ErvaringenSite

  Ervaringen bodum

  Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat, melkopschuimer, blender, koffiemolen of een ander keuken- of huishoudproduct? Dan zou het aanbod van Bodum misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? Indien dat inderdaad het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Bodum te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Bodum

  Bodum werd in 1944 in Denemarken opgericht door Peter Bodum. Tegenwoordig staat zijn zoon Jørgen aan het hoofd van dit bedrijf. Oorspronkelijk importeerde dit bedrijf glaswerk naar Denemarken, waarbij het in contact kwam met vacuüm koffiezetapparaten. Peter Bodum was onder de indruk van de smaak van de koffie, waarna hij het ontwerp optimaliseerde om een betaalbaar product te maken. Het product SANTOS bleek de katalysator voor internationale expansie omwille van zijn unieke design. Later werd het hoofdkantoor van Bodum verhuisd naar Zwitserland en verschoof de focus naar de retailmarkt. Tegenwoordig is het assortiment van deze onderneming verder uitgebreid naar verschillende andere keuken- en huishouditems, zoals bestek, kookgerei, textiel, opslagproducten en een breed scala andere huishoud- en kantoorartikelen.

  Buying My DREAM Wardrobe | Online Shop With Me + Huge Spring Try On Haul

  Producten en diensten van Bodum

  Bovenaan de website van Bodum kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Dit is erg handig als je min of meer een idee hebt waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon op een van de voorgestelde categorieën klikken, zoals Nieuw binnen, Koffie, Thee, Keuken, E-bodum, Buiten, Huis en Badkamer, Cadeaubonnen, Aanbiedingen en Blog. Sommige categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het menu kunt navigeren. Verder kun je op de homepagina ook de kleuren van het jaar bekijken, verschillende video's bekijken of jezelf aanmelden op de nieuwsbrief van Bodum om in de toekomst niets meer te hoeven missen wat producten en aanbiedingen betreft. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je de klantenservice van Bodum via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Bodum

  Heb je ooit al één of meerdere producten van deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Hoe heb jij het bestel- en betaalproces ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte producten? Kon je de klantenservice vlot bereiken als je vragen of opmerkingen had? Of heb je misschien nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken!

  bodum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over bodum

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is bodum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over bodum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is bodum actief?

  bodum is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van bodum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.