ErvaringenSite

  Ervaringen Etsy

  Bent u een creatief persoon en zoekt u een betrouwbare plek om uw werk te verkopen? Of bent u op zoek naar unieke producten die nergens anders beschikbaar zijn? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Etsy, een online marktplaats waar handgemaakte en vintage producten worden verkocht zoals sieraden, kleding, meubels, posters en enzovoorts. Als u op het punt stond om uw werk te verkopen op Etsy dan kunt u op deze pagina meteen alle belangrijke informatie vinden en reviews lezen van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van de diensten van Etsy.

  Over Etsy
  In 2005 werd Etsy opgericht door Robert Kalin, Chris Maguire en Haim Schoppik in New York. Vanaf het begin had Etsy al verschillende grote investeerders achter zich staan. Etsy is een verzonnen woord. Oprichter Kalin heeft in een interview gezegd dat hij een niet bestaand woord wou voor zijn start-up. Het idee voor de naam kwam tijdens het kijken van de Italiaanse film 8 ½ en iemand daarin zei “eh, si”, in het Italiaans betekent dit “o ja”. Tegenwoordig is Etsy een internationaal erkend platform voor het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. Er zijn meer dan 60 miljoen artikelen beschikbaar op de website met 40 miljoen potentiële kopers en 2 miljoen verkopers. Etsy zelf heeft rond de 900 werknemers wereldwijd.

  Diensten van Etsy
  Etsy is een online marktplaats voor handgemaakte en vintage producten
  . Hiervoor biedt Etsy 2 verschillende diensten aan, voor de koper en de verkoper.

  Als koper
  Voor de koper is het belangrijk om te weten dat Etsy zelf geen producten aanbiedt en u dus ook geen producten van Etsy kunt kopen. Etsy is ook niet betrokken bij de transacties tussen de koper en verkoper. Verder zijn de verkoper en de producten die ze aanbieden niet vooraf gescreend. Elke verkoper heeft zijn eigen manier van werken, de koper is zelf verantwoordelijk of ze hiermee akkoord gaan of niet. Tenslotte heeft Etsy wel een systeem voor het oplossen van geschillen tussen koper en verkoper dat in werking gaat in het geval een artikel niet wordt geleverd of niet overeenkomt met de beschrijving op de website (kleur, ontwerp, authenticiteit, hoeveelheid, conditie).

  Als verkoper
  Het maken van een Etsy-webshop is gratis. Voor elk artikel dat wordt geplaatst op Etsy wordt $0,20 (€0,16) verrekend. Als er meerdere hoeveelheden van hetzelfde artikel zijn geplaatst, wordt er elke keer $0,20 verrekend nadat één artikel er van is verkocht. Het artikel blijft voor 4 maanden online op Etsy, vervolgens wordt het automatisch vernieuwd. Verder verrekend Etsy 5% transactiekosten op elk verkochte product. Op de website van Etsy vindt u verder alle informatie over welke artikelen wel en niet verkocht mogen worden.

  Uw mening over Etsy
  Heeft u een webshop op Etsy? Of heeft u weleens iets gekocht op Etsy? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring te delen op deze pagina. Hierdoor helpt u onze bezoekers wat zij kunnen verwachten bij deze online marktplaats.

  Best Witchy Shops Online SHOP WITH ME! Witchcraft haul

  Etsy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bianchi stickers

  Wordt gewoon niet geleverd! Als je geen account hebt kun je geen contact opnemen over het uitblijven van de levering.
  Onbetrouwbaar in mijn ogen. Zonde van het geld.

  Door: Jo Lebens14-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Etsy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Etsy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Etsy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Etsy actief?

  Etsy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Etsy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.