Wil je weten wat anderen zeggen over dit bedrijf, blijf dan lezen voor de ervaring van anderen. En mocht je al bekend zijn met de rustgevende en herstellende hulpmiddelen van dit merk, dan willen we je vragen jouw ervaring met ons te delen door een review achter te laten.

  BLACKROLL is een Duits merk dat hulpmiddelen maakt en verkoopt die zorgen voor betere prestaties en pijnverlichting bij sporters. Het meest bekende product is de BLACKROLL zelf.

  We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf en of de producten die ze verkopen jou ook daadwerkelijk verlichting en rust geven. Deze ervaring kan anderen helpen om te bepalen of het kopen van deze producten mogelijk de oplossing is voor klachten na het sporten. Jouw ervaring helpt anderen.

  Over BLACKROLL
  In 2007 kwam Jürgen Dürr op het idee om zelf iets te ontwerpen om zichzelf te masseren. Hij zag dat de fasciën, oftewel het bindweefsel dat spieren, botten, zenuwen en organen omgeeft en doordringt, een belangrijke rol heeft bij het verbeteren van prestaties en het verlichten van pijn. De training van deze fasciën zorgt ervoor dat spieren sneller herstellen en je minder spierpijn hebt. Daarom werd de fasciarol ontworpen. Deze rol won in 2009 De Thieme Verlag Physiopreis (fysioprijs) voor her product dat de grootste voordelen heeft voor de doelgroep. In 2010 werd de rol standaarduitrusting voor het Duitse voetbalteam.

  Sinds 2016 zijn er meerdere soorten fasciarollers, triggertools voor oppervlakkige fasciën, maar ook vibratietools, en fitnesbanden. In 2019 winnen ze daarnaast de ISPO Award voor de RECOVERY PILLOW. Dit is een kussen die specifiek ontworpen is om beter te slapen. Dit is dankzij het traagschuim en speciale ontwerp.

  Producten en diensten van BLACKROLL
  Zoals eerder gezegd kun je bij BLACKROLL terecht voor hulpmiddelen die je helpen om spierpijn te voorkomen, spieren laten herstellen, en zorgen dat je beter kunt slapen omdat rust heel belangrijk is. Het eerste, en meest populaire product dat ze op de markt hebben gebracht is de fasciarol. Deze rol is een tool om zelf je rug, nek, bovenbenen, kuiten, en bovenlijf te masseren. Het idee is dat je hiermee spierpijn verminderd, spanningen wegneemt en sneller herstelt na sport of pijn.

  Naast de foamroller kun je hulpmiddelen bestellen om specifieke punten te triggeren, kussens waardoor je mogelijk beter slaapt, vibrerende massagetools, elastische trainingsbanden en dekbedden.

  Ervaringen, klachten en tips over BLACKROLL
  Vertel ons wat jouw ervaring is met BLACKROLL door een review achter te laten. We zijn niet alleen benieuwd naar de werking van de producten die ze aanbieden. We zijn ook heel benieuwd of de service van dit bedrijf in orde is. Hoe ging het bijvoorbeeld met het bestellen en de levering van de artikelen die je hebt besteld? We horen het graag zodat anderen een beter beeld krijgen van dit bedrijf.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  Blackroll
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Blackroll

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Blackroll een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Blackroll. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Blackroll actief?

  Blackroll is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blackroll gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.