ErvaringenSite

  Ervaringen Bottger

  Ben je op zoek naar een winkel waar je onder andere stoffen, patronen en fournituren kunt kopen? Dan zou het aanbod van Bottger misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten van deze onderneming? Dan is dit een uitgelezen kans om op deze pagina een korte, informatieve review over Bottger te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de nodige informatie om voor zichzelf uit te maken of dit bedrijf aansluit bij hun eigen wensen en behoeften. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Bottger

  Dit bedrijf is al sinds 1932 een gerespecteerde stoffenwinkel in Alkmaar in de provincie Noord-Holland die ook online actief is. Bottger biedt zijn klanten een uitgebreide collectie stoffen, waarbij de focus op bruids-, dames- en gelegenheidsmode ligt. Je kunt er echter ook terecht voor wiegbekleding, interieur, gordijnen en kinderkleding. Bij deze onderneming kun je kiezen uit meer dan 2000 verschillende soorten stoffen, een collectie die wekelijks wordt aangevuld met nieuwe stoffen. Dankzij de tientallen jaren ervaring en verkoop, zou dit bedrijf perfect weten wat tegenwoordig in de mode en populair is. Bottger zou een ideale winkel zijn als je je eigen dameskleding wilt maken, iets leuks voor je (klein)kinderen wilt maken of exclusieve, Italiaanse stoffen wilt kopen.

  A day in the life of an online Shop Owner in China | E-commerce in China | Taobao Shop Owner

  Producten en diensten van Bottger

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je in het zoekvenster bovenaan de website en specifieke term ingeven. Je kunt er echter ook voor kiezen om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals 'Stoffen', 'Patronen', 'Fournituren' of 'Sale'. Sommige van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudig door het menu kunt navigeren. Volgens de informatie op deze website profiteer je bij deze onderneming van gespecialiseerde kennis sinds 1932, gratis betalen met verschillende betaalmogelijkheden, gratis bezorging in Nederland vanaf € 20 en levering in heel Nederland, België en Duitsland. Heb je nog een vraag of opmerking voor het team van Bottger? Dan kun je de klantenservice per e-mail of via het contactformulier op de website contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Bottger

  Heb je in een ver of recent verleden al een jasjes stof, flock print, blinde rits of een ander item gekocht? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring zou willen schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen de knoop door te hakken om al dan niet een bestelling bij Bottger te plaatsen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de verkochte artikelen? Wat was jouw ervaring met het online bestel- en betaalproces? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen hebt? Wij kijken in elk geval reikhalzend uit naar jouw bondig verslag! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Bottger
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bottger

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bottger een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bottger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bottger actief?

  Bottger is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bottger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.