Bodybuilding

Alle reviews

Bodybuilding

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
VitaePro
1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Flinndal
4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten
Drogisterij.net
16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

The Body Shop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
The Body Shop
14 reviews

The Body Shop: Ervaringen Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop he...

Bodybuilding

Fit en sterk worden is niet zo eenvoudig voor de meeste mensen. Het is simpel op zich, met principes die reeds jarenlang gekend zijn, maar niet iedereen kan dit zomaar bereiken. Gelukkig zijn er een heleboel opties om hulp in te roepen, zoals bijvoorbeeld online websites die volledig gericht zijn op mensen fit en sterk te maken. Denk aan Bodybuilding, een pilaar in de fitnessgemeenschap. Bij deze site kun je naast producten aanschaffen ook artikelen lezen en geholpen worden in je fitnessreis. Wil je weten wat andere mensen te zeggen hebben over Bodybuilding, dan kun je bij ErvaringenSite zeker terecht. Hier kun je immers allerlei reviews en beoordelingen vinden, net als de ervaringen van klanten van Bodybuilding. Hieruit kun je zeer veel leren, lees dus zeker verder.

Over Bodybuilding
Bodybuilding.com is een Amerikaanse website die werd opgericht in 1999. Het is momenteel een gevarieerd internationaal fitnessbedrijf. Bodybuilding kan uitpakken met een aantal mooie statistieken, zoals het feit dat ze bijna 20.000 artikelen hebben, 1700 recepten, de meest bezochte fitnesswebsite in de wereld zijn, net als de top online sports nutrition retailer. Je kunt Bodybuilding volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Het bedrijf is te contacteren via e-mail, per telefoon of door een live chat, net als met een contactformulier op de site.

Producten en diensten van Bodybuilding
Bodybuilding is allereerst een fitness gemeenschap, dus op hun website kun je artikelen lezen, net als in contact komen met andere mensen die ook fit willen worden, of dit reeds zijn. Hiernaast kun je er ook allerlei producten aanschaffen die je kunnen helpen bij je reis naar een gezond en fit lichaam. De producten zijn ingedeeld in categorieën zoals Protein (eiwitten zoals whey, casein, planten, protein bars, beef protein, maaltijdvervangers, enzovoort), Performance (pre-, intra- en post-workout shakes, testosteronboosters, BCAA’s, creatine, glutamine, energiedrinks, noem het maar op), Weight Management (vetverbranders, mass gainers, keto, ...), Vitamins & Health (multivitamines, CBD, fish oil, superfoods) en tot slot zijn er uiteraard ook nog allerlei Kledingstukken en Accessoires.

Voor de producten van Bodybuilding valt te betalen met creditcards (Visa, American Express, Maestro, Disover), net als PayPal en Amazon Pay. Zodra je iets hebt besteld op de website, kun je je bestelling volgen. Je inschrijven voor hun nieuwsbrief geeft je toegang tot nieuws en speciale aanbiedingen. Bodybuilding geeft klanten een “niet tevreden, geld terug” garantie, dus als je je bestelling wil terugsturen, dan heb je 90 dagen de tijd om de klantendienst te contacteren en dan zal je ofwel je geld volledig terug krijgen, ofwel een tegoed gelijk aan je aankoopwaarde.

Klachten, complimenten en tips voor Bodybuilding
Indien je ooit al eens iets hebt aangekocht bij Bodybuilding, hetzij een supplement, een T-shirt of een workoutplan, dan willen wij graag horen wat jij daarover te zeggen hebt. Was de kwaliteit naar verwachting, voel je dat de aankoop het volledig waard was? Schrijf dan een review op ErvaringenSite en vertel andere mensen waarom jij Bodybuilding een complimentje wil geven. Maar ook als je niet tevreden bent over hun diensten kun je via een klacht jouw mening laten gelden.