ErvaringenSite

  Ervaringen Bodybuilding

  Fit en sterk worden

  is niet zo eenvoudig voor de meeste mensen. Het is simpel op zich, met principes die reeds jarenlang gekend zijn, maar niet iedereen kan dit zomaar bereiken. Gelukkig zijn er een heleboel opties om hulp in te roepen, zoals bijvoorbeeld online websites die volledig gericht zijn op mensen fit en sterk te maken. Denk aan Bodybuilding, een pilaar in de fitnessgemeenschap. Bij deze site kun je naast producten aanschaffen ook artikelen lezen en geholpen worden in je fitnessreis. Wil je weten wat andere mensen te zeggen hebben over Bodybuilding, dan kun je bij Ervaringensite zeker terecht. Hier kun je immers allerlei reviews en beoordelingen vinden, net als de ervaringen van klanten van Bodybuilding. Hieruit kun je zeer veel leren, lees dus zeker verder.

  Over Bodybuilding
  Bodybuilding.com is een Amerikaanse website die werd opgericht in 1999. Het is momenteel een gevarieerd internationaal fitnessbedrijf. Bodybuilding kan uitpakken met een aantal mooie statistieken, zoals het feit dat ze bijna 20.000 artikelen hebben, 1700 recepten, de meest bezochte fitnesswebsite in de wereld zijn, net als de top online sports nutrition retailer. Je kunt Bodybuilding volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Het bedrijf is te contacteren via e-mail, per telefoon of door een live chat, net als met een contactformulier op de site.

  Producten en diensten van Bodybuilding
  Bodybuilding is allereerst een fitness gemeenschap, dus op hun website kun je artikelen lezen, net als in contact komen met andere mensen die ook fit willen worden, of dit reeds zijn. Hiernaast kun je er ook allerlei producten aanschaffen die je kunnen helpen bij je reis naar een gezond en fit lichaam. De producten zijn ingedeeld in categorieën zoals Protein (eiwitten zoals whey, casein, planten, protein bars, beef protein, maaltijdvervangers, enzovoort), Performance (pre-, intra- en post-workout shakes, testosteronboosters, BCAA’s, creatine, glutamine, energiedrinks, noem het maar op), Weight Management (vetverbranders, mass gainers, keto, ...), Vitamins & Health (multivitamines, CBD, fish oil, superfoods) en tot slot zijn er uiteraard ook nog allerlei Kledingstukken en Accessoires.

  Voor de producten van Bodybuilding valt te betalen met creditcards (Visa, American Express, Maestro, Disover), net als PayPal en Amazon Pay. Zodra je iets hebt besteld op de website, kun je je bestelling volgen. Je inschrijven voor hun nieuwsbrief geeft je toegang tot nieuws en speciale aanbiedingen. Bodybuilding geeft klanten een “niet tevreden, geld terug” garantie, dus als je je bestelling wil terugsturen, dan heb je 90 dagen de tijd om de klantendienst te contacteren en dan zal je ofwel je geld volledig terug krijgen, ofwel een tegoed gelijk aan je aankoopwaarde.

  Klachten, complimenten en tips voor Bodybuilding
  Indien je ooit al eens iets hebt aangekocht bij Bodybuilding, hetzij een supplement, een T-shirt of een workoutplan, dan willen wij graag horen wat jij daarover te zeggen hebt. Was de kwaliteit naar verwachting, voel je dat de aankoop het volledig waard was? Schrijf dan een review op Ervaringensite en vertel andere mensen waarom jij Bodybuilding een complimentje wil geven. Maar ook als je niet tevreden bent over hun diensten kun je via een klacht jouw mening laten gelden.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  Bodybuilding
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bodybuilding

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bodybuilding een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bodybuilding. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bodybuilding actief?

  Bodybuilding is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bodybuilding gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.