ErvaringenSite

  Ervaringen Homedeco

  Bent u recent verhuisd en zoekt u een online winkel waar u meubels kunt bestellen en laten bezorgen? Of weet u nog niet zeker wat voor meubels u wilt kopen en zoekt u naar inspiratie? Dan is misschien HomeDeco de online winkel voor u. Bij de ErvaringenSite vindt u alle belangrijke informatie voor diverse diensten die beschikbaar zijn in de Benelux. Vervolgens kunt u hier ook reviews lezen die zijn geplaatst door onze andere bezoekers. Deze pagina gaat over HomeDeco, een website voor interieurliefhebbers en een plek waar u meubels kunt bestellen en laten bezorgen. Dus als u op zoek bent naar meubels en u bent nog niet bekend met HomeDeco, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over HomeDeco
  HomeDeco is een website waar u alles kunt vinden dat te maken heeft met interieur. Op haar website is vermeld dat “HomeDeco is door en voor interieurliefhebbers”. HomeDeco hoort bij DreamDeco BV, een Nederlandse bedrijf dat is opgericht in 2014. Het kantoor van DreamDeco BV is te vinden op de Singel in Amsterdam. Hierbij moet u van bewust zijn dat dit een kantooradres is en geen showroom of winkel.

  Diensten van HomeDeco
  HomeDeco is een website waar u terecht kan voor alles wat te maken heeft met interieur. Op haar website zal u snel merken dat het meer is dan alleen een online winkel voor meubels. Er zijn diverse mogelijkheden om inspiratie op te doen via HomeDeco. Er zijn blogs beschikbaar voor tips en trends over de laatste interieurmode. De website wordt regelmatig bijgewerkt

  Online winkel
  Als u op zoek bent naar meubel dan heeft HomeDeco een rijk assortiment aan producten voor u. Bij HomeDeco kunt u kiezen uit meer dan 100 merken. Naast meubels kunt u ook terecht bij HomeDeco voor diverse accessoires, verlichting, en balkon- en tuinartikelen.

  Inspiratie
  Op de website van HomeDeco is er de optie “Binnenkijken”, hier vindt u meer dan 30.000 foto’s die zijn geplaatst door andere gebruikers van hun eigen interieurontwerpen. Met deze optie kunt u letterlijk gluren bij de buren en ideeën op doen voor uw eigen interieur. Vervolgens als u een leuke tafel of accessoire ziet bijvoorbeeld, kunt u hiervan een foto maken en uploaden op homedeco.nl, daarna krijgt u een lijst van opties te zien waar u het eventueel zou kunnen kopen. De HomeDeco “Binnenkijken” optie is ook beschikbaar als app voor Android en iOS.

  Uw mening van over HomeDeco
  Heeft u recent meubels besteld via HomeDeco? Of maakt u gebruik van de HomeDeco “Binnenkijken” App? Dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaringen te delen met onze andere bezoekers. Bij de ErvaringenSite is het onze doel, om iedereen die ons website bezoekt te informeren, als ze op het punt staan gebruik te maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer. Hierbij is uw review een onmisbare toevoeging, hiermee kunt u onze andere bezoekers persoonlijk inlichten wat ze kunnen verwachten bij de diensten van HomeDeco.

  Square Online - Set Up Online Shopping for Retail

  Homedeco
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Homedeco

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Homedeco een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Homedeco. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Homedeco actief?

  Homedeco is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Homedeco gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.