ErvaringenSite

  Ervaringen Gorilla Sports

  Ben je sportief aangelegd en op zoek naar artikelen om je thuisfitness op te starten of uit te breiden? Of baat je een fitnesscentrum uit en wil je dumbells of andere apparaten kopen? Dan kan het de moeite waard zijn om het aanbod van Gorilla Sports, een online aanbieder van fitnessartikelen, te bekijken. Uiteraard bestaat de kans dat je al een of meerdere artikelen van deze webshop hebt gekocht en interesse hebt om zelf een bondige review over de producten en diensten van Gorilla Sports te schrijven. Jouw persoonlijke ervaring kan andere mensen helpen te beslissen of ze al dan niet haltersets, kettlebells, voeding, halterschijven of andere artikelen bij dit bedrijf bestellen.

  Over Gorilla Sports

  Gorilla Sports is een online aanbieder van fitnessartikelen. Deze kunnen zowel voor thuisfitness als in het fitnesscentrum worden gebruikt. Deze webshop is actief in verschillende Europese landen en speelt in op de actuele fitness trends, zoals boot camp, cross fit en bodyweight training, waardoor het assortiment voortdurend wordt uitgebreid. Als je bepaalde artikelen op Gorilla Sports verkocht wil zien, kun je dit zelfs melden via de contactpagina op de website. Het hoofdkantoor van Gorilla Sports is gevestigd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam, waar ook de showroom van dit bedrijf is gevestigd. Op deze locatie kun je producten bekijken en uitproberen; op de productpagina en op de speciale showroom website staat aangegeven of het gewenste artikel beschikbaar is in de showroom.

  Onlineshop Erstellen mit WordPress 2020 - WooCommerce Tutorial

  Producten en diensten van Gorilla Sports

  Op de website van Gorilla Sports kun je terecht voor een breed scala aan fitnessartikelen. Deze zijn opgedeeld in de categorieën sale, haltersets, fitnessapparaten, dumbells, halterschijven, fitnessartikelen, accessoires, kettlebells, fitnesskleding en voeding. Het grootste deel van het assortiment fitnessartikelen wordt door Gorilla Sports zelf geproduceerd. Deze webshop stelt gegarandeerd lage prijzen, 2 jaar garantie op alle artikelen, de optie om achteraf kosteloos te betalen, verzending naar België en Nederland, 14 dagen retourrecht en track & trace te bieden. Verder kun je op de website een van de gepubliceerde blogartikelen lezen. Deze gaan onder andere over het ruime aanbod aan fitnessartikelen dat op de markt verkrijgbaar is, voeding, supplementen, spierontspanning en droogtraining. Tot slot kun je je online inschrijven op de nieuwsbrief van Gorilla Sports, zodat je op de hoogte blijft van wat er reilt en zeilt bij dit bedrijf.

  Complimenten, klachten en tips voor Gorilla Sports

  Heb je al halters, dumbells, fitnesskleding of andere artikelen bij Gorilla Sports gekocht? En indien ja, zou je dan even de tijd willen nemen om je persoonlijke ervaring met ons en onze bezoekers te delen? Op deze pagina kun je namelijk een bondige review schrijven om andere mensen meer informatie te geven over de diensten en producten die dit bedrijf aanbiedt. Zijn hun prijzen inderdaad zo laag als ze zelf beweren, klopt het dat ze 2 jaar garantie op alle artikelen bieden en kun je inderdaad achteraf kosteloos betalen? Twijfel dan niet langer en vat je positieve of negatieve ervaringen samen in een review. Ben je benieuwd wat onze bezoekers vinden van andere bedrijven die fitnessartikelen aanbieden? Lees dan zeker eens de beoordelingen over Betersport.be. Wie weet vind je een bedrijf dat nog beter aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

  Gorilla Sports
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gorilla Sports

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gorilla Sports een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gorilla Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gorilla Sports actief?

  Gorilla Sports is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gorilla Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.