bodum

Alle reviews

bodum

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

bodum

Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat, melkopschuimer, blender, koffiemolen of een ander keuken- of huishoudproduct? Dan zou het aanbod van Bodum misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? Indien dat inderdaad het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Bodum te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Bodum
Bodum werd in 1944 in Denemarken opgericht door Peter Bodum. Tegenwoordig staat zijn zoon Jørgen aan het hoofd van dit bedrijf. Oorspronkelijk importeerde dit bedrijf glaswerk naar Denemarken, waarbij het in contact kwam met vacuüm koffiezetapparaten. Peter Bodum was onder de indruk van de smaak van de koffie, waarna hij het ontwerp optimaliseerde om een betaalbaar product te maken. Het product SANTOS bleek de katalysator voor internationale expansie omwille van zijn unieke design. Later werd het hoofdkantoor van Bodum verhuisd naar Zwitserland en verschoof de focus naar de retailmarkt. Tegenwoordig is het assortiment van deze onderneming verder uitgebreid naar verschillende andere keuken- en huishouditems, zoals bestek, kookgerei, textiel, opslagproducten en een breed scala andere huishoud- en kantoorartikelen.

Producten en diensten van Bodum
Bovenaan de website van Bodum kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Dit is erg handig als je min of meer een idee hebt waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon op een van de voorgestelde categorieën klikken, zoals Nieuw binnen, Koffie, Thee, Keuken, E-bodum, Buiten, Huis en Badkamer, Cadeaubonnen, Aanbiedingen en Blog. Sommige categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het menu kunt navigeren. Verder kun je op de homepagina ook de kleuren van het jaar bekijken, verschillende video's bekijken of jezelf aanmelden op de nieuwsbrief van Bodum om in de toekomst niets meer te hoeven missen wat producten en aanbiedingen betreft. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je de klantenservice van Bodum via het contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Bodum
Heb je ooit al één of meerdere producten van deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Hoe heb jij het bestel- en betaalproces ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte producten? Kon je de klantenservice vlot bereiken als je vragen of opmerkingen had? Of heb je misschien nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken!