BloomPost Reviews

: 10
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

H
Henry
De bloemen in het pakketje voor de brievenbus zien er echt prachtig uit! De kleuren zijn zo levendig en de bloemen zijn echt vers. Jammer genoeg bleek de kartonnen vaas met plastic zak aan de binne...Lees verder
M
Maréchal
Bloompost is echt geweldig! Ze maken altijd mijn verwachtingen waar. Het bestellen gaat snel en gemakkelijk, de bloemen zijn echt mooi en uniek, de service is top en de levering is altijd op tijd e...Lees verder
V
Van Damme
Ik was echt blij met hoe snel en efficiënt ze het hebben opgelost toen mijn bestelling beschadigd aankwam bij de ontvanger. Ze hebben niet alleen het kapotte onderdeel vervangen, maar de hele beste...Lees verder
G
Gabriel Gillet
Ik ben echt super blij met de bloemen die ik heb gekocht! Ze blijven echt super lang mooi. Ik heb al een paar kunstbloemen gekocht en kan ze allemaal bundelen tot een grote bos. Elke maand trakteer...Lees verder
V
Vic Declercq
Wauw, toen ik bloemen bestelde voor mijn vriendin, kwamen ze weer mooi op tijd en werden ze prachtig afgeleverd. Maar oh nee, de kleuren waren anders dan ik had gevraagd! Ik stuurde een mail en kre...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen in brievenbuspakket

  De bloemen in het pakketje voor de brievenbus zien er echt prachtig uit! De kleuren zijn zo levendig en de bloemen zijn echt vers. Jammer genoeg bleek de kartonnen vaas met plastic zak aan de binnenkant niet waterdicht te zijn, wat voor wat gedoe zorgde. Gelukkig merkten we het op tijd op en konden we het lek fixen voordat alles begon te lekken. Het was wel even balen, maar over het algemeen ben ik toch tevreden over de kwaliteit van de bloemen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen, gemak, geluk

  Bloompost is echt geweldig! Ze maken altijd mijn verwachtingen waar. Het bestellen gaat snel en gemakkelijk, de bloemen zijn echt mooi en uniek, de service is top en de levering is altijd op tijd en met zorg gedaan. Dankzij Bloompost kan ik mijn vrienden en familie verwennen en verrassen, en zij zijn altijd super blij met de mooie bloemen die ze krijgen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede bloemenleverancier!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling was beschadigd bij aankomst

  Ik was echt blij met hoe snel en efficiënt ze het hebben opgelost toen mijn bestelling beschadigd aankwam bij de ontvanger. Ze hebben niet alleen het kapotte onderdeel vervangen, maar de hele bestelling. De klantenservice was geweldig en ze hebben snel en doeltreffend gehandeld. Ik was echt onder de indruk van hoe professioneel en vriendelijk het personeel was. Dat heeft zeker mijn vertrouwen in het bedrijf versterkt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie bloemen

  Ik ben echt super blij met de bloemen die ik heb gekocht! Ze blijven echt super lang mooi. Ik heb al een paar kunstbloemen gekocht en kan ze allemaal bundelen tot een grote bos. Elke maand trakteer ik mezelf op een nieuw bloemetje van de winkel. De service is echt top, mocht er ooit een probleem zijn dan lossen ze dat meteen op. Echt een fijn bedrijf! 👍


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van bloemen

  Wauw, toen ik bloemen bestelde voor mijn vriendin, kwamen ze weer mooi op tijd en werden ze prachtig afgeleverd. Maar oh nee, de kleuren waren anders dan ik had gevraagd! Ik stuurde een mail en kreeg niet alleen excuses, maar ook een voucher voor een nieuwe bestelling. Echt super attent en genereus van hen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Brievenbuscadeautje voor schooldochter

  Ik had een cadeautje via de post besteld voor mijn schoondochter. Het kwam netjes op tijd aan, op haar verjaardag. Ook de mails die ik vooraf kreeg over de bestelling en levering waren heel duidelijk. Alles bij elkaar genomen was het een goede ervaring, ik zal zeker nog vaker bestellen bij BloomPost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop van bloemen voor cadeau

  Ik was eerst teleurgesteld toen ik een foto van het boeket kreeg in plaats van de echte bloemen. Maar nadat ik een berichtje stuurde met foto's van wat ik had verwacht, was het probleem snel opgelost. Ze gaven me een tegoed voor andere bloemen, wat ik echt apprecieerde. Het was jammer dat ik het ongemak niet meteen kon oplossen voor de ontvanger.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  'Super makkelijke manier om cadeautjes te sturen'

  Heb het cadeautje zelf niet gezien, maar het was echt geweldig om vanaf de andere kant van de wereld een vriendin een "lichtpuntje" te sturen. Het is handig dat je er een kaartje en wat extraatjes bij kan doen. Echt top om cadeautjes of steun te sturen, voor allerlei gelegenheden. Ik ga dit zeker vaker gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn verrassing in de brievenbus

  Het was echt super leuk om zo'n leuke verrassing te krijgen! De bloemen waren prachtig en zo kleurrijk. Toen ik ze in de vaas zette, leken ze nog levendiger. En als er iets mis is met de bloemen, dan lossen ze dat snel op door nieuwe bloemen te sturen of een voucher te geven voor een volgende keer. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  brievenbuspakketje

  Ik had een brievenbuspakket besteld voor mijn vriendin, maar het kwam niet aan. Dus ik belde Bloompost en zij beloofden me een nieuw pakketje op te sturen. En weet je wat, de volgende dag was het er al! Ik was echt super blij!


Anderen bekeken ook