Bottger

Alle reviews

Bottger

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Bottger

Ben je op zoek naar een winkel waar je onder andere stoffen, patronen en fournituren kunt kopen? Dan zou het aanbod van Bottger misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten van deze onderneming? Dan is dit een uitgelezen kans om op deze pagina een korte, informatieve review over Bottger te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de nodige informatie om voor zichzelf uit te maken of dit bedrijf aansluit bij hun eigen wensen en behoeften. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Bottger
Dit bedrijf is al sinds 1932 een gerespecteerde stoffenwinkel in Alkmaar in de provincie Noord-Holland die ook online actief is. Bottger biedt zijn klanten een uitgebreide collectie stoffen, waarbij de focus op bruids-, dames- en gelegenheidsmode ligt. Je kunt er echter ook terecht voor wiegbekleding, interieur, gordijnen en kinderkleding. Bij deze onderneming kun je kiezen uit meer dan 2000 verschillende soorten stoffen, een collectie die wekelijks wordt aangevuld met nieuwe stoffen. Dankzij de tientallen jaren ervaring en verkoop, zou dit bedrijf perfect weten wat tegenwoordig in de mode en populair is. Bottger zou een ideale winkel zijn als je je eigen dameskleding wilt maken, iets leuks voor je (klein)kinderen wilt maken of exclusieve, Italiaanse stoffen wilt kopen. 

Producten en diensten van Bottger
Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je in het zoekvenster bovenaan de website en specifieke term ingeven. Je kunt er echter ook voor kiezen om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals 'Stoffen', 'Patronen', 'Fournituren' of 'Sale'. Sommige van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudig door het menu kunt navigeren. Volgens de informatie op deze website profiteer je bij deze onderneming van gespecialiseerde kennis sinds 1932, gratis betalen met verschillende betaalmogelijkheden, gratis bezorging in Nederland vanaf € 20 en levering in heel Nederland, België en Duitsland. Heb je nog een vraag of opmerking voor het team van Bottger? Dan kun je de klantenservice per e-mail of via het contactformulier op de website contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Bottger
Heb je in een ver of recent verleden al een jasjes stof, flock print, blinde rits of een ander item gekocht? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring zou willen schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen de knoop door te hakken om al dan niet een bestelling bij Bottger te plaatsen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de verkochte artikelen? Wat was jouw ervaring met het online bestel- en betaalproces? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen hebt? Wij kijken in elk geval reikhalzend uit naar jouw bondig verslag! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!